خ
خاتون
مهمان
تایپیک به دلیل درخواستهای بالا تا ۳روز آینده بسته میباشد.
با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشتهباشید.
اکنون ثبتنام کنید!طراح شما: @lolدرخواست مجدد جلد دلنوشته حس سکوت رو دارم!
![]()
انجمن رمان نویسی رمان بوک
انجمن رمان نویسی رمان بوک، بهترین مرجع آموزش نویسندگی و تایپ رمان و بزرگترین جامعه حمایت از نویسندگان با ایده ها ، اخبار و فرصت های طلایی برای حمایت شماromanbook.ir
وقت بخیر طراح شما خودم هستمموضوع 'وقتی او نباشد| اثر گلِسُرخ' دلنوشته - وقتی او نباشد| اثر گلِسُرخ
اگه بخوای خودم طراحیش میکنم💚
وقت بخیرخسته نباشید درخواست جلد دارم
![]()
فایل شده - دلنوشته فنجان و غمجان اثر F_PARDIS
دلنوشته: فنجان و غمِجان نویسنده: F_PARDIS ژانر: تراژدی، اجتماعی ناظر: @elham_faraji کد:0043 تگ: محبوب *مقدمه* فنجان غم را سر میکشم و زندگی سرشار از غم میشود، حالا از نظرم دنیا آنقدر هم زیبا نیست! اما حقیقت این است، که بسیار زیباتر است!romanbook.ir
وقت بخیردلنوشته شب های دژم
دلارام بخشیان
![]()
فایل شده - دلنوشتهی شب های دژم | اثر دلارام بخشیان
کد دلنوشته: ۰۰۶۰ نام دلنوشته: شبهای دژم نام دلنویس: دلارام بخشیان ویراستار: @خاتون ژانر: تراژدی مقدمه: قلب ما، ایستگاه قطار نیست که تو هر ایستگاه مسافرش عوض بشه و آدم جدید بیاد مثل یه اتاق مکعبی کوچیک میمونه که پر از وسایلِ و واسه درست کردن و بینقص بودنش زحمت زیادی کشیدیم وقتی با هزار...romanbook.ir
ما که پول نداشتیم دماغامان را عمل کنیم و گونه بکاریم، ما که خط لب نداشتیم و مژه مصنوعی نداشتیم، ما که موی بلوند و قد بلند نداشتیم، ما که چشمهایمان رنگی نبود؛ رفتیم و کتاب خواندیم! و با هر کتابی که خواندیم، دیدیم که زیباتر شدیم، آنقدر که هربار که رفتیم در آینه نگاه کردیم، گفتیم: خوب شد خدا ما را آفرید وگرنه جهان چیزی از زیبایی کم داشت. میدانی آن جراح که هرروز ما را زیباتر میکند، اسمش چیست؟ اسمش "کتاب" است! چاقویش درد ندارد، امّا همهاش درمان است. هزینهاش هرقدر هم که باشد به این زیبایی میارزد. من نشانی مطب این پزشک را به همه ی شما می دهم: رمان بوک! بی وقت قبلی داخل شوید! این طبیب مشفق، اینجا نشسته است، منتظر شماست!
*ثبت نام*
سلام مهمان عزیز
برای حمایت از نویسندگان محبوب خود و یا نشر آثارتان به خانواده رمان بوک بپیوندید:
کلیک برای: عضویت در انجمن رمان بوک