جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

نقد آثار کاربران [تعب تعشق] اثر «کیانا طاهری کاربر انجمن رمان بوک»

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته نقد کتاب کاربران توسط .AikA. با نام [تعب تعشق] اثر «کیانا طاهری کاربر انجمن رمان بوک» ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 529 بازدید, 19 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته نقد کتاب کاربران
نام موضوع [تعب تعشق] اثر «کیانا طاهری کاربر انجمن رمان بوک»
نویسنده موضوع .AikA.
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط .AikA.
موضوع نویسنده

.AikA.

سطح
0

-مدیر تالار بیوگرافی و زبان-
پرسنل مدیریت
مدیر تالار بیوگرافی
مدیر تالار زبان
ناظر تایید
Jun
2,668
10,729
مدال‌ها
2
عنوان: تعب تعشق
نویسنده: کیانا طاهری
ژانر: عاشقانه
خلاصه: دختری که برای رویاهایش به تنهایی تلاش کرد، عاقبت در بین این تلاش‌هایش عاشق شد؛ دلبسته به مردی شده بود که او را از خود دور کرد، با خیالی واهی او را از دست داد و حال برای داشتن دوباره‌ی او تلاش می‌کند، در مسیری که با سختی همراه بود قدم برداشت، آری او سختی عشقشان را پذیرفت که پایان این سختی در کنار او زندگی کردن باشد.

سایه مولوی

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jul
660
10,833
مدال‌ها
2
داستان کُلی رمانت رو دوست دارم و قلم زیبات باعث جذابیت بیشترش شده،
و حسابی کنجکاوم کرده که ادامه‌اش رو بدونم امیدوارم موفق باشی❤

موضوع نویسنده

.AikA.

سطح
0

پرسنل مدیریت
مدیر تالار بیوگرافی
مدیر تالار زبان
ناظر تایید
Jun
2,668
10,729
مدال‌ها
2
داستان کُلی رمانت رو دوست دارم و قلم زیبات باعث جذابیت بیشترش شده،
و حسابی کنجکاوم کرده که ادامه‌اش رو بدونم امیدوارم موفق باشی❤
خوشحالم که نظرت رو گفتی و همچنین از رمانم خوشت اومده..
امدوارم تا آخرش همراهم باشی :)

• تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: saye

آسایش

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Sep
300
2,548
مدال‌ها
2
سلام کیانا جان
نقد بلد نیستم و برای همین نقد نمی‌کنم و به عنوان دوستت نظر میدم.
گلی رمانت خیلی خوب از سیر داستان تا ایده‌ش خوبه ولی طول پارت‌هات یکم زیادن و ایرادات نگارشی تقریباً زیاد میشه درش دید و این دوتا چیز باعث میشه خواننده خسته بشه ولی خب اینا رو میشه درست کنی و رمانت عالی بشه و تگ خوبی بگیره
🌹موفق و قلمت پایدار باشه کیانای عزیز🌹

• گل
واکنش‌ها[ی پسندها]: .AikA.
موضوع نویسنده

.AikA.

سطح
0

پرسنل مدیریت
مدیر تالار بیوگرافی
مدیر تالار زبان
ناظر تایید
Jun
2,668
10,729
مدال‌ها
2
سلام کیانا جان
نقد بلد نیستم و برای همین نقد نمی‌کنم و به عنوان دوستت نظر میدم.
گلی رمانت خیلی خوب از سیر داستان تا ایده‌ش خوبه ولی طول پارت‌هات یکم زیادن و ایرادات نگارشی تقریباً زیاد میشه درش دید و این دوتا چیز باعث میشه خواننده خسته بشه ولی خب اینا رو میشه درست کنی و رمانت عالی بشه و تگ خوبی بگیره
🌹موفق و قلمت پایدار باشه کیانای عزیز🌹
ممنونم که نظرتون رو گفتین حتما درستش میکنم.
همچنین شماهم همیشه موفق و قلم پایداری داشته باشید :)

مدیر آزمایشی تالار زبان و هنر
پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی
گوینده آزمایشی
مولف تیم روزنامه
فعال انجمن
Aug
417
1,135
مدال‌ها
2
سلام و وقت بخیر
کیانا جان عزیزم
متاسفانه من هنوز نقد بلد نیستم ولی به عنوان خواننده بخوام نظرمو بگم، اول عنوان منو جذب کرد بعدشم که پارت هارو خوند‌م باید بگم که قلمت خوب و روونه، ایده‌ی خوبی داری و خوب هم می‌نویسی و خواننده جذب متن میشه، اما من‌ هم با نظر آسایش جان موافقم ایرادات نگارشی جذابیت قلم و داستان رو کم می‌کنه به غیر از اون که منتظر ادامه‌ی پارت‌های رمانت هستم.
موفق باشی همیشه دختر گل🌹✨

موضوع نویسنده

.AikA.

