- Mar
- 1,206
- 6,470
- مدالها
- 1
با سلامعزیزم پس کی نقد میشه؟من میخوام هرچه زودتر پارت گذاری کنم
منتقدها یک هفته فرصت دارن برای نقد. درخواست شما یکشنبه تایید شده.
با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشتهباشید.
اکنون ثبتنام کنید!با سلامعزیزم پس کی نقد میشه؟من میخوام هرچه زودتر پارت گذاری کنم
با عرض سلام و خسته نباشیدنام اثر:مال منی
نام نویسنده:پریسا گلچشمه
![]()
داستانک - [رمان مال منی] اثر «پریسا کاربر انجمن رمان بوک»
نام رمان:مال منی نام نویسنده:پريسا گلچشمه ژانر:عاشقانه عضو گپ نظارتS.O.W(۸) خلاصه: دوام می آورم حتی بدون تکیه گاه بدون همراه بدون دلگرمی حتی بدون آدم هایی که آخرین امید من بودند دوام می آورم حتی اگر پای اعتمادم بشکند حتی اگر زانوی باورهایم خم شود حتی اگر شیشه ی احساسم ترک بردارد من اما ادامه می...forum.romanbook.ir
با عرض سلام و خسته نباشیددر حال تایپ - [رمان پلیس مغرور دکتر شیطون] اثر «فرناز پوردهقان»
سلام درخواست نقد داشتم
درخواست جلد دادم آماده هم شدبا عرض سلام و خسته نباشید
با درخواست شما مخالفت میشود
لطفا اول درخواست جلد بدهید باتشکر
باید اول جلدتون بیاد و قرارش بدید
باید جلد رو قرار بدیددرخواست جلد دادم آماده هم شد
ما که پول نداشتیم دماغامان را عمل کنیم و گونه بکاریم، ما که خط لب نداشتیم و مژه مصنوعی نداشتیم، ما که موی بلوند و قد بلند نداشتیم، ما که چشمهایمان رنگی نبود؛ رفتیم و کتاب خواندیم! و با هر کتابی که خواندیم، دیدیم که زیباتر شدیم، آنقدر که هربار که رفتیم در آینه نگاه کردیم، گفتیم: خوب شد خدا ما را آفرید وگرنه جهان چیزی از زیبایی کم داشت. میدانی آن جراح که هرروز ما را زیباتر میکند، اسمش چیست؟ اسمش "کتاب" است! چاقویش درد ندارد، امّا همهاش درمان است. هزینهاش هرقدر هم که باشد به این زیبایی میارزد. من نشانی مطب این پزشک را به همه ی شما می دهم: رمان بوک! بی وقت قبلی داخل شوید! این طبیب مشفق، اینجا نشسته است، منتظر شماست!
*ثبت نام*
سلام مهمان عزیز
برای حمایت از نویسندگان محبوب خود و یا نشر آثارتان به خانواده رمان بوک بپیوندید:
کلیک برای: عضویت در انجمن رمان بوک