با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشتهباشید.
اکنون ثبتنام کنید!با بنده و @MHP خصوصی بزنید.درود؛ درخواست رنک شاعر انجمن با 3 اثر برگزیده رو داشتم
با بنده و @MHP خصوصی بزنید.درود؛ خسته نباشید درخواست رنک شاعر دائمی با سه اثر برگزیده رو دارم! :)
با بنده و @MHP خصوصی بزنید.سلام وقت بخیر🌹
درخواست رنک شاعر با سه اثر برگزیده
درود؛![]()
فایل شده - [شیفته دلان دروغین] اثر«فاطمه کاربر رمان بوک»
عنوان: شیفته دلان دروغین نویسنده: فاطمهسلمانی قالب: سپید ژانر: اجتماعي، عاشقانه ویراستار: @Mahi.otred کپیست: @Raha Bagheri مقدمه: شیفته را وصف کردهام در دل عاشقی عاشقان را وصف زِ چه کنم در ره این راه دروغینforumroman.com
![]()
فایل شده - [واژهای که من باشم] اثر «فاطمه سلمانی کاربر انجمن رمان بوک»
عنوان: واژهای که من باشم ژانر: تراژدی قالب: سپید شاعر: فاطمه سلمانی ویراستار: @Atefeh۹4 کپیست: @DELARAM مقدمه: واژهای که من باشم طمع خون را خواهد داد واژهای از جنس و رنگ آتش واژهای خواهم شد که وجودش از وجود واژههای ناگفته است واژهای با عطر و بوی لحظات تراژدی که استشمامش اشکهایت را روانه...forumroman.com
![]()
فایل شده - [بهین بینا] اثر«فاطمه کاربر رمان بوک»
به نام خدا عنوان اثر: بهین بینا *معنی عنوان: بهترین دل آگاه نویسنده اثر: فاطمه ژانر: عاشقانه قالب: سپید ویراستار: @سپید کپیست: @الههِ ماه؛ مقدمه: چه دل آگاهیست که بر عشق توست نوا؟ چه جلالی بر رسدِ چراغ توست صدا؟ چراغِ برتر از گلان به تقدیر توست ز هوا در دل خاموش دلان اندک صبر توست زیباforumroman.com
سلام میگوم میشه با این سه اثر درخواست درخواست شاعر آزمایشی کنم؟
برگزیده
محبوب
مطلوب
با بنده و @MHP خصوصی بزنید.@EVA سلام عزیزم درخواست رنگ شاعر رو دارم❤️😍
![]()
فایل شده - [بهین بینا] اثر«فاطمه کاربر رمان بوک»
به نام خدا عنوان اثر: بهین بینا *معنی عنوان: بهترین دل آگاه نویسنده اثر: فاطمه ژانر: عاشقانه قالب: سپید ویراستار: @سپید کپیست: @الههِ ماه؛ مقدمه: چه دل آگاهیست که بر عشق توست نوا؟ چه جلالی بر رسدِ چراغ توست صدا؟ چراغِ برتر از گلان به تقدیر توست ز هوا در دل خاموش دلان اندک صبر توست زیباforumroman.com
![]()
فایل شده - [غبار حزن] اثر «یاقوتِ نیلگون فام؛ کاربر انجمن رمان بوک»
عنوان: غبارِ حزن ژانر: عاشقانه، تراژدی قالب: رباعی نویسنده: فاطمهسلمانی ویراستار: @سپید کپیست: @Tifani مقدمه: پاکتِسیگار و یک غم، یک طرف دود و یک نخ سیگار یک سخیف در دلم طوفانیست از مواج دودِ غم دود غم و عاشقیِ بینوا یک موج بیطرف معنی عنوان: گرد و خاکِ غمforumroman.com
![]()
اشعار درحال تایپ - [شکوائیه] اثر «فاطمه سلمانی کاربر انجمن رمان بوک»
عنوان: شکوائیه ژانر: عاشقانه، تراژدی قالب: سپید مقدمه: شدهام همان جماد بر حبل تو شدهام همان ربابِ گریانِ بیغزل رباب چو رعد زند بر دل و جانم مویه کنم بر خاک تیره تو در طارم *شکوائیه: گلایهکردنforumroman.com
ما که پول نداشتیم دماغامان را عمل کنیم و گونه بکاریم، ما که خط لب نداشتیم و مژه مصنوعی نداشتیم، ما که موی بلوند و قد بلند نداشتیم، ما که چشمهایمان رنگی نبود؛ رفتیم و کتاب خواندیم! و با هر کتابی که خواندیم، دیدیم که زیباتر شدیم، آنقدر که هربار که رفتیم در آینه نگاه کردیم، گفتیم: خوب شد خدا ما را آفرید وگرنه جهان چیزی از زیبایی کم داشت. میدانی آن جراح که هرروز ما را زیباتر میکند، اسمش چیست؟ اسمش "کتاب" است! چاقویش درد ندارد، امّا همهاش درمان است. هزینهاش هرقدر هم که باشد به این زیبایی میارزد. من نشانی مطب این پزشک را به همه ی شما می دهم: رمان بوک! بی وقت قبلی داخل شوید! این طبیب مشفق، اینجا نشسته است، منتظر شماست!
*ثبت نام*
سلام مهمان عزیز
برای حمایت از نویسندگان محبوب خود و یا نشر آثارتان به خانواده رمان بوک بپیوندید:
کلیک برای: عضویت در انجمن رمان بوک