با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشتهباشید.
اکنون ثبتنام کنید!دختر خوب ممنونم ازتتولدت مبارک باشه (:
به آرزوهات برسی
احساساتم فوران کردمن میخواستم تبریک بگم فازی گفت نههه تولدش فرداست بعد خوده عنترش تبریک گفته :/
آقا تولد چوخ هپی مپی
بمونی برامون
تنت سلامت دلت شاد
امیدوارم همین روزایی که سبیلات اندازه ی سبیلای شاه عباسه و موهات تو هم گره خورده و یه جفت دمپایی و شلوار کوردی تنته
مرد رویاهات سوار بر قاطر سیاه پیداش بشه و تو رو ببره تا حداقل یه سینگل از جمعمون کم بشه
امیدوارم با اینکه محل سگ به کتابات نمیدی امسال از شر کنکور خلاص بشی
و باز امیدوارم همیشه چشمات از شوق بدرخشه و اگه اشکی ریختی از شدت شادی باشی
با اینکه از ماچ خوشم نمی یاد از راه دور میبوسمت🤍
مرسی گل دختربیبب
تولد تولد تولدتتت مبارکک✨🎊☘️
(وی دوست همه جا تبریک بگوید هه هه)
آه ممد پیام تشکرام ته کشیدنتولدت نور درخشانی است که شادی در دلها میاندازد (باز سست گویم گل کرده هر چی گفتم برعکس فرض کن)
خوبه که هستی چون انجمن واقعا به یه دیونهای مثل تو احتیاج زیادی داشت خیلی کوتاه و مختصر برای تو میگویم تولدت مبارک و آرزوهات خاطر بشن ایشالا (الانم شیرینی رو رد کن بیاد)
مرسی عزیزمخدایا
من چقد خوشحالم
این همه تولد و شادی هر روز پشت سر هم ، محاله ها
ولی حالا که شده ، پ کو کیکش ؟ 👻👻
راستی تولدت مبارک ماه ناشناس من
از پشت ابرا بیرون بیا
فدامدامرسی گل دختر
آه ممد پیام تشکرام ته کشیدن
شیرینی؟
تخریب کردی شیرینیم میخوای؟
بیا بگیر![]()
الهیمرسی عزیزم
والا کیکش که...
من آه در بساط ندارم
همون یه قرون دوهزارم ممد داره سعی میکنه ازم بکنه/:
ما که پول نداشتیم دماغمان را عمل کنیم و گونه بکاریم، ما که خط لب نداشتیم و مژه مصنوعی نداشتیم، ما که موی بلوند و قد بلند نداشتیم، ما که چشمهایمان رنگی نبود؛ رفتیم و کتاب خواندیم! و با هر کتابی که خواندیم، دیدیم که زیباتر شدیم، آنقدر که هربار که رفتیم در آینه نگاه کردیم، گفتیم: خوب شد خدا ما را آفرید وگرنه جهان چیزی از زیبایی کم داشت. میدانی آن جراح که هرروز ما را زیباتر میکند، اسمش چیست؟ اسمش "کتاب" است! چاقویش درد ندارد، امّا همهاش درمان است. هزینهاش هرقدر هم که باشد به این زیبایی میارزد. من نشانی مطب این پزشک را به همه ی شما می دهم: رمان بوک! بی وقت قبلی داخل شوید! این طبیب مشفق، اینجا نشسته است، منتظر شماست!
*ثبت نام*
سلام مهمان عزیز
برای حمایت از نویسندگان محبوب خود و یا نشر آثارتان به خانواده رمان بوک بپیوندید:
کلیک برای: عضویت در انجمن رمان بوک