- Jun
- 2,610
- 15,831
- مدالها
- 6
سلام خسته نباشید درخواست نقد دارم
موضوع '● تیامیس اثر ام کا اچ p.r ●' دلنوشته - ● تیامیس اثر ام کا اچ p.r ●
با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشتهباشید.
اکنون ثبتنام کنید!سلام. نتایج نقد به زودی اعلام میشود♡سلام خسته نباشید درخواست نقد دارم
سلام نتایج نقد به زودی اعلام میشود♡سلام درخواست نقد دلنوشته ریوِری
![]()
فایل شده - ● ریوِری اثر *aram* ●
عنوان: ریوِری ژانر: تراژدی نویسنده: آرام ناظر: @آوا... ویراستار: @سپید کپیست: @الههِ ماه؛ در خیالم تو را نوازش میکنم جانا اما تو دگر توجهای نشان نمیدهی! در خیالم روز و شب منتظر آمدنت هستم اما تو دگر رفتی! هر شب به امید تو میخوابم که به خوابم بیایی! اما تو دگر جوری رفتهای که به خوابم...forumroman.com
سلام نتایج نقد بزودی اعلام میشود♡دلنوشته - ● پروانگی اثر تی ناز ●
سلام درخواست نقد
سلام نتایج نقد بزودی اعلام میشود♡
سلام نتایج نقد بزودی اعلام میشود♡
ما که پول نداشتیم دماغامان را عمل کنیم و گونه بکاریم، ما که خط لب نداشتیم و مژه مصنوعی نداشتیم، ما که موی بلوند و قد بلند نداشتیم، ما که چشمهایمان رنگی نبود؛ رفتیم و کتاب خواندیم! و با هر کتابی که خواندیم، دیدیم که زیباتر شدیم، آنقدر که هربار که رفتیم در آینه نگاه کردیم، گفتیم: خوب شد خدا ما را آفرید وگرنه جهان چیزی از زیبایی کم داشت. میدانی آن جراح که هرروز ما را زیباتر میکند، اسمش چیست؟ اسمش "کتاب" است! چاقویش درد ندارد، امّا همهاش درمان است. هزینهاش هرقدر هم که باشد به این زیبایی میارزد. من نشانی مطب این پزشک را به همه ی شما می دهم: رمان بوک! بی وقت قبلی داخل شوید! این طبیب مشفق، اینجا نشسته است، منتظر شماست!
*ثبت نام*
سلام مهمان عزیز
برای حمایت از نویسندگان محبوب خود و یا نشر آثارتان به خانواده رمان بوک بپیوندید:
کلیک برای: عضویت در انجمن رمان بوک