- Jan
- 1,401
- 26,194
- مدالها
- 2

هدایت مجدد ...

@MHP
ممنون میشم اگه رسیدگی کنید.
با این سه بار میشه که درخواست نقد دادم
با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشتهباشید.
اکنون ثبتنام کنید!![]()
دلنوشته - ● بغض شاپرک اثر غزل کاظمینیا ●
(به نام خالق هستی) نام دلنوشته: بغض شاپرک نام نویسنده: غزل کاظمینیا ژانر: عاشقانه.تراژدی. درام ناظر: @M.B.D خلاصه: شاپرک غصه مخور، روزگار بغضاش میشکند! عاشق شدم! معشوق زخم زد و هیچ درمانی نکرد! حرفهای نا گفتهای که میان دو عاشق باقی ماندهاند. سخنانی که زبان از بیانشان قاصر است و حتی اگر،...forum.romanbook.ir
درخواست نقدر دارم برای دلنوشتهی کنایهای از عشق
معذرت میخوام اعلان برام نیومد
سلام خدمت شما دلنویس عزیز!سلام درخواست نقد
نام اثر : خندههای بیپایان
نویسنده : aryana elhaei
لینک اثر : دلنوشته - خندههای بیپایان اثر aryana elhaei
نام اثر: ترسی دیگر نیستبه نام خداوند قلم
ضمن درود و وقت بخیری خدمت نویسندگان ارجمند انجمن رمان بوک
این تایپک برای نویسندگانی که تمایل دارند کتابهایشان توسط منتقدان انجمن نقد شود، ایجاد شده است.
●توجه داشته باشید قبل ثبت درخواست خود از تکمیل شریط زیر اطمینان پیدا کنید.
۱. درخواست نقد دلنوشته ۱۴ پارت میباشد.
۳. قبل از درخواست تگ، باید دلنوشته توسط منتقدین نقد شده باشد.
۴. درصورتی که نویسنده توصیههای منتقد را انجام ندهد، تا یکماه هیچ درخواست نقدی از وی پذیرفته نمیشود.
۵. منتقد توسط مدیر تالار انتخاب میشود و نویسند حق انتخاب دلخواه منتقد را دارا نیست!
در این تاپیک پستی شامل؛
۱. نام اثر:
۲. نام نویسنده:
۳. لینک :
ارسال کنند.
مدیر مربوطه، منتقدی برای دلنوشته در نظر میگیرد و رمان نقد خواهد شد.
@DLNZ
[تیم مدیریت تالار نقد]
فقط یک سوال من هنوز جلد ندارم عب نداره؟نام اثر: ترسی دیگر نیست
لینک:ترسی دیگر نیست
نام نویسنده: مبینا عباسی
با درود و وقت بخیر عزیزای من
درخواست نقد داشتم بی زحمت🎀🌹❤
ما که پول نداشتیم دماغامان را عمل کنیم و گونه بکاریم، ما که خط لب نداشتیم و مژه مصنوعی نداشتیم، ما که موی بلوند و قد بلند نداشتیم، ما که چشمهایمان رنگی نبود؛ رفتیم و کتاب خواندیم! و با هر کتابی که خواندیم، دیدیم که زیباتر شدیم، آنقدر که هربار که رفتیم در آینه نگاه کردیم، گفتیم: خوب شد خدا ما را آفرید وگرنه جهان چیزی از زیبایی کم داشت. میدانی آن جراح که هرروز ما را زیباتر میکند، اسمش چیست؟ اسمش "کتاب" است! چاقویش درد ندارد، امّا همهاش درمان است. هزینهاش هرقدر هم که باشد به این زیبایی میارزد. من نشانی مطب این پزشک را به همه ی شما می دهم: رمان بوک! بی وقت قبلی داخل شوید! این طبیب مشفق، اینجا نشسته است، منتظر شماست!
*ثبت نام*
سلام مهمان عزیز
برای حمایت از نویسندگان محبوب خود و یا نشر آثارتان به خانواده رمان بوک بپیوندید:
کلیک برای: عضویت در انجمن رمان بوک