جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

آموزشی تعریف لحن در داستان، شناخت و تنظیم آن

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آموزش نقد توسط آرشیت با نام تعریف لحن در داستان، شناخت و تنظیم آن ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 189 بازدید, 35 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته آموزش نقد
نام موضوع تعریف لحن در داستان، شناخت و تنظیم آن
نویسنده موضوع آرشیت
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط آرشیت
موضوع نویسنده

آرشیت

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Feb
3,262
6,982
مدال‌ها
2
نفسم تنگ می‌شد ولی مأمورها چیزی نمی‌شنیدند. من تندتر و با شور و حرارت بیشتری صحبت می‌کردم؛ اما صدا بی‌وقفه شدیدتر می‌شد. بلند شدم و درباره مسائل پیش پا افتاده با صدایی بلند و حرکات تند و خشن بحث کردم.

موضوع نویسنده

آرشیت

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Feb
3,262
6,982
مدال‌ها
2
اما صدا بی‌وقفه شدیدتر می‌شد. بلند شدم و درباره مسائل پیش پا افتاده با صدایی بلند و حرکات تند و خشن بحث کردم. اما صدا همچنان شدیدتر می‌شد. آخر چرا آن‌ها نمی‌رفتند رد کارشان؟ با گام‌های سنگین، از این سو به آن سوی اتاق می‌رفتم. گویی از اظهارات آن‌ها خونم به جوش آمده بود.

موضوع نویسنده

آرشیت

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Feb
3,262
6,982
مدال‌ها
2
اما صدا، بی‌امان شدیدتر می‌شد. آخ خدایا! چه کار می‌توانستم بکنم؟ کف به دهان آوردم، هارت و پورت کردم، ناسزا گفتم، صندلی‌ای که رویش نشسته بودم بلند کردم و محکم روی تخته‌ها کوبیدم، ولی صدای ضربان بر تمام سروصداها غالب بود و پیوسته شدیدتر می‌شد. بلندتر می‌شد، بلندتر، بلندتر…

موضوع نویسنده

آرشیت

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Feb
3,262
6,982
مدال‌ها
2
جمع‌بندی
با بررسی لحن در داستان، متوجه شدیم که این عنصر پرکاربرد و قوی برای هر نویسنده، حکم امضا را دارد و قابل تقلید نیست. همچنین مانند پلی است برای انتقال عواطف نویسنده به خواننده. علاوه بر این، ارتباط مستقیمی نیز با خلق‌وخو دارد.

موضوع نویسنده

آرشیت

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Feb
3,262
6,982
مدال‌ها
2
اگرچه هرکسی با خواندن داستان، احساسات متفاوتی را تجربه می‌کند، اما نویسنده با به کارگیری لحن می‌خواهد پیام مشترکی را به همه‌ خوانندگان منتقل کند.

موضوع نویسنده

آرشیت

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Feb
3,262
6,982
مدال‌ها
2
پس به عنوان یک نویسنده مبتدی، باید هنگام خوانش و مطالعه داستان‌ها مختلف، به تقویت مهارت‌های خود کمک کنیم و با به دست‌آوردن این تجارب، به فکر خلق داستان‌هایی بکر و جذاب باشیم.

بالا پایین