- Dec
- 6,904
- 15,673
- مدالها
- 11
رمان: فراخوانده ویژه مسابقات
درخواست جلد.
درخواست جلد.
با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشتهباشید.
اکنون ثبتنام کنید!رمان: فراخوانده ویژه مسابقات
درخواست جلد.
سلام وقت بخیر درخواست جلد دارم
نام رمان: شفق عمیق شب
ژانر: عاشقانه، اجتماعی
نام نویسنده: راضیه کیوان نژاد
![]()
فایل شده - [شفق عمیق شب] اثر «راضیه کیوان نژاد کاربر انجمن رمان بوک»
نام اثر: شفق عمیق شب نام نویسنده: راضیه کیوان نژاد ژانر: عاشقانه، تاریخی، اجتماعی عضو گپ نظارت(۵) S. O. W ویراستاران: @VNA و @اسماءبراتیان(آیسان) کپیست: @Tifani خلاصه: میگن یه سیب رو بندازی بالا، هزار چرخ میخوره تا به زمین برسه. سیب مثل بالا و پایین شدن زندگیه؛ اگه زیاد چرخ بخوره، جوری...forumroman.com
سلام وقت بهخیر
درخواست جلد دارم
نام رمان: نیمه قلب من
نام نویسنده: Tootia
ژانر : طنز، عاشقانه، درام، جنایی
![]()
در حال پیشرفت - [نیمه قلب من] اثر «Tootia کاربر انجمن رمان بوک»
نام رمان: نیمهی قلب من نام نویسنده: Tootia ژانر : طنز، عاشقانه، درام عضو گپ نظارت (۹)S. O. W خلاصه : ورود یه شخص به زندگی آدم، میتونه تصادفی باشه یا از پیش تعیین شده... کسی چه میدونه؟ میتونه رویای یکی رو به حقیقت تبدیل کنه، یا اینکه باعث شه زندگی سیاه و سفید یه نفر مثل یه رنگین کمون رنگی...forumroman.com
![]()
در حال تایپ - [قلب یخ زده] اثر «ندا کاربر انجمن رمان بوک»
نام اثر: قلب یخ زده نویسنده: ندا ژانر: عاشقانه ،مدرسه ای، رازآلود عضو گپ نظارت : (۲)S.O.W شخصیت اصلی: جونگهوان-جونگوو_نایون خلاصه : در یک شبِ سرد و تاریک جونگوو و جونگهوان در جنگل گم شده بودن و هر لحظه ممکن بود به دست خرس گرسنه کشته بشن. نایون غرق در خون بود. جیهون، عصبانی تر از همیشه به...forumroman.com
سلام، درخواست طراحي جلد دارم
رمان: مرسی ک هستی
شاعر : نداخردمند
ژانر : عاشقانه
عکس جلد رو خصوصي برای طراح میفرستم
سلام و عرض ادب
درخواست جلد دارم
رمان: در حصار ابلیس
ژانر: فانتزی عاشقانه ترسناک
اثر: ساناز_هموطن
![]()
نیمه حرفهای - [درحصار ابلیس] اثر «ساناز هموطن کاربر انجمن رمان بوک»
پارت۸ در قصر لوسیفر نوای اعجازانگیز چَنگ* که با سرانگشتان هنرمندانهای به زیبایی هر چه تمامتر نواخته میشد، لوسیفر را سخت اندوهگین نموده بود و تحت تأثیر این نوای جادویی، ساکت و بیحرکت در حالیکه دستانش را روی هم پشت کمرش گذاشته بود از پشتِ پنجرهی اتاقش در بالاترین نقطهی قصر بلورینش به باغ...forumroman.com
عنوان: رمان ترسناک تو کی هستی؟
.درخواست جلد.
ما که پول نداشتیم دماغامان را عمل کنیم و گونه بکاریم، ما که خط لب نداشتیم و مژه مصنوعی نداشتیم، ما که موی بلوند و قد بلند نداشتیم، ما که چشمهایمان رنگی نبود؛ رفتیم و کتاب خواندیم! و با هر کتابی که خواندیم، دیدیم که زیباتر شدیم، آنقدر که هربار که رفتیم در آینه نگاه کردیم، گفتیم: خوب شد خدا ما را آفرید وگرنه جهان چیزی از زیبایی کم داشت. میدانی آن جراح که هرروز ما را زیباتر میکند، اسمش چیست؟ اسمش "کتاب" است! چاقویش درد ندارد، امّا همهاش درمان است. هزینهاش هرقدر هم که باشد به این زیبایی میارزد. من نشانی مطب این پزشک را به همه ی شما می دهم: رمان بوک! بی وقت قبلی داخل شوید! این طبیب مشفق، اینجا نشسته است، منتظر شماست!
*ثبت نام*
سلام مهمان عزیز
برای حمایت از نویسندگان محبوب خود و یا نشر آثارتان به خانواده رمان بوک بپیوندید:
کلیک برای: عضویت در انجمن رمان بوک