- Sep
- 2,671
- 7,019
- مدالها
- 2
نوشته در موضوع '[در سه شب] اثر «مرام فواضلی» کاربر انجمن رمان بوک' داستان کوتاه - [در سه شب] اثر «مرام فواضلی» کاربر انجمن رمان بوک
درخواست نقد داستان کوتاه
درخواست نقد داستان کوتاه
با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشتهباشید.
اکنون ثبتنام کنید!نوشته در موضوع '[در سه شب] اثر «مرام فواضلی» کاربر انجمن رمان بوک' داستان کوتاه - [در سه شب] اثر «مرام فواضلی» کاربر انجمن رمان بوک
درخواست نقد داستان کوتاه
سلام جانم شب شما هم بخیرسلام شبتون بخیر رمان من چند هفته است قراره نقد بشه و تایپیکشم بسته است
نقد نشد؟
![]()
تکمیل شده - [رمان یسری] اثر «دلبان کاربر انجمن رمان بوک»
عنوان: یُسری نویسنده: دلبان ناظر: Mahi.otred ژانر: عاشقانه ویراستاران: حنا نویس ، AYSU ، .MANA کپیست: Hilda; خلاصه: رمان یُسری رمانی است که از دل نوشته شده است برای دل. یُسری حنیفا دختری هجده ساله که پدر بزرگش اصرار بر ازدواجش دارد و اما او بیعشق تن به هیچ وصلتی نمیدهد. تا اینکه همه چیز...forum.romanbook.ir
من سه روزه که درخواست نقد دادم اما هنوز تو تاپیک تگ نشدم.موضوع '[رمان تعویق برای همیشه] اثر «سپیده نصیری کاربر انجمن رمان بوک»' در حال تایپ - [رمان تعویق برای همیشه] اثر «سپیده نصیری کاربر انجمن رمان بوک»
درخواست نقد
سلام جانممن سه روزه که درخواست نقد دادم اما هنوز تو تاپیک تگ نشدم.
ما که پول نداشتیم دماغامان را عمل کنیم و گونه بکاریم، ما که خط لب نداشتیم و مژه مصنوعی نداشتیم، ما که موی بلوند و قد بلند نداشتیم، ما که چشمهایمان رنگی نبود؛ رفتیم و کتاب خواندیم! و با هر کتابی که خواندیم، دیدیم که زیباتر شدیم، آنقدر که هربار که رفتیم در آینه نگاه کردیم، گفتیم: خوب شد خدا ما را آفرید وگرنه جهان چیزی از زیبایی کم داشت. میدانی آن جراح که هرروز ما را زیباتر میکند، اسمش چیست؟ اسمش "کتاب" است! چاقویش درد ندارد، امّا همهاش درمان است. هزینهاش هرقدر هم که باشد به این زیبایی میارزد. من نشانی مطب این پزشک را به همه ی شما می دهم: رمان بوک! بی وقت قبلی داخل شوید! این طبیب مشفق، اینجا نشسته است، منتظر شماست!
*ثبت نام*
سلام مهمان عزیز
برای حمایت از نویسندگان محبوب خود و یا نشر آثارتان به خانواده رمان بوک بپیوندید:
کلیک برای: عضویت در انجمن رمان بوک