- Apr
- 1,123
- 2,907
- مدالها
- 4
وقت بخیرسلام وقتتون بخیر
نام اثر: شمیمه حرمان
نام نویسنده: اینویکتوس
لینک: نوشته در موضوع '[رمان شمیمه حرمان ] اثر «اینویکتوس کاربر انجمن رمان بوک»'
با درخواست شما موافقت شد.
به زودی در تاپیک نقد تگ میشوید
با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشتهباشید.
اکنون ثبتنام کنید!وقت بخیرسلام وقتتون بخیر
نام اثر: شمیمه حرمان
نام نویسنده: اینویکتوس
لینک: نوشته در موضوع '[رمان شمیمه حرمان ] اثر «اینویکتوس کاربر انجمن رمان بوک»'
سلام وقت بخیربه نام خداوند زیبایی ها
ضمن درود و وقت بخیری خدمت نویسندگان ارجمند انجمن رمان بوک
این تایپک برای نویسندگانی که تمایل دارند کتابهایشان توسط منتقدان انجمن نقد شود، ایجاد شده است.
توجه داشته باشید قبل ثبت درخواست خود از تکمیل شریط زیر اطمینان پیدا کنید.
۱. برای درخواست نقد درخواست نقد رمان ۳۰ پارت، داستان کوتاه ۲۰ پارت، و داستانک ۷ پارت لازم است
۲. قبل از درخواست تگ، باید رمان توسط منتقدین نقد شده باشد.
۳. درصورتی که نویسنده توصیههای منتقد را انجام ندهد، تا یکماه هیچ درخواست نقدی از وی پذیرفته نمیشود.
۴. تا بعد از نقد شورا پستی بارگذاری نشود.
۵. نقد شورا حدوداً ۷ روز طول خواهد کشید. پس صبور باشید.
۶. اثر شما دارای جلد باشد!
در این تاپیک پستی شامل؛
۱. نام اثر:
۲. نام نویسنده:
۳. لینک :
ارسال کنند.
مدیر مربوطه، منتقدی برای رمانشان در نظر میگیرد و رمان نقد خواهد شد.
*لطفا قبل از درخواست قوانین را مطالعه کنید.
🔷️قوانین جامع تالار نقد
تیم مدیریت تالار نقد
وقت بخیرسلام وقت بخیر
درخواست نقد دارم
نام اثر: ماه تمام من
نویسنده:ژولیت
لینک
![]()
فایل شده - [ماه تمام من] اثر «فاطمه ترکمان (ژولیت) کاربر انجمن رمان بوک»
عنوان: ماه تمام من نویسنده: ژولیت ژانر: عاشقانه، اجتماعی ویراستار: @pen lady و @سپید خلاصه: داستان "ماه تمام من" ماجرای گریز از عشقی است که عاقبت در پیچ و تاب مسیر زندگی فرگل، ظهور میکند. درست در جایی که او از عشق دوری میکند، سرنوشتش او را در مسیری پر تب و تاب قرار میدهد تا عشق همچون مهتاب...forumroman.com
وقت بخیردرخواست نقد
نویسنده:سانیا خواست
رمان ترس نامعلوم
![]()
در حال تایپ - [رمان ترس نامعلوم] اثر «SANIYA-SACRAY کاربر انمجن رمان بوک»
(نبات) هنوزم داشتیم نفس نفس میزدیم، خیلی خیلی بد بود! الینا: خیلی وحشتناک بو. صحرا: خیلی! من: صحرا راه رو بلدی؟ صحرا: دارم پشت پسرا میرم. بعد از نیم ساعت هر کاری کردیم راه رو پیدا نکردیم. الینا: خیلی گشنمه. صحرا: منم! من: همچنین. (صحرا) وقتی ماشین پسرا وایساد ماهم ماشینمونو خاموش کردیم. نبات...forumroman.com
وقت بخیردرخواست نقد
نویسنده:سانیا خواست
رمان ترس نامعلوم
![]()
در حال تایپ - [رمان ترس نامعلوم] اثر «SANIYA-SACRAY کاربر انمجن رمان بوک»
(نبات) هنوزم داشتیم نفس نفس میزدیم، خیلی خیلی بد بود! الینا: خیلی وحشتناک بو. صحرا: خیلی! من: صحرا راه رو بلدی؟ صحرا: دارم پشت پسرا میرم. بعد از نیم ساعت هر کاری کردیم راه رو پیدا نکردیم. الینا: خیلی گشنمه. صحرا: منم! من: همچنین. (صحرا) وقتی ماشین پسرا وایساد ماهم ماشینمونو خاموش کردیم. نبات...forumroman.com
وقت بخیردرخواست نقد
نام رمان: راهی جز او نیست
نویسنده: دردانه عوضزاده
![]()
فایل شده - [راهی جز او نیست] اثر «دردانه عوض زاده کاربر انجمن رمان بوک»
نام اثر: راهی جز او نیست نام نویسنده: دردانه ژانر: عاشقانه، تراژدی عضو گپ نظارت: (5)S.O.W ویراستاران: @Kamtar az hich و @آریادخت و @عاطفه. و @سپید و @Mahi.otred کپیست: @Tifani خلاصه: نخستینهاست که عشق را میسازد. نخستین روز، نخستین ساعت، نخستین نگاه... . یاد عشق فریبمان میدهد. برای...forumroman.com
ما که پول نداشتیم دماغامان را عمل کنیم و گونه بکاریم، ما که خط لب نداشتیم و مژه مصنوعی نداشتیم، ما که موی بلوند و قد بلند نداشتیم، ما که چشمهایمان رنگی نبود؛ رفتیم و کتاب خواندیم! و با هر کتابی که خواندیم، دیدیم که زیباتر شدیم، آنقدر که هربار که رفتیم در آینه نگاه کردیم، گفتیم: خوب شد خدا ما را آفرید وگرنه جهان چیزی از زیبایی کم داشت. میدانی آن جراح که هرروز ما را زیباتر میکند، اسمش چیست؟ اسمش "کتاب" است! چاقویش درد ندارد، امّا همهاش درمان است. هزینهاش هرقدر هم که باشد به این زیبایی میارزد. من نشانی مطب این پزشک را به همه ی شما می دهم: رمان بوک! بی وقت قبلی داخل شوید! این طبیب مشفق، اینجا نشسته است، منتظر شماست!
*ثبت نام*
سلام مهمان عزیز
برای حمایت از نویسندگان محبوب خود و یا نشر آثارتان به خانواده رمان بوک بپیوندید:
کلیک برای: عضویت در انجمن رمان بوک