جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

تبریک تولدت مبارک یلدای عزیز!

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته سالروز متولدین کاربران انجمن رمان بوک توسط ROKH با نام تولدت مبارک یلدای عزیز! ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 204 بازدید, 17 پاسخ و 10 بار واکنش داشته است
نام دسته سالروز متولدین کاربران انجمن رمان بوک
نام موضوع تولدت مبارک یلدای عزیز!
نویسنده موضوع ROKH
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط دختر خوب

دختر خوب

سطح
10

ناظر کیفی کتاب
ناظر کیفی کتاب
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Jun
12,625
40,502
مدال‌ها
25

دختر خوب

سطح
10

ناظر کیفی کتاب
ناظر کیفی کتاب
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Jun
12,625
40,502
مدال‌ها
25

دختر خوب

سطح
10

ناظر کیفی کتاب
ناظر کیفی کتاب
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Jun
12,625
40,502
مدال‌ها
25
آشنا نشدیم باهم. کمتر کاری که میتونستم برای تولدتون انجام بدم همین فايل تبریک بود.
امیدوارم سال خوبی براتون باشه🩵
افتخارش نصیبم نشد متاسفانه که باهاتون همکاری مستقیم داشته باشم
متشکرم🎀🤍✨

منتقد کتاب انجمن
منتقد کتاب انجمن
ناظر آزمایشی
کاربر ممتاز
Jul
738
16,983
مدال‌ها
3
تبریک
مشاهده فایل‌پیوست 225929
تبریک و قدردانی ویژه‌ای داریم از یلدای عزیز!
یلدایی که سال‌هاست مثل ستونی محکم در کنار انجمن ایستاده، با صبوری و پشتکارش بخش کتاب رو به جایگاهی رسوند که امروز همه‌مون بهش افتخار می‌کنیم.
کسی که هیچ‌وقت از زحماتش برای انجمن دریغ نکرده و همیشه با عشق و توجه، زمان و انرژی خودش رو وقف پیشرفت و رشد اینجا کرده.

یلداجان، تو یک همراه ارزشمند و الگویی از تعهد، علاقه و مهربونی برای همه‌ی اعضای انجمن هستی. حضور پر رنگت نشون داده که وقتی قلبی برای چیزی بتپه، هیچ مانعی نمی‌تونه جلوی درخششش رو بگیره.

امیدواریم این مسیر برای تو سرشار از تجربه‌های قشنگ، موفقیت‌های بزرگ و روزهایی پر از شادی و آرامش باشه.
با افتخار میگیم: یلدا همیشه یکی از بهترین‌هاست.

به مناسبت تولدت، جمعی از دوست‌هات برات یه صدای قشنگ ضبط کردن و به شیوه خاص خودشون، بهت تبریک گفتن:
مشاهده فایل‌پیوست 225930
به ترتیب صدای @MHP مهساجان، @-pariya- پریاجان، @Sanai_paiiz ثناجان و @MAHER معاون اجرایی‌جان. ممنونیم از این عزیزان که وقتشون رو در اختیار ما گذاشتن.

همچنین تیم گویندگان رمان‌بوک، متن بسیار زیبایی رو برای تولدت ضبط کردن که در ادامه با هم به اون گوش میدیم:

مشاهده فایل‌پیوست 225933 با تشکر از @Tootia و @خانمِ ستایش که صدای قشنگشون رو در اختیار ما گذاشتن.

تقدیم به @دختر خوب
از طرف تدارکاتچی انجمن؛ خودم.
تبریک صمیمانه یلدای قشنگم. صبور و مهربون جون، زحمات شما چنان بی‌دریغانه و خالصانه در این انجمن بر روح و وجود من نشسته که سالیان سال در چنین روز میلادی، شکرگذار تولد شما عزیز مهربون هستم.
🎁🎂🎉🎊🎈🎁🎂🎊🎈🎉🎁🎂🎊🎈🎉

دختر خوب

سطح
10

ناظر کیفی کتاب
ناظر کیفی کتاب
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Jun
12,625
40,502
مدال‌ها
25
تبریک

تبریک صمیمانه یلدای قشنگم. صبور و مهربون جون، زحمات شما چنان بی‌دریغانه و خالصانه در این انجمن بر روح و وجود من نشسته که سالیان سال در چنین روز میلادی، شکرگذار تولد شما عزیز مهربون هستم.
🎁🎂🎉🎊🎈🎁🎂🎊🎈🎉🎁🎂🎊🎈🎉
ممنونم سانازجان، لطف داری🎀🤍✨

NARIYA

سطح
3

سرپرست عمومی
پرسنل مدیریت
سرپرست عمومی
مدیر آزمایشی
کاربر ویژه انجمن
Jan
1,726