جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

تبریک تولد حیدر

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته سالروز متولدین کاربران انجمن رمان بوک توسط *SHAKIBAgh* با نام تولد حیدر ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 1,165 بازدید, 21 پاسخ و 9 بار واکنش داشته است
نام دسته سالروز متولدین کاربران انجمن رمان بوک
نام موضوع تولد حیدر
نویسنده موضوع *SHAKIBAgh*
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط Telma.

حسام

سطح
2

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
Aug
2,199
10,223
مدال‌ها
5
۲۰۲۱۰۹۲۷_۲۱۰۶۵۹.jpg تولدتان مبارک باشه انشاالله صدو بیست ساله بشید و تبریک تولد بچه هاتون رو در این انجمن بگیم ( بلند بگید تبرکاالـ..)
انشاالــ... مزه ی غذای خوشمزه ی امشب خانومتون همیشه ماندگار باشه( اینجا دیگ صلوات نیازه چلوسی نکنید:/)
خدا سایه اتون از سر فک و فامیل و همسایه و فامیل دور نزدیک پیر جوون ما اونا همه...کم نکنه
اخرسر براتون یه شعر بخونم فیض ببرید😂💔
تولد تولدددددد
تولدتتت مبارکککک
بیا شمع هارو فوت کن🎂 ( کیکشو واقعی جلو روتون تصور کنید 😂💔)
تا صد سال زنده باشیی مبارکههه تولدتون درس دهنده( وسوسه گاز گرفتن😂) بزرگوار😂💔😍

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jul
463
2,128
مدال‌ها
3
اقــــــــــــــا
من نمتونم یه نامه بلند بالا برات بنویسم هی از چیو چیو چی بگم
من کله احساسمو ریختم تو واتساپ اونم درست رو ساعت 0:0 برو اونجا بخون🧐

ولی بدور از شوخی
ی سال بزرگ تر شدی
ی سال عاقل تر شدی
ی سال اقا تر تر شدی
اینم بگم ی سال خرفت تر هم شدی
تازه...
کدبانو هم شدی...
اینا همش تو این یسال اتفاق افتاده ها
چَکَمَن... 😶
مثلا میخواستم تبریک بگما🧐
تو بهتر از هرکس دیگه ای با شخصیت من اشنا هستی و میدونی من نمتونم ابراز علاقه کنم و حرفای قلبمه سلمبه مثل خودت بزنم
ولی بدور از شوخی اینا...

خب چی بگم ذهنم یاری نمیکنه🥺🥺
اغا من نمتونم بحرفم فقط بدون اونقدری دوست دارم ک دلم نمیخواد حتی اخمتو ببینم
امیدوارم که از این به بعد زندگی شادی داشته باشی ی زندگی پر از انرژیو بدون درد
اونقدر لحظه های زندگیت قشنگو پرخنده باشه که بهت حسودی کنم از داشتن ای لحظاتت
از این به بعد هیچ اشکی نریزی بجز برا خوشحالی
بازم میگم
تولدت مبارک

آخرین ویرایش:

شازده(:

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
Jul
312
277
مدال‌ها
1
ساعت پنج صبحه و من نمیدونم چی بنویسم.
کمی گیجم ولی مشکلی نداره، تولدتون مبارک من شمارو درست نمیشناسم ولی امیدوارم ۱۲۰ بیست ساله بشید.✨🌼

NIRI

سطح
7

خانمِ نیری.
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
کاربر رمان‌بوک
Mar
6,003
26,579
مدال‌ها
12
The day you opened your eyes to the world was undoubtedly one of God's best days. Uncle, uncle of the community and friend, thank you for your existence
Happy birthday too

🌹​
و اولین تبریک انگلیسی هم به اسم من ثبت بشه(:
"ترجمه: روزی که تو به دنیا چشم باز کردی، بی‌شک از بهترین روز‌های خداوند بود. عموجان، عموی‌انجمن، ممنون از اینکه هستی، ممنون از وجودت. تولدت خیلی هم مبارک🌹

Nafish.H

سطح
3

𝓃ℯ𝓋ℯ𝓇 𝓂𝒾𝓃𝒹.
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
May
2,234
21,422
مدال‌ها
5
تولدتون مبارک؛ انشالله سال دیگه همین موقع یه همچین تاپیکی =)

