با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشتهباشید.
اکنون ثبتنام کنید!ای جان جاناتم عزیز دلم زادروزت خجسته و شاد باشد دوست گلم خیلی خوشحالم از اینکه تو شاد هستی گلم💜 روزهایت آفتابی و شاد(مطمئن نیستم که تولدته ولی تاپیکو زدم🥲😂)
امروز تولد یکی از بهتریناس؛ تولد کسی که از آشنایی باهاش خیلی خوشحالم:")
آرمیتی من!🧡
سبزه من!💚
سلطان سم من!😐
طراح من!🤩
(جو نگیرت تعریف میکنم ازت😌😂)
مشاهده فایلپیوست 46818
خلاصه که میگم؛ تولدت خیلی خیلی مبارک آرمی قشنگ^^💜
بَه بَه؛ ببین چه کیکی"😁
مشاهده فایلپیوست 46819
کادوئی که نمیتونم بهت بدم!
آرزو میکنم همه عمرت سلامت باشی و یه روز بین این جمعیت باشییییی🤩💜
مشاهده فایلپیوست 46823
امروز روز توست،
روز میلادت دنیا تبسم کرده است
امروز با یادت امروز بی شک اسمان آبی ترین آبیست چرخ و فلک همچون دلم درگیر بی تابیست^^
آرمیتی قشنگم؛ امروز روز توئه!
پس ازش لذت ببر😌💕
اگه کسی به یادت نبود؛ اشکالی نداره! ما هستیم:)
ببین مهایتتتت چه کرده جلبک قانوم😂🧡
مشاهده فایلپیوست 46825
بیا شمع ها رو هم فوت کن🤩💕
مشاهده فایلپیوست 46828
اینجا گودبای پارتیِ جعفرههههه
🎉🎊🎉🎊🎉🎊🎉🎊🎉🎊🎉🎊
مشاهده فایلپیوست 46839
@armita-is-typing
خیلی خب
دوس جونیم:)
بازم میگم؛ تولدت هزاران بار مبارک💕🎉
برسی به آرزوهای قشنگت:)
کوکی رو ببینی^^
ما که پول نداشتیم دماغمان را عمل کنیم و گونه بکاریم، ما که خط لب نداشتیم و مژه مصنوعی نداشتیم، ما که موی بلوند و قد بلند نداشتیم، ما که چشمهایمان رنگی نبود؛ رفتیم و کتاب خواندیم! و با هر کتابی که خواندیم، دیدیم که زیباتر شدیم، آنقدر که هربار که رفتیم در آینه نگاه کردیم، گفتیم: خوب شد خدا ما را آفرید وگرنه جهان چیزی از زیبایی کم داشت. میدانی آن جراح که هرروز ما را زیباتر میکند، اسمش چیست؟ اسمش "کتاب" است! چاقویش درد ندارد، امّا همهاش درمان است. هزینهاش هرقدر هم که باشد به این زیبایی میارزد. من نشانی مطب این پزشک را به همه ی شما می دهم: رمان بوک! بی وقت قبلی داخل شوید! این طبیب مشفق، اینجا نشسته است، منتظر شماست!
*ثبت نام*
سلام مهمان عزیز
برای حمایت از نویسندگان محبوب خود و یا نشر آثارتان به خانواده رمان بوک بپیوندید:
کلیک برای: عضویت در انجمن رمان بوک