موضوع نویسنده
- Oct
- 6,758
- 32,349
- مدالها
- 7
تولدت مبارک خودم
هر سال روز تولدم شمع های بیشتری برایم اشک میریزند. .. تولدم مبارک
کاش باور داشتیم هر روز تولدمون هست هر روز که خداوند به ما مهلت زندگی دوباره میدهد بایستی تولدمان را جشن بگیریم اما افسوس که ما فقط سالروز اولین به دنیا آمدنمان را جشن میگیریم.
امروز سالروز اولین به دنیا آمدنم هست و فردا سالروز دومین به دنیا امدنم.
افسوس که روزهای مهم کم اهمیت و گاه بی اهمیت میشوند .
امیدوارم هیچیکی از ما دچار فراموشی نشده و از یاد نبریم که تولد یعنی دوباره زیستن به شیوه انسانی تر…
تبریک تولد به یه آدم عالی، با استعداد، زیبا و شوخ…. بله درسته! امروز تولدمه!
ممنونم بابت خانوادهی گرامی و عزیزم، و عشق زندگیم که برام سنگ تموم گذاشتن و در این روز مبارک و به یاد ماندنی من رو سورپرایز کردن.
میتونم بگم بهترین روزی بود که من توی سال ۱۴۰۲ تجربهش کردم، و متشکرم از دوستانی که مهر و محبت کردن و به بنده تبریک گفتن
اما ناراحت شدم که دیروز برام تاپیک نزدن که تبریک بگن، اما خودم این لطف رو در حق خودم کردم
خودم، تولدت مبارک😎
1383/4/13 روز سه شنبه /تیر ماه
هر سال روز تولدم شمع های بیشتری برایم اشک میریزند. .. تولدم مبارک

کاش باور داشتیم هر روز تولدمون هست هر روز که خداوند به ما مهلت زندگی دوباره میدهد بایستی تولدمان را جشن بگیریم اما افسوس که ما فقط سالروز اولین به دنیا آمدنمان را جشن میگیریم.
امروز سالروز اولین به دنیا آمدنم هست و فردا سالروز دومین به دنیا امدنم.
افسوس که روزهای مهم کم اهمیت و گاه بی اهمیت میشوند .
امیدوارم هیچیکی از ما دچار فراموشی نشده و از یاد نبریم که تولد یعنی دوباره زیستن به شیوه انسانی تر…

تبریک تولد به یه آدم عالی، با استعداد، زیبا و شوخ…. بله درسته! امروز تولدمه!

ممنونم بابت خانوادهی گرامی و عزیزم، و عشق زندگیم که برام سنگ تموم گذاشتن و در این روز مبارک و به یاد ماندنی من رو سورپرایز کردن.
میتونم بگم بهترین روزی بود که من توی سال ۱۴۰۲ تجربهش کردم، و متشکرم از دوستانی که مهر و محبت کردن و به بنده تبریک گفتن
اما ناراحت شدم که دیروز برام تاپیک نزدن که تبریک بگن، اما خودم این لطف رو در حق خودم کردم
خودم، تولدت مبارک😎
1383/4/13 روز سه شنبه /تیر ماه
آخرین ویرایش: