- Dec
- 519
- 12,742
- مدالها
- 4
سلام وقتبهخیر😍
نویسنده رمان کویر سبز هستم به درخواست منتقد میخوام که جلد رمانم رو تغییر بدم.
نویسنده رمان کویر سبز هستم به درخواست منتقد میخوام که جلد رمانم رو تغییر بدم.
با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشتهباشید.
اکنون ثبتنام کنید!نویسنده عزیز با درخواست شما موافقت شد.درخواست جلد رمان![]()
فایل نشده - رمان [شولای برفی] اثر «لیلا مرادی کاربر انجمن رمان بوک»
رمان: شولای برفی نویسنده: لیلا مرادی ژانر: عاشقانه_درام ویراستار: @Atefeh۹4 و @KahKeshan (: و @__TOKIO__ عضو گپ 2 خلاصه رمان: سرد شد، شبیه به جسم یخ زده که وسط چلهی زمستان هیچ آتشی گرمش نمیکرد. رفتن آن مرد مثل آخرین برگ پاییزی بود که از درخت جدا شد و او را و عریان در میان باد و بوران فصل...forumroman.com
نویسنده عزیز با درخواست شما موافقت شد.سلام
درخواست جلد رمان
![]()
در حال تایپ - [حنیفا«روحان»؛ فصل اول] اثر «یسنا باقری نویسنده انجمن رمان بوک»
عنوان: حنیفا(روحان) نویسنده: یسنا باقری ژانر: عاشقانه، معمایی، جنایی عضو گپ نظارت: S.O.W(1) خلاصه: مکانیسمی ترحم انگیز دنیا را در بر گرفته. مکانیسمی که گذشته آدمها را یکبهیک توی صورتشان میکوبد. این مکانیسم، گاهی وظیفه دارد سرنخها را کنار هم بگذارد تا به آدمها کمک کند و گاهی وظیفه دارد...forumroman.com
نویسنده عزیز با درخواست شما موافقت شد.موضوع 'رمان [سقوط نهایی] اثر« نگین اربابی کاربر انجمن رمان بوک»' در حال تایپ - رمان [سقوط نهایی] اثر« نگین اربابی کاربر انجمن رمان بوک»
سلام عزیز دل درخواست جلد واسه رمانم دارم!
نویسنده عزیز با درخواست شما موافقت شد.سلام روز بخیر.
درخواست طراحی جلد.
![]()
برترین - [منطقهی آشوب] اثر «Rasha_S کاربر انجمن رمان بوک»
نام اثر: منطقهی آشوب نویسنده: Rasha_S ژانر: تریلر، فانتزی، عاشقانه عضو گپ نظارت: (10)S.O.W خلاصه: دیگه هیچی مثل قبل نیست! یه لحظه به خودم اومدم و دیدم توسط موجوداتی که تا حالا حتی توی تصوراتم هم ندیده بودم، محاصره شدم و باید برای بقا بجنگم. همهی ما باید تغییر کنیم تا بتونیم دوام بیاریم. اما...forumroman.com
ما که پول نداشتیم دماغامان را عمل کنیم و گونه بکاریم، ما که خط لب نداشتیم و مژه مصنوعی نداشتیم، ما که موی بلوند و قد بلند نداشتیم، ما که چشمهایمان رنگی نبود؛ رفتیم و کتاب خواندیم! و با هر کتابی که خواندیم، دیدیم که زیباتر شدیم، آنقدر که هربار که رفتیم در آینه نگاه کردیم، گفتیم: خوب شد خدا ما را آفرید وگرنه جهان چیزی از زیبایی کم داشت. میدانی آن جراح که هرروز ما را زیباتر میکند، اسمش چیست؟ اسمش "کتاب" است! چاقویش درد ندارد، امّا همهاش درمان است. هزینهاش هرقدر هم که باشد به این زیبایی میارزد. من نشانی مطب این پزشک را به همه ی شما می دهم: رمان بوک! بی وقت قبلی داخل شوید! این طبیب مشفق، اینجا نشسته است، منتظر شماست!
*ثبت نام*
سلام مهمان عزیز
برای حمایت از نویسندگان محبوب خود و یا نشر آثارتان به خانواده رمان بوک بپیوندید:
کلیک برای: عضویت در انجمن رمان بوک