طراح شما @MHP بودن که فکر کنم جلدت رو طراحی کردن. چون زیر درخواستت نوشته: طراحی شد.سلام. طراح جلد رمانم كي هستند؟
متاسفانه در اكانتم مشكلاتي ﭘيش اومده مجبور شدم با اكانت جديد دوباره بيام
با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشتهباشید.
اکنون ثبتنام کنید!طراح شما @MHP بودن که فکر کنم جلدت رو طراحی کردن. چون زیر درخواستت نوشته: طراحی شد.سلام. طراح جلد رمانم كي هستند؟
لینک؟سلام. طراح جلد رمانم كي هستند؟
سلام علیکمعرض ادب و احترام🌹درخواست جلد داشتم❤![]()
دلنوشته - ● سودای سکوت قلب جا مانده اثر مبینا عباسی ●
نام نویسنده: مبینا عباسی نام دلنوشته: سودای سکوت قلب جا مانده. ژانر: عاشقانه نام ناظر: @VITAMIN مقدمه: تقدیم به کسی که عشق مرا، وجود مرا، خودش را و خودم را به تمسخر گرفت و به یک باره همهچیز را تیره و تار کرد و قلب من از او و خاطراتش جا ماند.forum.romanbook.ir
سلام علیکمدرخواست جلد
رمان خنده های شیطانی
نویسنده:مائده
![]()
تکمیل شده - [رمان خنده های شیطانی] اثر «مائده کاربر انجمن رمان بوک»
کد: ۰۲۸ عنوان: خنده های شیطانی نویسنده: مائده ژانر: عاشقانه، تراژدی ناظر: Kimia1401 پناه' ویراستار: @Sepid کپیست: Hosna.A خلاصه: این رمان زندگی دختر و پسری را بازگو می کند.پسری که اتفاقات گذشته اورا سردو سخت و تلخ کرده و اما دختری که قصد دارد به زندگی تاریک و سرد او رنگ و گرما بدهد. زمانی که...forum.romanbook.ir
سلام علیکمعرض ادب![]()
تکمیل شده - دردِ روژگار
بسم رب القلم نام اثر: دردِ روژگار نویسنده: IRIN ژانر: درام، تراژدی قالب شعری: سپید خلاصه: ماهِ او اَز نوعِ آرامِش بود. فَقَط؛ فَقَط فَریادی اَز جِنسِ سُکوت کَم داشت... .forum.romanbook.ir
درخواست طراحی جلد داشتم.
سلام علیکمسلام درخاست جلد رمانم
نام رمان:تاریکی به کام
نام نویسنده:هانیه فاتحی
ژانر:عاشقانه، مافیایی
عکس مورد نظر رو خصوصی برای طراح میفرسم❤![]()
در حال تایپ - [رمان تـاریکی به کام] اثر «هانیه فاتحی کاربر انجمن رمان بوک»
نام رمان:تـاریکی به کام نویسنده:هانیه فاتحی ژانر:عاشقانه_جنایی ناظر: عضو گپ نظارت (۴) S.O.W خلاصه: فریادی در بند تاریکی! روشنی اش با قدم های استوار، در تاریکی آشنایی فرو رفت. غرق شد! سیاهی در عمق وجودش فریاد کشید، تنش را به رعشه انداخت؛ حوا دختری که به ناگهان صاعقه ای زندگی روشنش را به تاریکی...forum.romanbook.ir
ببخشید اما دیگه این رمان رو نمیتونم ببینم در چه بخشی هست، به بخش متروکه که نرفته؟موضوع 'دردونه ی کله پوک اثر نیایش بیاتی و سما عیسی بیگلو' در حال تایپ - دردونه ی کله پوک اثر نیایش بیاتی و سما عیسی بیگلو
درخواست جلد
طراحی شد.
ما که پول نداشتیم دماغمان را عمل کنیم و گونه بکاریم، ما که خط لب نداشتیم و مژه مصنوعی نداشتیم، ما که موی بلوند و قد بلند نداشتیم، ما که چشمهایمان رنگی نبود؛ رفتیم و کتاب خواندیم! و با هر کتابی که خواندیم، دیدیم که زیباتر شدیم، آنقدر که هربار که رفتیم در آینه نگاه کردیم، گفتیم: خوب شد خدا ما را آفرید وگرنه جهان چیزی از زیبایی کم داشت. میدانی آن جراح که هرروز ما را زیباتر میکند، اسمش چیست؟ اسمش "کتاب" است! چاقویش درد ندارد، امّا همهاش درمان است. هزینهاش هرقدر هم که باشد به این زیبایی میارزد. من نشانی مطب این پزشک را به همه ی شما می دهم: رمان بوک! بی وقت قبلی داخل شوید! این طبیب مشفق، اینجا نشسته است، منتظر شماست!
*ثبت نام*
سلام مهمان عزیز
برای حمایت از نویسندگان محبوب خود و یا نشر آثارتان به خانواده رمان بوک بپیوندید:
کلیک برای: عضویت در انجمن رمان بوک