با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشتهباشید.
اکنون ثبتنام کنید!درخواست جلد![]()
در حال تایپ - [ رمان میراث یاس] اثر «مهسا رضایی»
نام رمان: میراث یاس نام نویسنده: مهسا رضایی ژانر: تراژدی، عاشقانه ناظر: عضو گپ نظارت (۱)S.O.W خلاصه: زندگی پر از پستی و بلندی است. پر از داستان، پر از غم و شادی، پر از ناراحتی و ناامیدی... . فکرش را بکن. یک دفعه میان یک عالمه حسرت و اندوه، خوشی وارد زندگیات شود. تو چهحالی میشوی؟ دستانت را به...forum.romanbook.ir
درخواست جلد
نام رمان:عشقِِ شیطونِ من
نویسنده:
با من خصوصی بزنببخشید چجوری باید لینک رو بفرستم؟چون من میخواستم ۱۵پارت رمان رو که گفته بودید تایپ کنم ولی نتونستم!![]()
خیلی وقته که درخواست طراحی جلد دادم اما هیچ پیامی برای من نیومده. حتی برای طراح هم پیام فرستادم اما هیچ جوابی نیومده.😒
با درخواست شما موافقت شد .سلام درخواست طراح جلد برای رمانم رو دارم
![]()
در حال تایپ - [رمان زمزمهی شر] اثر « س.ف طباطبایی کاربر انجمن رمان بوک»
"بسمه تعالی" نام رمان: زمزمهی شر نویسنده: س.ف طباطبایی ژانر رمان: اجتماعی، ترسناک عضو گپ نظارت: S.O.W (۴) خلاصه: دستهایم از شدت ترس میلرزید و رگهای گردنم متورم شده بود. با چشمانم بدن بیجان مارال را نظاره میکردم که همانند تیکهای گوشت کنار میز قهوهای رنگی که از مادر خدابیامرزش برای او...forum.romanbook.ir
ما که پول نداشتیم دماغمان را عمل کنیم و گونه بکاریم، ما که خط لب نداشتیم و مژه مصنوعی نداشتیم، ما که موی بلوند و قد بلند نداشتیم، ما که چشمهایمان رنگی نبود؛ رفتیم و کتاب خواندیم! و با هر کتابی که خواندیم، دیدیم که زیباتر شدیم، آنقدر که هربار که رفتیم در آینه نگاه کردیم، گفتیم: خوب شد خدا ما را آفرید وگرنه جهان چیزی از زیبایی کم داشت. میدانی آن جراح که هرروز ما را زیباتر میکند، اسمش چیست؟ اسمش "کتاب" است! چاقویش درد ندارد، امّا همهاش درمان است. هزینهاش هرقدر هم که باشد به این زیبایی میارزد. من نشانی مطب این پزشک را به همه ی شما می دهم: رمان بوک! بی وقت قبلی داخل شوید! این طبیب مشفق، اینجا نشسته است، منتظر شماست!
*ثبت نام*
سلام مهمان عزیز
برای حمایت از نویسندگان محبوب خود و یا نشر آثارتان به خانواده رمان بوک بپیوندید:
کلیک برای: عضویت در انجمن رمان بوک