جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

تحلیل تنها در خانه

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته معرفی فیلم و سریال توسط YASNA.B با نام تنها در خانه ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 139 بازدید, 0 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته معرفی فیلم و سریال
نام موضوع تنها در خانه
نویسنده موضوع YASNA.B
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط YASNA.B
موضوع نویسنده

YASNA.B

سطح
7

ونلوپه فون شویتز🍫
نویسنده حرفه‌ای
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
کاربر رمان‌بوک
May
3,012
21,429
مدال‌ها
15
#زنگ_تحلیل
خب بریم سراغ تنها در خانه. من خودم کلیییی با این فیلم خاطره دارم.
و یادمه آرزو می کردم یکبار هم که شده تو خونه جا بمونم.( خداروشکر به آرزوم نرسیدم😄)
نکته ی اول اینکه بچه با دیدن این فیلم یه ذهنیت عجیبی نسبت به دزدا پیدا می کنه و اون هم اینه که دزدها آی کیو خیلی پایینی دارن. پس وقتی تو خیابون یکی اومد بدزدتت، چهارتا تیله بریزی رو زمین حله!
حالا ایراد این دیدگاه چیه؟
اینکه به آدم دیدگاه شجاعت بدون عقلانیت میده. یعنی من می تونم برم تو خیابون بدون اینکه کسی حریفم بشه!
چون سارقینی که سازمان هوایی آمریکا هم دنبالش بود، نتونست به بچه ها آسیب بزنه(قسمت سوم تنها در خانه)
نکته ی دوم. ضربه ها به این راحتی آدم هارو نمی کشند!
این نقدیه که همیشه به تام و جری هم وارد بوده‌. اما حالا پا رو فراتر گذاشتیم و اینو داریم توی فیلم نشون می دیم.
شما برید مصاحبه ی بچه های بزهکار، یا کسایی که به خاطر نزاع خیابونی تو زندان هستن رو بخونید. تو ۹۵ درصد با این جمله مواجه می شید:
(فکر نمی کردم با این ضربه بمیره!)😒
نکته سوم. دزدهای این مجموعه خیلی احمق هستن، برای همین گیر یه بچه افتادن. اما من احمق نیستم و خیلی راحت از پسش برمیام!
بچه در تمام مدت فیلم همزاد پنداری می کنه و میگه من اگه جای دزده بودم الان اینکارو نمی کردم.
و آخرش این نتیجه گیری تو ذهنش ایجاد میشه که اونا احمقن، اما من اگه بخوام این کارو بکنم از پسش برمیام!
همین جرقه ی بزه رو تو دل بچه می اندازه.
(این آخری شامل همه ی بچه ها نمیشه، بلکه بچه هایی با روحیات خاص دچارش میشن که در این مقال نمی گنجد😄)
در مورد تنها موندن پسره و لذت نبودن پدر و مادر هم چیزی نمی گم! (ترویج لذت شهر بی قانون)
✍م. رمضان خانی

• جذاب
واکنش‌ها[ی پسندها]: ILLUSION
بالا پایین