جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

حقوق تفاوت وکیل پایه یک و پایه دو دادگستری در چیست؟

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته حقوق توسط Zohre☆ با نام تفاوت وکیل پایه یک و پایه دو دادگستری در چیست؟ ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 256 بازدید, 6 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته حقوق
نام موضوع تفاوت وکیل پایه یک و پایه دو دادگستری در چیست؟
نویسنده موضوع Zohre☆
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط yeganeakhavan
موضوع نویسنده

Zohre☆

سطح
0
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Sep
2,335
3,086
مدال‌ها
2
تفاوت وکیل پایه یک و پایه دو دادگستری در چیست؟ Screenshot_20220929-130459-1.jpg
تفاوت وکیل پایه یک و پایه دو دادگستری دقیقاً نحوه گرفتن پروانه وکالت است این مجوز به دو روش مختلف برای متقاضیان انجام می‌شود.

تفاوت وکیل پایه یک و پایه دو دادگستری دقیقاً نحوه گرفتن پروانه وکالت است این مجوز به دو روش مختلف برای متقاضیان انجام می‌شود
 
موضوع نویسنده

Zohre☆

سطح
0
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Sep
2,335
3,086
مدال‌ها
2
هر دو مجوز سطح ۱ و ۲ به دارنده پروانه این حق را می‌دهند که وکالت کنند، این مسائل حقوقی در تمامی دادگاه‌ها قابل اعمال است یعنی فردی با وکالت می‌تواند در دادسرا، دادگاه، و دادگاه تجدید نظر، مشاوره حقوقی و … کار کند.
 
موضوع نویسنده

Zohre☆

سطح
0
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Sep
2,335
3,086
مدال‌ها
2
کلمه «وکیل» کلمه عربی است که برای توصیف مسئول به کار می‌رود، این کلمه و مشتق آن در قرآن بسیار به کار رفته و یکی از نام‌های خداوند است خانواده هم از کلمه توکل نیز استفاده می‌شود، توکل بر خدا به معنای وکیل گرفتن خداست، رابطه وکیل و موکل در محدوده اختیارات قراردادی است
 
موضوع نویسنده

Zohre☆

سطح
0
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Sep
2,335
3,086
مدال‌ها
2
البته مقررات قانون مدنی مربوط به وکالت، فراتر از تعریف کلی ماده مورد استناد می‌باشد، به وکالت در قانون (قرارداد یا تابعیت) اشاره دارد.

اما در اینجا به وکالت اشاره می‌کنیم به نظر می‌رسد که نوع خاصی از قدرت وجود دارد و مقررات خاص آن عبارتند از
 
موضوع نویسنده

Zohre☆

سطح
0
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Sep
2,335
3,086
مدال‌ها
2
قراردادهای وکلا و موکلان، قانون مدنی، قانون وکلا، طرح آزادی کانون وکلا، قانون وکالت وکلا، و قانون مدنی.

اگر در شهر کرج و استان البرز زندگی می‌کنید و درگیر یک پرونده حقوقی یا کیفری هستید و به دنبال وکیل در کرج حرفه ای و مناسب برای روشن شدن موضوع هستید
 
موضوع نویسنده

Zohre☆

سطح
0
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Sep
2,335
3,086
مدال‌ها
2
یک پرونده حقوقی یا کیفری هستید و به دنبال وکیل در کرج حرفه ای و مناسب برای روشن شدن موضوع هستید می‌توانید با مجموعه وکیل پایه یک تماس بگیرید، ممکن است این سوال برای شما پیش بیاید که تفاوت وکیل چیست؟ برای انجام دادن پرونده شما در دادگاه باید چه چیزی را مورد برسی قرار دهید؟ برای پاسخ به این سوال ابتدا باید به مفاهیم اولیه وکلا و حقوق آنها آگاهی کامل داشته باشید.
 

yeganeakhavan

سطح
0
 
کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Nov
8
0
مدال‌ها
1
وکیل پایه دو اختیارات محدودی دارد. آنها فقط می توانند در آن دسته از دادگاه های کیفری شرکت نمایند که منجر به حبس کمتر از 10 سال، شلاق، جریمه ی نقدی و یا اقدامات امنیتی باشند که باز هم از لحاظ سقف ادعا محدودیت دارند اما وکلای پایه یک می توانند درهر نوع دادگاه حقوقی، کیفری یا غیره فعالیت داشته باشند.

یک وکیل پایه یک دادگستری باید پس از گذراندن دوره لیسانس و کسب مدرک در حوزه حقوق یا مبانی حقوق اسلامی، در آزمون پذیرش کارآموزی کانون وکلای دادگستری شرکت نماید. این آزمون سالی یک بار برگزار شده و رقابت سختی در آن وجود دارد.

پس از قبولی در آزمون، نیاز به استعلام عدم سوء پیشینه، عدم اعتیاد و… است. با قبولی در آزمون و ارائه ی گواهی های گفته شده، فرد حال به عنوان یک کارآموز وکالت شناخته می شود و باید دو سال را نزد یک وکیل پایه یک دادگستری متخصص، دوره کارآموزی خود را بگذرانند.



همچنین باید در جلسات دادرسی شرکت کرده و در تمام زمینه های حقوقی تجربه ی لازم را کسب نمایند. مرحله ی بعد از دوره ی کارآموزی دوباره شرکت در آزمونی به نام اختبار است که هم بخش شفاهی و هم بخش کتبی دارد. در نهایت در صورت قبولی در این آزمون، وکلا در مراسم سوگند نامه یا تحلیف شرکت کرده و به صورت رسمی یک وکیل پایه یک دادگستری خواهند بود.

بنابرین وکلای پایه دو در بسیاری از حوزه های وکالت، دارای محدودیت هستند و قبول پرونده هایی که جرائم تعزیری آنها از 10 سال بیشتر باشد برای وکلای پایه دو ممنوع است. همچنین وکلای پایه دو اجازه ندارند پرونده هایی که خواسته در آنها بیش از پانصد میلیون ریال باشد را، بپذیرند. البته اصطلاحاتی نیز در این موارد صورت گرفته است اما همچنان این محدودیت ها برای وکلای پایه دو وجود دارد.
 
آخرین ویرایش توسط مدیر:
بالا پایین