جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

آشپزی ته چین

  • نویسنده موضوع شاهین وثوقی
  • تاریخ شروع

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط شاهین وثوقی با نام ته چین ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 716 بازدید, 31 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع ته چین
نویسنده موضوع شاهین وثوقی
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط شاهین وثوقی
ش
موضوع نویسنده

شاهین وثوقی

مهمان

مرحله نهم​

در ادامه مقداری روغن یا کره هم به صورت پخش روی برنج می ریزیم و درب قابلمه را می گذاریم. حالا اجازه می دهیم ته چین به مدت یک ساعت با حرارت ملایم دم بکشد. در پایان زرشک باقیمانده را برای تزیین روی ته چین استفاده می کنیم
 
ش
موضوع نویسنده

شاهین وثوقی

مهمان

ته چین گوشت در فر​

برای تهیه این ته چین خوشمزه در فر ابتدا فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود. سپس ته چین را در یک ظرف پیرکس آماده می کنیم و چند تکه کره به صورت پخش روی ته چین قرار می دهیم.

حالا روی درب ظرف پیرکس را با فویل آلومینیومی بسیار نازک می پوشانیم، سپس در طبق وسط فر قرار می دهیم تا ته چین آماده شود. پس از گذشت یک ساعت ته چین ما آماده است و می توانیم آنرا از فر خارج کنیم.
 
بالا پایین