- Apr
- 2,823
- 23,774
- مدالها
- 8

در حال بررسی - دلنوشته فراموشت کردم اثر F_PARDIS
سعی میکنم یادم نیاید اسمت را، هربار که میشنومش خود را بیتفاوت نشان دهم، اما همه میدانند، در دلم آشوبی برپاست!

طراحی شد.
آخرین ویرایش توسط مدیر:
با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشتهباشید.
اکنون ثبتنام کنید!درود و خسته نباشیدخسته نباشید درخواست جلد دارم!![]()
در حال بررسی - دلنوشته فراموشت کردم اثر F_PARDIS
سعی میکنم یادم نیاید اسمت را، هربار که میشنومش خود را بیتفاوت نشان دهم، اما همه میدانند، در دلم آشوبی برپاست!romanbook.ir
وقت بخیر درخواست شما پذیرفته شد✅![]()
مطلوب - [اهریمن جاودانه] اثر «نهال رادان کاربر انجمن رمان بوک»
نام رمان: اهریمن جاودانه نام نویسنده: nahal ژانر: فانتزی، عاشقانه، ترسناک عضو گپ نظارت: S.O.V(9) خلاصه: من نه آغاز بودم... نه پایان بودم... من تمام بودم. خیلی وقت بود که تمام شده بودم. خیلی وقت بود که روحی نداشتم. از لحاظ فیزیکی زنده بودم ولی از لحاظ شرعی روحی در بدنم نبود. من شیطان نبودم. اسمم...romanbook.ir
درخواست جلد
عنوان: رمان اهریمن جاودانه
نویسنده: nahal
وقت بخیر.![]()
انجمن رمان نویسی رمان بوک
انجمن رمان نویسی رمان بوک، بهترین مرجع آموزش نویسندگی و تایپ رمان و بزرگترین جامعه حمایت از نویسندگان با ایده ها ، اخبار و فرصت های طلایی برای حمایت شماromanbook.ir
درخواست جلد 🌹
وقت بخیر درخواست شما پذیرفته شد.درخواست جلد دارم
![]()
در حال تایپ - رمان مدفون شده اثر یوتاب لطیفی
🔶کد رمان: 00135 نام رمان: مدفون شده نام نویسنده: یوتاب لطیفی ژانر: اجتماعی، تراژدی ناظر: @ستی خلاصه: خاطراتش را به فراموشی سپردند؛ و آغوش دیگری به او هدیه کردند. اما این آغوش، جای آغوش پدری که او را به دست فراموشی سپرد و مادری که لا به لای انبوه دردهای این شهر بزرگ گم شد، نگرفت. صورت شادابش را...romanbook.ir
وقت بخیر درخواست شما پذیرفته شد.![]()
در حال تایپ - رمان فرار تا خوشبختی اثر عسل عبدی
🔶کد رمان: ۰۰۱۶۹ نام اثر: فرار تا خوشبختی نام نویسنده: عسل عبدی ژانر: عاشقانه ناظر: @N.KH منتقد همراه: @elham_faraji خلاصه: بهار دختری در خانوادهای مذهبی که سه تا برادر زورگو و شکاک داره. همیشه با تصمیماتی که خانواده براش میگیرن مشکل داره اما کاری از دستش بر نمیاد. اما وقتی پromanbook.ir
سلام درخواست جلد دارم
نام جدید رمانتون؟باسلام
من میخوام جلد رمانم رو تعویض کنم برای اینکه تصمیم دارم که نام رمان رو عوض کنم.
![]()
انجمن رمان نویسی رمان بوک
انجمن رمان نویسی رمان بوک، بهترین مرجع آموزش نویسندگی و تایپ رمان و بزرگترین جامعه حمایت از نویسندگان با ایده ها ، اخبار و فرصت های طلایی برای حمایت شماromanbook.ir
ما که پول نداشتیم دماغامان را عمل کنیم و گونه بکاریم، ما که خط لب نداشتیم و مژه مصنوعی نداشتیم، ما که موی بلوند و قد بلند نداشتیم، ما که چشمهایمان رنگی نبود؛ رفتیم و کتاب خواندیم! و با هر کتابی که خواندیم، دیدیم که زیباتر شدیم، آنقدر که هربار که رفتیم در آینه نگاه کردیم، گفتیم: خوب شد خدا ما را آفرید وگرنه جهان چیزی از زیبایی کم داشت. میدانی آن جراح که هرروز ما را زیباتر میکند، اسمش چیست؟ اسمش "کتاب" است! چاقویش درد ندارد، امّا همهاش درمان است. هزینهاش هرقدر هم که باشد به این زیبایی میارزد. من نشانی مطب این پزشک را به همه ی شما می دهم: رمان بوک! بی وقت قبلی داخل شوید! این طبیب مشفق، اینجا نشسته است، منتظر شماست!
*ثبت نام*
سلام مهمان عزیز
برای حمایت از نویسندگان محبوب خود و یا نشر آثارتان به خانواده رمان بوک بپیوندید:
کلیک برای: عضویت در انجمن رمان بوک