جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

عربی ترس | عربی

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته یادگیری زبان ها توسط DOonYa با نام ترس | عربی ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 188 بازدید, 4 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته یادگیری زبان ها
نام موضوع ترس | عربی
نویسنده موضوع DOonYa
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط DOonYa
موضوع نویسنده

DOonYa

سطح
3

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Feb
5,842
8,893
مدال‌ها
5
متن اصلیمعنی
الرهبة؛ خوف؛ رعب؛ سيي؛ شجار؛ فزع [عمومی]ترس
اضطراب الخوف [پزشکی]اختلال ترس
من الرهب [قرآن]از ترس
من خشية [قرآن]از ترس

• تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: BALLERINA
موضوع نویسنده

DOonYa

سطح
3

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Feb
5,842
8,893
مدال‌ها
5
متن اصلیمعنی
تحريض الخوف [عمومی]القای ترس
دون خوف [عمومی]بدون ترس
خائف من [عمومی]ترس از
خوفًا من [عمومی]ترس از
رهيب [عمومی]ترس اور
خاف على [عمومی]ترس برای
الخوف الثانوي [عمومی]ترس ثانویه

• تایید
موضوع نویسنده

DOonYa

سطح
3

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Feb
5,842
8,893
مدال‌ها
5
متن اصلیمعنی
خوف صامت [عمومی]ترس خاموش
خوف باطني [عمومی]ترس درونی
ارهاب [عمومی]ترس زياد
خوف شديد [عمومی]ترس شدید
خوف مميت [عمومی]ترس فانی
الخوف الاحترامى [حقوقی]ترس محترمانه
خوف [عمومی]ترس ناگهاني
خوف كامن [عمومی]ترس نهفته
في خوف [عمومی]در ترس

• تایید
موضوع نویسنده

DOonYa

سطح
3

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Feb
5,842
8,893
مدال‌ها
5

تجزیه و تحلیل ریخت شناسی کلمه الترس​

التُّرْس : كلمة أصلها الاسم (تُرْسٌ) في صورة مفرد مذكر وجذرها (ترس) وجذعها (ترس) وتحليلها (ال + ترس). انظر معنى تُرسُّ

تِرَس : جمع تكسير ل (تَرسة) في حال يكون مرفوعا أو منصوبا أو مجرورا . انظر معنى تَرسه

تُرُس : جمع تكسير ل (تُرس) في حال يكون مرفوعا أو منصوبا أو مجرورا . انظر معنى تُرس

تَرِس : مفرد المذكر لصيغة مبالغة على وزن فَعِل (تَرِس) في حال يكون مرفوعا أو منصوبا أو مجرورا والمشتق من الفعل (تَرَسَ) والذي جذره (ترس) . انظر معنى تَرِس

تَرَسَ : فعل ماضي مبني للمعلوم منسوب للضمير (هُوَ) ، ومصرف من الفعل المجرد (تَرَسَ) والمشتق من الجذر (ترس) . انظر معنى تَرَسَ

• تایید
موضوع نویسنده

DOonYa

سطح
3

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Feb
5,842
8,893
مدال‌ها
5
تَرُسُّ : فعل مضارع مبني للمعلوم منسوب للضمير (أنتَ) مرفوع ، ومصرف من الفعل المجرد (تَرُسُّ) والمشتق من الجذر (رسس) . انظر معنى تُرُسُّ

تَرُسُّ : فعل مضارع مبني للمعلوم منسوب للضمير (هِيَ) مرفوع ، ومصرف من الفعل المجرد (تَرُسُّ) والمشتق من الجذر (رسس) . انظر معنى تَرُسُّ

تَرِسُ : فعل مضارع مبني للمعلوم منسوب للضمير (أنتَ) مرفوع ، ومصرف من الفعل المجرد (تَرِسُ) والمشتق من الجذر (ورس) . انظر معنى تَرِس

تَرِسُ : فعل مضارع مبني للمعلوم منسوب للضمير (هِيَ) مرفوع ، ومصرف من الفعل المجرد (تَرِسُ) والمشتق من الجذر (ورس) . انظر معنى تَرِسُ

تَرْسُ : فعل مضارع مبني للمعلوم منسوب للضمير (أنتَ) مجزوم ، ومصرف من الفعل المجرد (تَرْسُ) والمشتق من الجذر (رسو) . انظر معنى تَرسُ

• تایید
بالا پایین