- Dec
- 182
- 884
- مدالها
- 2
با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشتهباشید.
اکنون ثبتنام کنید!نویسنده عزیز با درخواست شما موافقت شد.درخواست جلد![]()
تکمیل شده - [بهر حزناش] اثر «Yalda.Sh کاربر انجمن رمان بوک»
عنوان: بهر حزناش نویسنده: Yalda.Sh ژانر: اجتماعی، تراژدی ناظر: Dokhi_yakhi و F.S.Ka ویراستار: AYSU کپیست: Hilda؛ خلاصه: غریبه بود! نه مانند غریبههایی كه در خیابان، از کنار آنها رد میشدم، غریبه بود! مانند شعری كه از برش بودم؛ اما شاعرش من نبودم... . گلدانِ قشنگی كه جلوی چشمانم بود؛ اما صاحبش...forumroman.com
میخوام طراحم @.MANA باشه
طراحم از رنگشون استعفا دادن یه شش روزی میشه که طرحم تحویل داده نشده بهخاطر استعفاشون.
نویسنده عزیز با درخواست شما موافقت شد.با سلام!
درخواست جلد.
![]()
در حال تایپ - [دلبر خان] اثر «دلناز کاربر انجمن رمان بوک»
نام رمان: دلبر خان نویسنده: دلناز ژانر: عاشقانه عضو گپ نظارت: S.O.W(۱) خلاصه: روایتگر زندگی دختری به اسم آیلا، آیلا دختر 1۷ ساله خیلی شر و شیطونِ که معمولا همه دوسش دارن یه زندگی خیلی عادی داره. تا جایی که خان روستا به آیلا علاقهمند میشه و ازش خاستگاری میکنه. ولی دختر قصهی ما هیچ علاقهای به...forumroman.com
ما که پول نداشتیم دماغمان را عمل کنیم و گونه بکاریم، ما که خط لب نداشتیم و مژه مصنوعی نداشتیم، ما که موی بلوند و قد بلند نداشتیم، ما که چشمهایمان رنگی نبود؛ رفتیم و کتاب خواندیم! و با هر کتابی که خواندیم، دیدیم که زیباتر شدیم، آنقدر که هربار که رفتیم در آینه نگاه کردیم، گفتیم: خوب شد خدا ما را آفرید وگرنه جهان چیزی از زیبایی کم داشت. میدانی آن جراح که هرروز ما را زیباتر میکند، اسمش چیست؟ اسمش "کتاب" است! چاقویش درد ندارد، امّا همهاش درمان است. هزینهاش هرقدر هم که باشد به این زیبایی میارزد. من نشانی مطب این پزشک را به همه ی شما می دهم: رمان بوک! بی وقت قبلی داخل شوید! این طبیب مشفق، اینجا نشسته است، منتظر شماست!
*ثبت نام*
سلام مهمان عزیز
برای حمایت از نویسندگان محبوب خود و یا نشر آثارتان به خانواده رمان بوک بپیوندید:
کلیک برای: عضویت در انجمن رمان بوک