سطح
0

پرسنل مدیریت
مدیر تالار بیوگرافی
مدیر تالار زبان
ناظر تایید
Jun
2,668
10,729
مدال‌ها
2
سلام و وقت بخیر
کیانا جان عزیزم
متاسفانه من هنوز نقد بلد نیستم ولی به عنوان خواننده بخوام نظرمو بگم، اول عنوان منو جذب کرد بعدشم که پارت هارو خوند‌م باید بگم که قلمت خوب و روونه، ایده‌ی خوبی داری و خوب هم می‌نویسی و خواننده جذب متن میشه، اما من‌ هم با نظر آسایش جان موافقم ایرادات نگارشی جذابیت قلم و داستان رو کم می‌کنه به غیر از اون که منتظر ادامه‌ی پارت‌های رمانت هستم.
موفق باشی همیشه دختر گل🌹✨
ممنونم از نظرت عزیزجان..
چشم حتما درستش میکنم
خوشحالم که خوشت اومده، امیدوارم تا پایان رمانم همراهم باشی🌹🧡

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jul
659
13,370
مدال‌ها
2
سلام گلم کیانای عزیزم
با احترام عرض کنم، رمان شما در خط سیر صافی فعلا حرکت می‌کنه. من هنوز نقطه اوجی ندیدم شاید چون پارت‌های اولیه است. فضا سازی رمان عزیزم کمه. داستان مدام در فضای بسته پیش میره. تکرار روزمرگی‌ها از جذابیت رمان کم می‌کنه. مثال: بیدار شد، خوابید، توالت رفت، موهاشو شونه کرد، گوشیشو چک کرد... اینا گلی چیزایی نیست که برای خواننده جذاب به نظر بیاد. سعی کنید فضای بیشتری برای توصیف یا حرکت و رفت و امد شخصبت رمان بدید. اوج و فرود بیشتری داستان نیاز داره. و نکته بعدی دیالوگ‌های دامون اکثرا بدون توضیحی از احوالیات این شخصیت پیش میره. فقط دامون: با دو نقطه بعدش دیالوگش رو میگه. شما می‌تونید مثال یه مونولوگ قبلش برای این شخصیت یا سایر شخصیت‌ها بزارید تا جذابترش کنید. مثال دامون چشم‌های نافذ سیاه خود را کمی ربزتر کرد:
بعد دیالوگ رو با علامت دیالوگ - مشخص کنید.
امیدوارم نظر دوستانه من شما رو نرنجونده باشه قشنگم. ارزوی من قلمی قوی و جذاب برای شماست. برقرار باشید.🌷

موضوع نویسنده

.AikA.

سطح
0

پرسنل مدیریت
مدیر تالار بیوگرافی
مدیر تالار زبان
ناظر تایید
Jun
2,668
10,729
مدال‌ها
2
سلام گلم کیانای عزیزم
با احترام عرض کنم، رمان شما در خط سیر صافی فعلا حرکت می‌کنه. من هنوز نقطه اوجی ندیدم شاید چون پارت‌های اولیه است. فضا سازی رمان عزیزم کمه. داستان مدام در فضای بسته پیش میره. تکرار روزمرگی‌ها از جذابیت رمان کم می‌کنه. مثال: بیدار شد، خوابید، توالت رفت، موهاشو شونه کرد، گوشیشو چک کرد... اینا گلی چیزایی نیست که برای خواننده جذاب به نظر بیاد. سعی کنید فضای بیشتری برای توصیف یا حرکت و رفت و امد شخصبت رمان بدید. اوج و فرود بیشتری داستان نیاز داره. و نکته بعدی دیالوگ‌های دامون اکثرا بدون توضیحی از احوالیات این شخصیت پیش میره. فقط دامون: با دو نقطه بعدش دیالوگش رو میگه. شما می‌تونید مثال یه مونولوگ قبلش برای این شخصیت یا سایر شخصیت‌ها بزارید تا جذابترش کنید. مثال دامون چشم‌های نافذ سیاه خود را کمی ربزتر کرد:
بعد دیالوگ رو با علامت دیالوگ - مشخص کنید.
امیدوارم نظر دوستانه من شما رو نرنجونده باشه قشنگم. ارزوی من قلمی قوی و جذاب برای شماست. برقرار باشید.🌷
سلام جانم..
بسیار از شما ممنونم برای نقد خوبتون به این توجه نکرده بودم حتما به این نکات توجه میکنم و بهتر می‌نویسم..
رنجشی نیست و واقعا ممنونم که این نکات رو بهم گفتید..
خوشحالم که خوندی و نقد و نظرتون رو گفتید سانازجان..
امیدوارم که تا انتهای رمانم همراهم باشید و با نقدهای خوبتون راهنمایی کنید 🌹❤
موفق باشید و قلمتون همیشه مانا ساناز عزیزم✨🧡

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jul
659
13,370
مدال‌ها
2
سلام جانم..
بسیار از شما ممنونم برای نقد خوبتون به این توجه نکرده بودم حتما به این نکات توجه میکنم و بهتر می‌نویسم..
رنجشی نیست و واقعا ممنونم که این نکات رو بهم گفتید..
خوشحالم که خوندی و نقد و نظرتون رو گفتید سانازجان..
امیدوارم که تا انتهای رمانم همراهم باشید و با نقدهای خوبتون راهنمایی کنید 🌹❤
موفق باشید و قلمتون همیشه مانا ساناز عزیزم✨🧡
قربونت برم. عزیزمی. حتما اینطوره کسب تجربه برای تمام نویسنده‌های عزیز باعث قلمی پر قدرت‌تر و جذاب‌تر میشه. موفق باشی گل نازم.🧿🌹

بالا پایین