- Jun
- 13,760
- 32,218
- مدالها
- 10
درخواست تغییر جلد به دلیل تعویض عنوان بدید.سلام.
جلد زمان من طراحی شده و ازش راضیم ولی عنوان رمان قرار تغییر کنه چی کار کنم؟
با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشتهباشید.
اکنون ثبتنام کنید!درخواست تغییر جلد به دلیل تعویض عنوان بدید.سلام.
جلد زمان من طراحی شده و ازش راضیم ولی عنوان رمان قرار تغییر کنه چی کار کنم؟
همین جا؟درخواست تغییر جلد به دلیل تعویض عنوان بدید.
بلههمین جا؟
درخواست جلد![]()
دلنوشته تکمیل شده - [فرشتهی آسمانی] اثر «مهسا کاربر انجمن رمان بوک»
عنوان: فرشتهی آسمانی نویسنده: مهسا ژانر: تراژدی ویراستار: ALVIN کپیست: مقدمه: سپند تو تا کی؟ مقدس جانم! رویای طنین آور! چشمانت ستوان قلبم، آغوشت ماوای جانم!forumroman.com
عزیزم دلیل تعویض جلدتون چیه، منتقد ایرادی گرفتن؟درخواست تعویض جلد![]()
در حال تایپ - [خانواده گتی و خانواده مایکلسون] اثر «زری کاربر انجمن رمانبوک»
نام عنوان: خانواده گتی و خانواده مایکلسون نام نویسنده: زری ژانر: تراژدی، عاشقانه عضو گپ نظارت(1)S.O.W خلاصه: عشق چه بیصدا در میزند و معشوق چه بیصدا در را باز میکند، سالهایی است که راه را برایش پر از گلهای ارکیده و پیچک کرده است زیرا او چشم به راهش بود، با دسته گل و فرشی مخملی سرشار از...forumroman.com
خیر، اسمش رو اضاف کردم یه ژانر عاشقانه هم بهش اضاف کردم؛ چند پارت دیگه میخوام بذارم برم درخواست نقد بدم. اینطوری منتقد از جلد و ژانرم ایراد میگرفت، خواستم از همین الان برطرف کنم:)عزیزم دلیل تعویض جلدتون چیه، منتقد ایرادی گرفتن؟
خیر، اسمش رو اضاف کردم یه ژانر عاشقانه هم بهش اضاف کردم؛ چند پارت دیگه میخوام بذارم برم درخواست نقد بدم. اینطوری منتقد از جلد و ژانرم ایراد میگرفت، خواستم از همین الان برطرف کنم:)
ما که پول نداشتیم دماغمان را عمل کنیم و گونه بکاریم، ما که خط لب نداشتیم و مژه مصنوعی نداشتیم، ما که موی بلوند و قد بلند نداشتیم، ما که چشمهایمان رنگی نبود؛ رفتیم و کتاب خواندیم! و با هر کتابی که خواندیم، دیدیم که زیباتر شدیم، آنقدر که هربار که رفتیم در آینه نگاه کردیم، گفتیم: خوب شد خدا ما را آفرید وگرنه جهان چیزی از زیبایی کم داشت. میدانی آن جراح که هرروز ما را زیباتر میکند، اسمش چیست؟ اسمش "کتاب" است! چاقویش درد ندارد، امّا همهاش درمان است. هزینهاش هرقدر هم که باشد به این زیبایی میارزد. من نشانی مطب این پزشک را به همه ی شما می دهم: رمان بوک! بی وقت قبلی داخل شوید! این طبیب مشفق، اینجا نشسته است، منتظر شماست!
*ثبت نام*
سلام مهمان عزیز
برای حمایت از نویسندگان محبوب خود و یا نشر آثارتان به خانواده رمان بوک بپیوندید:
کلیک برای: عضویت در انجمن رمان بوک