جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

مهم تاپیک جامع پیشنهادات، انتقادات تیم نقد | انجمن رمان بوک

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته تالار نقد توسط نهال رادان با نام تاپیک جامع پیشنهادات، انتقادات تیم نقد | انجمن رمان بوک ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 1,626 بازدید, 26 پاسخ و 3 بار واکنش داشته است
نام دسته تالار نقد
نام موضوع تاپیک جامع پیشنهادات، انتقادات تیم نقد | انجمن رمان بوک
نویسنده موضوع نهال رادان
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط سپیدخون؛

pen lady

سطح
2

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Aug
697
5,950
مدال‌ها
5
سلام و وقت خوش
چرا توی نقد رمان جلد رو از ارکان اصلی برنمی‌دارین. درسته که جلد رکن مهمیه و قطعا کار تیم طراحی هم جای دست‌مریزاد و تشکر داره اما جلدی که نویسنده توی انتخابش دستش بسته‌اس و باید ساعت‌ها وقت صرف کنه تا شاید بتونه عکسی رو پیدا کنه که شاید و فقط شاید کمی به اون چیزی که در ذهنشه نزدیک باشه
تازه این مرحله که تموم میشه باید ببینه طراح این عکس رو می‌پذیره یا نه
و در آخر موقع نقد، من منتقد باید به نویسنده بگم جلدی که خودش توش هیچ دستی نداشته مناسب هست یا نه
و موقع تگ بهش نمره تعلق می‌گیره. و این نمره روی تگ اثر داره. نویسنده‌ای که قلم خوبی داره واقعا حیفه به خاطر جلدی که نه توی طراحیش و نه پیدا کردن عکسی که مورد نظرشه دستی داره، بخواد به خاطرش نمره منفی بگیره
لطفا جلد رو از روند نقد و تگ بردارین
دقیقا متاسفانه منم به عنوان یه نویسنده توی پیدا کردن عکسی که کاملا به موضوع داستان بخوره به مشکل بر می‌خورم لطفا نقد عکس رو بردارید.
من به عنوان گرافیست برای طراحی و چینش تا مدیر تایید نکنه سرخودی کاری انجام نمی‌دم اما موقع نقد از جلدی که زدم ایراد گرفته میشه که چینش غیر قابل خوانا و زیادی پیچیدست یا زیادی ساده‌ست این‌طوری زحمت من زیر سوال میره

Raaz67

سطح
4

منتقد ارشد کتاب
منتقد ارشد کتاب
کاربر ویژه انجمن
نویسنده ادبی انجمن
نویسنده انجمن
فعال انجمن
عضو تیم تعیین سطح کتاب
Apr
1,369
19,078
مدال‌ها
7
سلام و وقت خوش
چرا توی نقد رمان جلد رو از ارکان اصلی برنمی‌دارین. درسته که جلد رکن مهمیه و قطعا کار تیم طراحی هم جای دست‌مریزاد و تشکر داره اما جلدی که نویسنده توی انتخابش دستش بسته‌اس و باید ساعت‌ها وقت صرف کنه تا شاید بتونه عکسی رو پیدا کنه که شاید و فقط شاید کمی به اون چیزی که در ذهنشه نزدیک باشه
و در آخر موقع نقد، من منتقد باید به نویسنده بگم جلدی که خودش توش هیچ دستی نداشته مناسب هست یا نه
و موقع تگ بهش نمره تعلق می‌گیره. و این نمره روی تگ اثر داره. نویسنده‌ای که قلم خوبی داره واقعا حیفه به خاطر جلدی که نه توی طراحیش و نه پیدا کردن عکسی که مورد نظرشه دستی داره، بخواد به خاطرش نمره منفی بگیره
دقیقاً منم با این پیشنهاد موافقم.

MHP

سطح
10

[ EVP ]
پرسنل مدیریت
معاونت اجرایی
نویسنده افتخاری انجمن
مدرس تیم روزنامه
Aug
6,347
45,511
مدال‌ها
23
سلام و وقت خوش
سلام وقت بخیر
تشکر از انتقادتون اما بعد از حرفام نظر دوبارتون رو مطرح کنید.

