- Oct
- 1,269
- 3,170
- مدالها
- 4
نویسنده عزیز با درخواست شما موافقت شد.دلنوشته - ● پروانگی اثر تی ناز ●
سلام درخواست:)
طراح: @ARALIYA
*چنان چه پس از هفت روز طراح با شما خصوصی تشکیل نداد به کادر مدیریت اطلاع دهید*
@SHAHDOKHT (: :
@win path
با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشتهباشید.
اکنون ثبتنام کنید!نویسنده عزیز با درخواست شما موافقت شد.دلنوشته - ● پروانگی اثر تی ناز ●
سلام درخواست:)
نویسنده عزیز با درخواست شما موافقت شد.سلام و عرض ادب در خواست جلد داشتم
![]()
فایل شده - [اِی سَهَندیم"ترکی"] اثر«ممد صنوبر کاربر انجمن رمان بوک»
نام اثر : منظومه ای سهندیم ( به زبان ترکی ) نام شاعر : ممد صنوبر قالب شعر : مثنوی ژانر شعر : عاشقانه ،عارفانه و تراژدی ویراستار: @TOKYO کپیست: @شاهدخت مقدمه : اِی سَهَندیم آن مَراغه بیر نَظَر اولسون سَنه آغلادون شاها مَنه بیزلَر قَدَر اولسون سَنه معنی : ایکوه سهند من آن شهر مراغه نظری...forumroman.com
نویسنده عزیز با درخواست شما موافقت شد.سلام درخواست جلد
![]()
فایل شده - ● مانارم اثر *aram* ●
عنوان: مانارم ژانر: تراژدی نویسنده: آرام ناظر: @سپید ویراستار: @سپید کپیست: @DELARAM مقدمه: مانار زیبای من! مگر قول ندادی در کنارم خواهی ماند، پس چه شد قولت؟ مگر نگفتی تا آخر عمر پا به پایت دنبال دیوانهبازی خواهم آمد پس چه شد؟ تو قرار بود ماندگار شوی و من جان بدهم برایت پس چه شد؟...forumroman.com
نویسنده عزیز با درخواست شما موافقت شد.سلام درخواست جلد برای دلنوشته کارسانکِ تباین ها رو داشتم
لینک در امضا هست
نویسنده عزیز با درخواست شما موافقت شد.سلام خسته نباشید درخواست جلد برای موضوع '[پرژین] اثر« ام کا اچ p.r کاربر انجمن رمان بوک»' اشعار درحال تایپ - [پرژین] اثر« ام کا اچ p.r کاربر انجمن رمان بوک
نویسنده عزیز با درخواست شما موافقت شد.همچنین درخواست جلد برای
موضوع '[برای او] اثر «ام کا اچ p.r کاربر انجمن رمان بوک»' اشعار درحال تایپ - [برای او] اثر «ام کا اچ p.r کاربر انجمن رمان بوک»
نویسنده عزیز با درخواست شما موافقت شد.درخواست جلد![]()
فایل شده - [قلب سنگی] اثر «زری کاربر انجمن رمان بوک»
نام اشعار: قلب سنگی نام شاعر: زری ژانر: تراژدی قالب: سپید ویراستار: @سپید کپیست: @الههِ ماه؛ مقدمه: سایه به سایه دنبالت آمدم من هم به دوریها و فاصلهها عادت کردهام در و دیوار این کاشانه میریزد روی سرم خاطرههای شیرین لبخندی روی لبانم میآورد و خاطراتهای تلخ تا ابد یادم میماند یکییکی...forumroman.com
ما که پول نداشتیم دماغمان را عمل کنیم و گونه بکاریم، ما که خط لب نداشتیم و مژه مصنوعی نداشتیم، ما که موی بلوند و قد بلند نداشتیم، ما که چشمهایمان رنگی نبود؛ رفتیم و کتاب خواندیم! و با هر کتابی که خواندیم، دیدیم که زیباتر شدیم، آنقدر که هربار که رفتیم در آینه نگاه کردیم، گفتیم: خوب شد خدا ما را آفرید وگرنه جهان چیزی از زیبایی کم داشت. میدانی آن جراح که هرروز ما را زیباتر میکند، اسمش چیست؟ اسمش "کتاب" است! چاقویش درد ندارد، امّا همهاش درمان است. هزینهاش هرقدر هم که باشد به این زیبایی میارزد. من نشانی مطب این پزشک را به همه ی شما می دهم: رمان بوک! بی وقت قبلی داخل شوید! این طبیب مشفق، اینجا نشسته است، منتظر شماست!
*ثبت نام*
سلام مهمان عزیز
برای حمایت از نویسندگان محبوب خود و یا نشر آثارتان به خانواده رمان بوک بپیوندید:
کلیک برای: عضویت در انجمن رمان بوک