نویسنده ادبی انجمن
نویسنده ادبی انجمن
Nov
2,470
37,979
مدال‌ها
5
حوالی 34_35 سال پیش، آن زمان‌ها که دیگر از درازای جنگ طاقت همگان طاق شده بود، خداوندگار جهان موهبتی را به دامان سبز زنی خوش سیرت سپرد، که همان موهبت امروز شده بانی لبخند بر لب همگان😌 و نور امیدی در دل خیلی‌ها!
زمان زیادیست که جمله‌ها را پشت یک‌دیگر قطار می‌کنم و ناراضی از نرساندن مقصود، انگشتم را بر روی Backspace نگه می‌دارم. 😩
ما روزهاست که در تدارک تبریک میلاد این موهبتیم و امروز به ناگاه با تبریکی صمیمی از جانب یک رفیق قدیمی آن‌چنان در برجکمان خورد که...😫
فدای سرم!😁🤞
از آنجا که زمان توزیع حافظه از جانب خداوند، من در صف دماغ بودم، درست به خاطر ندارم که این موهبت از کجا وارد مسیر زندگیم شد؛ شاید از همان دست آدم‌هایی بود که فکر می‌کرد پسر هستم و شاید هم آشناییمان برمی‌گردد به زمانی که مغول، دلباخت!
به هر حال با حضورش حق رفاقت را بر من تمام کرد و من نمی‌دانستم خوشبختی به اندازه‌ی مردمک چشمانم به من نزدیک است.
آرزویم آن است که دردهایش به اندازه‌ی یک دانه‌ی شن🤏، و شادی‌هایش به تعداد ارزن‌های صد شتر ارزن به بار باشد و اگر نم اشکی بر گوشه‌ی چشمانش می‌نشیند از خوشحالی باشد، و درخشان‌ترین ستاره‌ی خوشبختی در نگاهش بدرخشد.
موهبت خدا یا به قول خودمان حاج حیدر پوررضا @حیدار خدا را هزاران مرتبه شکر که تو چشم به دنیا گشودی و روزهامان را به چاشنی لبخند، آمیخته کردی.
هرگز گمان مبر که میلادت را فراموش خواهم کرد و به یادت نیستم!
سنن اوقدر آیاخ به آیاخ گلرم کوتولونجاخ
(امیدوارم مُحی درست گفته باشه!)

کیکی متناسب با سلیقه‌ات فراهم کرده‌ام که مطمئناً مورد پسندت هست و به قولی با آن حال می‌کنی و آن را به همه نشان می‌دهی😌

مشاهده فایل‌پیوست 75515

ما نتوانستیم بیاییم ( متاسفانه اداره پست آدم انتقال نمی‌داد!) اما این دلیل نمی‌شود که همینجا برایت جشن و پایکوبی نکنیم پس با حفظ شئونات اسلامی دست‌ها را بالا آورده و دو انگشتی دست بزنید.✌️

می‌دانی فاصله‌ها ملاک نیستند...
دو نفر می‌توانند کیلومترها از هم دور باشند و قلب‌هایشان در یک مسیر باشد!
ممنونم که با آمدنت دنیا را برایم قشنگ‌تر کردی
هدیه ناقابلم را بپذیر🛍️
سنگیل چوکاعه چینگویا🥳​
هرچقدر شادباش بگیم کمه عموی انجمن🌹

ویتامین

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
8,653
23,178
مدال‌ها
10
به‌به!
انگار تولد داریم.
از آن‌جایی که بنده وقتی وارد تالار شدم و با چندین تاپیک تولد که حتی از یکی‌شان هم اطلاعی نداشتم روبه‌رو شدم، می‌خواهم یک تبریک کوچک بگویم و بعد بروم به درد خودم گریه کنم.
خب حالا از این حرف‌ها که بگذریم، وقت تبریک تولد‌تان است.
امیدوارم همیشه تن‌تان سالم، ل*ب‌تان خندان، حال دل‌تان خوب، قلم‌تان زیبا و موفّق و خوشبخت باشید.
در کنار همسرتان سال‌های خوبی را برای‌تان آرزو دارم.
تولد‌تان هم بسیار مبارک باشد.
🌹🎉💐

بالا پایین