طبق قوانین دایر بر طراحی جلد موارد زیر رو از نویسنده میخوایم: تکراری نبودن عکس، کیفیت خوب، نداشتن فیلترینگ
طراح بعد از دریافت عکس جلد از نویسنده در گروه مربوطه عکس رو ارسال میکنه و کادر هم بسته به همین سه موضوع تائید یا رد میکنن.
این سه مورد نه تنها باعث بهتر دیده شدن اثر میشن بلکه نویسنده ضرر هم نمیکنه جز موضوع فیلترینگ که خب باید تابع قوانین باشیم.
نویسنده با میل خودش در زمانی که خودش انتخاب میکنه درخواست جلد میده (بعد از 15 پارت و...) و تا قبلش وقت بسیاری داره برای اینکه سایت هایی مثل پینرست و... رو بگرده و باب میل خودش عکسی انتخاب کنه و بعد بفرسته در صورتی که در حین جستجوی جلد به این سه مورد توجه کنه هم کار جلد سریع تر راه میفته و هم به مهم ترین جز یعنی به ارتباط جلد با عنوان و محتوا رسیده.
ضمن اینکه گرافیست ها هر چند بار نویسنده با فونت یا رنگ و... مخالفت کنن جلد رو تغییر میدن تا مورد تائید نویسنده قرار بگیره.

جلد به کتاب مفهوم میبخشه! نویسنده و گرافیست کم کمش یک هفته براش وقت میذارن و بهتره نویسنده وضعیت جلدی که انتخاب کرده و براش وقت گذاشته علاوه بر دیگر ارکان بدونه.
اما ما هیچ وقت در تگ دهی نمره یا بارم مشخصی برای جلد قرار ندادیم. ما سطح محتوا رو تعیین میکنیم و نمره دادن به جلد اصولی هست و در تخصص ما نیست.

Tara Motlagh

سطح
6

مدیر تالار نقد
پرسنل مدیریت
مدیر تالار نقد
منتقد کتاب انجمن
مخاطب رمان برتر
نویسنده ادبی انجمن
نویسنده انجمن
عضو تیم تعیین سطح کتاب
Dec
7,741
45,650
مدال‌ها
7
سلام وقت بخیر
تشکر از انتقادتون اما بعد از حرفام نظر دوبارتون رو مطرح کنید.

طبق قوانین دایر بر طراحی جلد موارد زیر رو از نویسنده میخوایم: تکراری نبودن عکس، کیفیت خوب، نداشتن فیلترینگ
طراح بعد از دریافت عکس جلد از نویسنده در گروه مربوطه عکس رو ارسال میکنه و کادر هم بسته به همین سه موضوع تائید یا رد میکنن.
این سه مورد نه تنها باعث بهتر دیده شدن اثر میشن بلکه نویسنده ضرر هم نمیکنه جز موضوع فیلترینگ که خب باید تابع قوانین باشیم.
نویسنده با میل خودش در زمانی که خودش انتخاب میکنه درخواست جلد میده (بعد از 15 پارت و...) و تا قبلش وقت بسیاری داره برای اینکه سایت هایی مثل پینرست و... رو بگرده و باب میل خودش عکسی انتخاب کنه و بعد بفرسته در صورتی که در حین جستجوی جلد به این سه مورد توجه کنه هم کار جلد سریع تر راه میفته و هم به مهم ترین جز یعنی به ارتباط جلد با عنوان و محتوا رسیده.
ضمن اینکه گرافیست ها هر چند بار نویسنده با فونت یا رنگ و... مخالفت کنن جلد رو تغییر میدن تا مورد تائید نویسنده قرار بگیره.

جلد به کتاب مفهوم میبخشه! نویسنده و گرافیست کم کمش یک هفته براش وقت میذارن و بهتره نویسنده وضعیت جلدی که انتخاب کرده و براش وقت گذاشته علاوه بر دیگر ارکان بدونه.
اما ما هیچ وقت در تگ دهی نمره یا بارم مشخصی برای جلد قرار ندادیم. ما سطح محتوا رو تعیین میکنیم و نمره دادن به جلد اصولی هست و در تخصص ما نیست.
روز خوش مهسای عزیز
ممنون که به نظرات توجه می‌کنی. حرفای شما کاملا درسته، من هم تمامشون رو قبول دارم و در صحبت‌هام گفتم جلد مهم هست و کار طراح هم قابل تقدیر و قطعا اثر دارای جلد بهتر هم دیده میشه.
اما اگه جلد در همین حد که فقط روی اثر باشه و تا حدودی با محتوا هم‌خونی داشته باشه کافیه برای من منتقد ذکر بشه که در روند نقد هم در همین حد بهش پرداخته بشه. اما متاسفانه این‌طور نیست. من هم به عنوان منتقد و هم به عنوان یکی از کسایی که هر از گاهی قلمی می‌زنم بارها و بارها به خاطر جلد دچار مشکل شدم. پیدا کردن عکس واقعا کار زمان‌بر و سختیه و بیشتر وقت‌ها اصلا اون چیزی که مد نظر هست پیدا نمیشه. جدای از اینکه یه سایتی مثل پینترست فیلتر هم هست و با این وضعیت نت و فیلترشکن‌های ضعیف امکان دسترسی بهشون خیلی سخت‌تر شده. جلد اثر، چیزی که خلاصه‌ای از محتوا رو دربر داشته باشه باید ساخته بشه، ترکیب بشه و در اصل طراحی بشه. منتقد براساس اصول نقد جلد رو نگاه می‌کنه و نظرش رو میده و بیشتر مواقع نویسنده درگیر این موضوع میشه که به خاطر نظر منتقد باید جلد رو تغییر بده و باز دوباره همون روند پیدا کردن عکس و ...
اگه نمره‌ای به جلد تعلق نمی‌گیره پس به منتقد اعلام کنین موقع نقد تمرکزش رو از روی جلد برداره و در حد همون چیزی که لازمه بهش بپردازه.
به شخصه وقتی می‌بینم قلم نویسنده عالیه و فقط جلد کمی با روند داستان مطابقت نداره دچار عذاب وجدان میشم.

• تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: Raaz67

Raaz67

سطح
4

منتقد ارشد کتاب
منتقد ارشد کتاب
کاربر ویژه انجمن
نویسنده ادبی انجمن
نویسنده انجمن
فعال انجمن
عضو تیم تعیین سطح کتاب
Apr
1,369
19,078
مدال‌ها
7
روز خوش مهسای عزیز
ممنون که به نظرات توجه می‌کنی. حرفای شما کاملا درسته، من هم تمامشون رو قبول دارم و در صحبت‌هام گفتم جلد مهم هست و کار طراح هم قابل تقدیر و قطعا اثر دارای جلد بهتر هم دیده میشه.
اما اگه جلد در همین حد که فقط روی اثر باشه و تا حدودی با محتوا هم‌خونی داشته باشه کافیه برای من منتقد ذکر بشه که در روند نقد هم در همین حد بهش پرداخته بشه. اما متاسفانه این‌طور نیست. من هم به عنوان منتقد و هم به عنوان یکی از کسایی که هر از گاهی قلمی می‌زنم بارها و بارها به خاطر جلد دچار مشکل شدم. پیدا کردن عکس واقعا کار زمان‌بر و سختیه و بیشتر وقت‌ها اصلا اون چیزی که مد نظر هست پیدا نمیشه. جدای از اینکه یه سایتی مثل پینترست فیلتر هم هست و با این وضعیت نت و فیلترشکن‌های ضعیف امکان دسترسی بهشون خیلی سخت‌تر شده. جلد اثر، چیزی که خلاصه‌ای از محتوا رو دربر داشته باشه باید ساخته بشه، ترکیب بشه و در اصل طراحی بشه. منتقد براساس اصول نقد جلد رو نگاه می‌کنه و نظرش رو میده و بیشتر مواقع نویسنده درگیر این موضوع میشه که به خاطر نظر منتقد باید جلد رو تغییر بده و باز دوباره همون روند پیدا کردن عکس و ...
اگه نمره‌ای به جلد تعلق نمی‌گیره پس به منتقد اعلام کنین موقع نقد تمرکزش رو از روی جلد برداره و در حد همون چیزی که لازمه بهش بپردازه.
به شخصه وقتی می‌بینم قلم نویسنده عالیه و فقط جلد کمی با روند داستان مطابقت نداره دچار عذاب وجدان میشم.
سلام مهساجان.
یه چیزی هم من می‌خواستم اضافه کنم که گاهی وقت‌ها اصلاً همه ژانرها در یک عکس گنجانده نمی‌شه و ساعت‌ها باید دنبال عکسی‌ بگردی که هم به خلاصه و بدنه و عنوان و غیره و رمان بیاد و هم با ژانرها مرتبط باشه، اما چنین عکسی پیدا نمیشه مگه این‌که طراحیه خاصی بشه که یه همچین عکسی درست بشه و به قول تارا توی نقد مد نظر میشه و باقی مشکلاتی که گفته شد.

سپیدخون؛

سطح
4

مدیر تالار تکنولوژی
کاربر ویژه انجمن
کاربر رمان‌بوک
Dec
941
4,905
مدال‌ها
5
سلام و وقت خوش
مهساجان
من برای حل این مشکل یه پیشنهاد داشتم
یه تایپک درخواست عکس جلد بزن، بعد هر کاربری که نتونسته عکس دلخواهش رو برای جلد پیدا کنه اونجا اسم رمانش رو با یه توصیف کامل و عالی از عکسی که میخواد به من بده
بعد من با هوش مصنوعی توصیفاتش رو درست میکنم، خیلی دقیق و عالی درمیاره، منتهی باید توصیفات مرتبط و کامل باشن.
البته این هوش مصنوعی به خاطر قدرتش هزینه اشتراک داره و همه نمیتونن استفاده کنن، من چون اکانت پرمیوم دارم گفتم مال بقیه رو هم بدم درست کنه
خواستی در خدمتم

بالا پایین