- May
- 1,264
- 15,323
- مدالها
- 5
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت نویسنده محترمدرخواست نقد شورا دارم. رمان وهم روح
با درخواست شما موافقت میشود و به زودی در تاپیک نقد تگ خواهید شد.
سپاس از صبر و همراهی شما🪷
با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشتهباشید.
اکنون ثبتنام کنید!با عرض سلام و خسته نباشید خدمت نویسنده محترمدرخواست نقد شورا دارم. رمان وهم روح
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت نویسنده محترمسلام عزیزم خوبی درخواست نقد شورا برای رمانم دارم گلم❤
موضوع '[رمان خواستگاری محرمانه] اثر «رزاله کاربر انجمن رمان بوک »' در حال تایپ - [رمان خواستگاری محرمانه] اثر «رزاله کاربر انجمن رمان بوک »
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت نویسنده محترموقت بخیر، درخواست نقد داشتم داستانک - [قلاده] اثر «Nafiseh_H» کاربر انجمن رمان بوک
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت نویسنده محترم![]()
حرفهای - [مأموریت یک جانبه] اثر «غزل کاظمی نیا و زری کاربران انجمن رمان بوک»
انگار زمان، روی دستانش باد کرده است. نفسش را فوت کرد و ماشین را خاموش کرد و در حالی که در آینه، خود را آنالیز میکرد؛ سوئیچ را از ماشین خارج کرد. از ساکاش، کیفِ لوازم آرایشیاش را بیرون کشید و رژِ لب سرخ رنگش را از آن خارج کرد و بر لبانِ قلوهایاش کشید. لبانش را چند بار بر روی هم کشید، تا...forum.romanbook.ir
سلام خسته نباشید
درخواست نقد شورا برای رمانم دارم
سلام وقت بخیرنوشته در موضوع 'جزای دلدادگی اثر سپیده نصیری کاربر انجمن رمان بوک' داستانک - جزای دلدادگی اثر سپیده نصیری کاربر انجمن رمان بوک
درخواست نقد داستانک جزای دلدادگی
سلام جاناسلام وقت بخیر
من درخواست نقد داده بودم و شما 10 روز پیش تاییدش کردید. الان بیشتر از 10 روز گذشته و نقد داستان من هنوز نیومده. لطفا رسیدگی کنید🌹
سلام من درخواست نقد شورا داده بودم و تاپیکم بسته است. کی باز میشه؟به نام خداوند زیبایی ها
ضمن درود و وقت بخیری خدمت نویسندگان ارجمند انجمن رمان بوک
این تایپک برای نویسندگانی که تمایل دارند کتابهایشان توسط منتقدان انجمن نقد شود، ایجاد شده است.
توجه داشته باشید قبل ثبت درخواست خود از تکمیل شریط زیر اطمینان پیدا کنید.
۱. برای درخواست نقد درخواست نقد رمان ۳۰ پارت، داستان کوتاه ۲۰ پارت، و داستانک ۷ پارت لازم است
۲. قبل از درخواست تگ، باید رمان توسط منتقدین نقد شده باشد.
۳. درصورتی که نویسنده توصیههای منتقد را انجام ندهد، تا یکماه هیچ درخواست نقدی از وی پذیرفته نمیشود.
۴. تا بعد از نقد شورا پستی بارگذاری نشود.
۵. نقد شورا حدوداً ۷ روز طول خواهد کشید. پس صبور باشید.
در این تاپیک پستی شامل؛
۱. نام اثر:
۲. نام نویسنده:
۳. لینک :
ارسال کنند.
مدیر مربوطه، منتقدی برای رمانشان در نظر میگیرد و رمان نقد خواهد شد.
*لطفا قبل از درخواست قوانین را مطالعه کنید.
🔷️قوانین جامع تالار نقد
تیم مدیریت تالار نقد
سلام جاناسلام من درخواست نقد شورا داده بودم و تاپیکم بسته است. کی باز میشه؟
ممنونم. کجا میتونم نقد رو ببینم؟سلام جانا
الان بازش میکنم.
نقدتون تحویل داده شده.
ما که پول نداشتیم دماغامان را عمل کنیم و گونه بکاریم، ما که خط لب نداشتیم و مژه مصنوعی نداشتیم، ما که موی بلوند و قد بلند نداشتیم، ما که چشمهایمان رنگی نبود؛ رفتیم و کتاب خواندیم! و با هر کتابی که خواندیم، دیدیم که زیباتر شدیم، آنقدر که هربار که رفتیم در آینه نگاه کردیم، گفتیم: خوب شد خدا ما را آفرید وگرنه جهان چیزی از زیبایی کم داشت. میدانی آن جراح که هرروز ما را زیباتر میکند، اسمش چیست؟ اسمش "کتاب" است! چاقویش درد ندارد، امّا همهاش درمان است. هزینهاش هرقدر هم که باشد به این زیبایی میارزد. من نشانی مطب این پزشک را به همه ی شما می دهم: رمان بوک! بی وقت قبلی داخل شوید! این طبیب مشفق، اینجا نشسته است، منتظر شماست!
*ثبت نام*
سلام مهمان عزیز
برای حمایت از نویسندگان محبوب خود و یا نشر آثارتان به خانواده رمان بوک بپیوندید:
کلیک برای: عضویت در انجمن رمان بوک