- Jun
- 12,625
- 40,502
- مدالها
- 25
بازم ممنونم یگانه جان🎀🩷تولدت مبارک کیوت جونم 🥹😍
امیدوارم به تموم آرزوهات و هدفشان برسی شهریوری زیبا ❤️🌹
با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشتهباشید.
اکنون ثبتنام کنید!بازم ممنونم یگانه جان🎀🩷تولدت مبارک کیوت جونم 🥹😍
امیدوارم به تموم آرزوهات و هدفشان برسی شهریوری زیبا ❤️🌹
عزیزی که مهربون🥹✨قربان شما😍🩵 امیدوارم خوشتون اومده باشه بازم تولدتون مبارک💐
بازم ممنون رفیق🎀تولدت مبارک دوباره رفیق @دختر خوب
افتخارش نصیبم نشد متاسفانه که باهاتون همکاری مستقیم داشته باشمآشنا نشدیم باهم. کمتر کاری که میتونستم برای تولدتون انجام بدم همین فايل تبریک بود.
امیدوارم سال خوبی براتون باشه🩵
تبریک صمیمانه یلدای قشنگم. صبور و مهربون جون، زحمات شما چنان بیدریغانه و خالصانه در این انجمن بر روح و وجود من نشسته که سالیان سال در چنین روز میلادی، شکرگذار تولد شما عزیز مهربون هستم.مشاهده فایلپیوست 225929
تبریک و قدردانی ویژهای داریم از یلدای عزیز!مشاهده فایلپیوست 225930
یلدایی که سالهاست مثل ستونی محکم در کنار انجمن ایستاده، با صبوری و پشتکارش بخش کتاب رو به جایگاهی رسوند که امروز همهمون بهش افتخار میکنیم.
کسی که هیچوقت از زحماتش برای انجمن دریغ نکرده و همیشه با عشق و توجه، زمان و انرژی خودش رو وقف پیشرفت و رشد اینجا کرده.
یلداجان، تو یک همراه ارزشمند و الگویی از تعهد، علاقه و مهربونی برای همهی اعضای انجمن هستی. حضور پر رنگت نشون داده که وقتی قلبی برای چیزی بتپه، هیچ مانعی نمیتونه جلوی درخششش رو بگیره.
امیدواریم این مسیر برای تو سرشار از تجربههای قشنگ، موفقیتهای بزرگ و روزهایی پر از شادی و آرامش باشه.
با افتخار میگیم: یلدا همیشه یکی از بهترینهاست.
به مناسبت تولدت، جمعی از دوستهات برات یه صدای قشنگ ضبط کردن و به شیوه خاص خودشون، بهت تبریک گفتن:
به ترتیب صدای @MHP مهساجان، @-pariya- پریاجان، @Sanai_paiiz ثناجان و @MAHER معاون اجراییجان. ممنونیم از این عزیزان که وقتشون رو در اختیار ما گذاشتن.
همچنین تیم گویندگان رمانبوک، متن بسیار زیبایی رو برای تولدت ضبط کردن که در ادامه با هم به اون گوش میدیم:
مشاهده فایلپیوست 225933 با تشکر از @Tootia و @خانمِ ستایش که صدای قشنگشون رو در اختیار ما گذاشتن.
تقدیم به @دختر خوب
از طرف تدارکاتچی انجمن؛ خودم.
ممنونم سانازجان، لطف داری🎀🤍✨تبریک
تبریک صمیمانه یلدای قشنگم. صبور و مهربون جون، زحمات شما چنان بیدریغانه و خالصانه در این انجمن بر روح و وجود من نشسته که سالیان سال در چنین روز میلادی، شکرگذار تولد شما عزیز مهربون هستم.
🎁🎂🎉🎊🎈🎁🎂🎊🎈🎉🎁🎂🎊🎈🎉
برای بار سوم وکیل... عه، بازم ممنون گل دختر🎀✨🤍برای بار سوم هم بهت تبریک بگم بازم کمه یلدای خوبم
مجددا تولدت مبارک و امیدوارم که همیشه تنت سالم و لبت خندون باشه🤍✨
مرسی که با وجود ارامشبخشی که داری همیشه حالمو خوب میکنی🫂
ما که پول نداشتیم دماغمان را عمل کنیم و گونه بکاریم، ما که خط لب نداشتیم و مژه مصنوعی نداشتیم، ما که موی بلوند و قد بلند نداشتیم، ما که چشمهایمان رنگی نبود؛ رفتیم و کتاب خواندیم! و با هر کتابی که خواندیم، دیدیم که زیباتر شدیم، آنقدر که هربار که رفتیم در آینه نگاه کردیم، گفتیم: خوب شد خدا ما را آفرید وگرنه جهان چیزی از زیبایی کم داشت. میدانی آن جراح که هرروز ما را زیباتر میکند، اسمش چیست؟ اسمش "کتاب" است! چاقویش درد ندارد، امّا همهاش درمان است. هزینهاش هرقدر هم که باشد به این زیبایی میارزد. من نشانی مطب این پزشک را به همه ی شما می دهم: رمان بوک! بی وقت قبلی داخل شوید! این طبیب مشفق، اینجا نشسته است، منتظر شماست!
*ثبت نام*
سلام مهمان عزیز
برای حمایت از نویسندگان محبوب خود و یا نشر آثارتان به خانواده رمان بوک بپیوندید:
کلیک برای: عضویت در انجمن رمان بوک