- Mar
- 1,206
- 6,470
- مدالها
- 1
با عرض سلام و خسته نباشید
با درخواست شما مخالفت میشود
لطفا اول درخواست جلد بدهید باتشکر
با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشتهباشید.
اکنون ثبتنام کنید!با عرض سلام و خسته نباشید
با عرض سلام و خسته نباشیدنوشته در موضوع '[رمان زندگی لجباز] اثر « مرام فواضلی کاربر انجمن رمان بوک»' در حال تایپ - [رمان زندگی لجباز] اثر « مرام فواضلی کاربر انجمن رمان بوک»
درخواستنقدر رمان زندگی لجباز
اثر مرامفواضلی
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت نویسنده محترمسلام درخواست نقد دارم.
![]()
مطلوب - [تو درمانی برای من] اثر «AtLaS کاربر انجمن رمان بوک»
نام رمان: تو درمانی برای من نام نویسنده: AtLaS ژانر: عاشقانه، علمی _ تخیلی عضو گپ نظارت: S.O.W (6) خلاصه: مردی عادی. دختری عادیتر. رمان از این دو شخصیت اصلی و شخصیت های فرعی تشکیل میشه. برای مرد از ویژگی عادی نام برده شد اما... مرد این داستان یه ویژگی غیرعادی هم داره که اون رو از بقیه جدا...forum.romanbook.ir
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت نویسنده محترم![]()
در حال تایپ - [رمان رهایی] اثر «مائده m کاربر انجمن رمان بوک»
نام رمان:رهایی نام نویسنده: مائده m ژانر رمان:عاشقانه پلیسی عضو گپ نظارت: (۱)S.O.W خلاصه رمان: نمیشه، نمیتونی بفهمی کسی که نبوده چرا و چهطوری برمیگرده؟ از کجا اومد؟ مگه میشه ندونم و ماشه رو بکشم؟ میشه بدونم و دستهای عرق کردهای که دور کلت پیچیده نلرزه؟ میشه بدونم و فشنگ ازش خارج نشه؟ کاش...forum.romanbook.ir
درخواست نقد
نام رمان: رهایی
نویسنده: مائده m
ژانر: عاشقانه پلیسی
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت نویسنده محترمنوشته در موضوع '[رمان ماهزاده] اثر «شاهدخت کاربر انجمن رمان بوک»' در حال تایپ - [رمان ماهزاده] اثر «شاهدخت کاربر انجمن رمان بوک»
وقت به خیر
خسته نباشین
درخواست نقد دارم:) ♡
با سلامسلام
درخواست نقد برای رمان غوغای سرنوشت
اثر "عسل کورکور"![]()
مطلوب - [رمان غوغای سرنوشت] اثر «عسل کورکور کاربر انجمن رمان بوک»
عجیب بود اما همه ما به آدرو اعتماد داشتیم. به سمت اتاقم رفتم و قرآن کوچیکم رو درآوردم و سورهی یاسین رو خوندم. اگه چیزیش بشه مسلماً کار ما هم تمومِ. خداکنه حالش خوب بشه. *** از آشا تشکری کردم و از سر میز بلند شدم و به سرویس رفتم و دستهام رو شستم. به خودم نگاهی انداختم خوب بودم. به سمت سالن...forum.romanbook.ir
جلد داره رمانم 😐با عرض سلام و خسته نباشید
با درخواست شما مخالفت میشود
لطفا اول درخواست جلد بدهید باتشکر
جلد رو قرار بدیدجلد داره رمانم 😐
سلام هنوز نشدمبا عرض سلام و خسته نباشید خدمت نویسنده محترم
با درخواست شما موافقت میشود
به زودی در تاپیک نقد تگ خواهید شد
ما که پول نداشتیم دماغامان را عمل کنیم و گونه بکاریم، ما که خط لب نداشتیم و مژه مصنوعی نداشتیم، ما که موی بلوند و قد بلند نداشتیم، ما که چشمهایمان رنگی نبود؛ رفتیم و کتاب خواندیم! و با هر کتابی که خواندیم، دیدیم که زیباتر شدیم، آنقدر که هربار که رفتیم در آینه نگاه کردیم، گفتیم: خوب شد خدا ما را آفرید وگرنه جهان چیزی از زیبایی کم داشت. میدانی آن جراح که هرروز ما را زیباتر میکند، اسمش چیست؟ اسمش "کتاب" است! چاقویش درد ندارد، امّا همهاش درمان است. هزینهاش هرقدر هم که باشد به این زیبایی میارزد. من نشانی مطب این پزشک را به همه ی شما می دهم: رمان بوک! بی وقت قبلی داخل شوید! این طبیب مشفق، اینجا نشسته است، منتظر شماست!
*ثبت نام*
سلام مهمان عزیز
برای حمایت از نویسندگان محبوب خود و یا نشر آثارتان به خانواده رمان بوک بپیوندید:
کلیک برای: عضویت در انجمن رمان بوک