با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشتهباشید.
اکنون ثبتنام کنید!نویسنده عزیز با درخواست شما موافقت شد.
نویسنده عزیز با درخواست شما موافقت شد.سلام خسته نباشید🌹 درخواست جلد دلنوشته
![]()
فایل شده - ● بابا جانم اثر آوا کوهی ●
عنوان: بابا جانم اثری از کاربر رمان بوک نویسنده: آوا کوهی ژانر: عاشقانه، تراژدی ناظر: @vian ویراستار: @سپید کپیست: @ARALIYA مقدمه: دختر که باشی میدانی اولین عشق زندگیات بابا جانت است. دختر که باشی میدانی محکمترین پناهگاه دنیا آغوش گرم بابا جانت است. همیشه مونس و یارم بودی، به وقت رنج...forumroman.com
نویسنده عزیز با درخواست شما موافقت شد.درود :>
درخواست جلد اشعار![]()
تکمیل شده - [شاهرگ گداختهی پیچک] اثر «سپید خون؛ کاربر انجمن رمان بوک»
{نام مجموعه: شاهرگ گداختهی پیچک} شاعر: سپید خون؛ ژانر: تراژدی قالب: نو تگ: برگزیده ویراستار: @آوا... کپیست: @ARALIYA مقدمه: سوگند به آن بارقهی خامُش نور؛ و همان چکامهی پر زِ دروغ، پیچکی در ژرفاست؛ بامحبتتر از این آدمهاست...!forumroman.com
سلام درخواست جلد
![]()
فایل شده - ● همجوار با درختانِ بیصدا اثر s.h مبینا ●
دلنوشته: همجوار با درختانِ بیصدا دلنویس: s.h مبینا ژانر: عاشقانه، تراژدی تگ: محبوب ویراستار: @اورانوس ناظر: @ARMINA کپیست: @ARALIYA مقدمه: تک درخت مجنونی هستم که سر به زیر انداختهام. در دلت جایی ندارم؟ اصلاً چه شد که از بیابان بیآب و علف قلبت عبور کردم؟! با حالی زار فکر میکنم؛ به خودم...forumroman.com
سلام حدودا دو هفتهست درخواست دادم. طراح خصوصی زدند اما بعدش دیگه پاسخگو نبودننویسنده عزیز با درخواست شما موافقت شد.
طراح: @سرجوخه؛
*چنان چه پس از هفت روز طراح با شما خصوصی تشکیل نداد به کادر مدیریت اطلاع دهید*
@SHAHDOKHT (:
@win path
نویسنده عزیز با درخواست شما موافقت شد.سلام حدودا دو هفتهست درخواست دادم. طراح خصوصی زدند اما بعدش دیگه پاسخگو نبودن
نویسنده عزیز با درخواست شما موافقت شد.خسته نباشید...
دلنوشته - ● ژیکان اثر دلارام ●
ما که پول نداشتیم دماغامان را عمل کنیم و گونه بکاریم، ما که خط لب نداشتیم و مژه مصنوعی نداشتیم، ما که موی بلوند و قد بلند نداشتیم، ما که چشمهایمان رنگی نبود؛ رفتیم و کتاب خواندیم! و با هر کتابی که خواندیم، دیدیم که زیباتر شدیم، آنقدر که هربار که رفتیم در آینه نگاه کردیم، گفتیم: خوب شد خدا ما را آفرید وگرنه جهان چیزی از زیبایی کم داشت. میدانی آن جراح که هرروز ما را زیباتر میکند، اسمش چیست؟ اسمش "کتاب" است! چاقویش درد ندارد، امّا همهاش درمان است. هزینهاش هرقدر هم که باشد به این زیبایی میارزد. من نشانی مطب این پزشک را به همه ی شما می دهم: رمان بوک! بی وقت قبلی داخل شوید! این طبیب مشفق، اینجا نشسته است، منتظر شماست!
*ثبت نام*
سلام مهمان عزیز
برای حمایت از نویسندگان محبوب خود و یا نشر آثارتان به خانواده رمان بوک بپیوندید:
کلیک برای: عضویت در انجمن رمان بوک