- Nov
- 303
- 1,501
- مدالها
- 2
سلام عزیزجان
forumroman.com

هدایت مجدد ...

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشتهباشید.
اکنون ثبتنام کنید!سلام. نتایج نقد به زودی اعلام میشود♡سلام عزیزجان
![]()
هدایت مجدد ...
forumroman.com
سلام. نتایج نقد به زودی اعلام میشود♡سلام ، با احترام درخواست نقد دلنوشته زیر را دارم .
عنوان : نغمه های دل
نویسنده : مهرداد معتمدالسادات
لینک :
![]()
دلنوشته - {نغمههای دل} اثر •مهرداد معتمدالسادات کاربر انجمن رمان بوک•
عنوان: نغمههای دل نویسنده: مهرداد معتمدالسادات ژانر: اجتماعی ناظر: @سپید مقدمه : در دل هر انسانی، دنیایی از احساسات نهفته است.احساساتی که گاهی آرام و گاهی طوفانی، همچون فصلهای متغیر زندگی، در جان ما جریان مییابند. این مجموعه دلنوشته، بازتابی از همین جهان درونی است.صفحاتی پر از لحظههای...forumroman.com
سلام. نتایج نقد به زودی اعلام میشود♡سلام ، با احترام درخواست نقد دلنوشته زیر را دارم .
عنوان : نغمه های دل
نویسنده : مهرداد معتمدالسادات
لینک :
![]()
دلنوشته - {نغمههای دل} اثر •مهرداد معتمدالسادات کاربر انجمن رمان بوک•
عنوان: نغمههای دل نویسنده: مهرداد معتمدالسادات ژانر: اجتماعی ناظر: @سپید مقدمه : در دل هر انسانی، دنیایی از احساسات نهفته است.احساساتی که گاهی آرام و گاهی طوفانی، همچون فصلهای متغیر زندگی، در جان ما جریان مییابند. این مجموعه دلنوشته، بازتابی از همین جهان درونی است.صفحاتی پر از لحظههای...forumroman.com
سلام. نتایج نقد به زودی اعلام میشود♡سلام عزیزای دلم خسته نباشید تک تکتون![]()
دلنوشته - {ولی من دوستت دارم} اثر •مبینا عباسی کاربر انجمن رمان بوک•
نام نویسنده: مبینا عباسی نام دلنوشته: ولی من دوستت دارم! ژانر:تراژدی،عاشقانه ناظر: @سپید مقدمه: تو خودت را سیاه و فرسوده میبینی آیینه هارا میشکنی تا خودت را نبینی ولی من دوستت دارم! از من میگریزی تا دل بسته تو نشوم اما دیر هنگامی است اقدام تو، تورا من خود تورا از لحظه های قبل بیشتر دوست می دارم...forumroman.com
درخواست نقد داشتم مثل همیشه میدونم نقدای فوق العاده ای میکنید💜💋💕🌈
سلام. نتایج نقد به زودی اعلام میشود♡![]()
دلنوشته - {شکرناز} اثر •رها باقری کاربر انجمن رمان بوک•
عنوان: شکرناز نویسنده: رها باقری ژانر: عاشقانه، تراژدی ناظر: @DELARAM فاصلهی آسمان را تا خود میبویم و گریههایش را در قلب پر از ستارهام رقم میزنم. شکرنازم میدانی که آسمان، جادهی پر از مهتاب من است. تا تو سنگ مباشی و قلبت را در گرو لبخندهایم بگذاری، کولهبار گرمای نگاهت را در جادهی پر از...forumroman.com
سلام🌹
درخواست نقد
ما که پول نداشتیم دماغامان را عمل کنیم و گونه بکاریم، ما که خط لب نداشتیم و مژه مصنوعی نداشتیم، ما که موی بلوند و قد بلند نداشتیم، ما که چشمهایمان رنگی نبود؛ رفتیم و کتاب خواندیم! و با هر کتابی که خواندیم، دیدیم که زیباتر شدیم، آنقدر که هربار که رفتیم در آینه نگاه کردیم، گفتیم: خوب شد خدا ما را آفرید وگرنه جهان چیزی از زیبایی کم داشت. میدانی آن جراح که هرروز ما را زیباتر میکند، اسمش چیست؟ اسمش "کتاب" است! چاقویش درد ندارد، امّا همهاش درمان است. هزینهاش هرقدر هم که باشد به این زیبایی میارزد. من نشانی مطب این پزشک را به همه ی شما می دهم: رمان بوک! بی وقت قبلی داخل شوید! این طبیب مشفق، اینجا نشسته است، منتظر شماست!
*ثبت نام*
سلام مهمان عزیز
برای حمایت از نویسندگان محبوب خود و یا نشر آثارتان به خانواده رمان بوک بپیوندید:
کلیک برای: عضویت در انجمن رمان بوک