- Mar
- 2,309
- 14,626
- مدالها
- 7
مرسی عزیزدلم🦋💜🤩تولدت مبارک جانا:)♡
با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشتهباشید.
اکنون ثبتنام کنید!مرسی عزیزدلم🦋💜🤩تولدت مبارک جانا:)♡
برسه به دست الی✨🤍از طرف الی♥✨
خوش به حالت که من نیستمو و تاپیک تولدتو نزدم داوش رها
آنچنان تخریب شخصیتیت میکردم که الله اکبر:/
صدهزار آفرین دختر خوب و نازنین
که افتخار دادی و به دنیا اومدی
زمینی شدی و شدی یه بخشی از تک تک ماها
امیدوارم شروع سن جدیدت
شروع آرامش ذهن و روحت باشه
دلت همیشه شاد و لبت همیشه خندون
خبر موفقیت ها دائم برسه بهمون
(قافیه رو حال کردی بی برنامه ریزی)
از راه دور ماچ بهت
بمونی برامون
تولدت مبارک
خودت پیر میشی نفلهههه🤣وای وای عشقم داری پیر میشیی:)
خل و چلم داره پیر میشههD:
ببین اصلا ناراحت نشو خودم برات خاستگار پیدا میکنم، میدونی اخه دبه سرکه خیلی گرون شده باید زود شوهرت بدیم:)
مشاهده فایلپیوست 56592
الهیی قربونت بشم نفسم، تولدت مبارککککک😍😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️❤️❤️🎂🎂🎂🎂🎂
حالا پاشو شمعاتو فوت کن که دارن خاموش میشن🥲🥲🥳🥳🥳🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂❤️❤️❤️❤️❤️❤️🫂
مشاهده فایلپیوست 56591
حیف ک بینمون کلی فاصلهس وگرنه اولین کاری ک میکردم کیک رو پرتاپ میکردم سمت صورت نازت🥺🥺🥺🥺🎂🎂🎂🎂🎂
حالا اشکال نداره، قربونت بشم، ایشلا هرچی ک دلت میخواد بهش برسی، کلی هم آرزو های رنگارنگ برات دارم😍😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️🫂🫂🫂🫂🫂🫂🎂🎂🎂🎂🎂
بازم تولد مبارك گل یاسمم❤️❤️❤️🫂🫂🫂🎂🎂🎉🎉🎊🎊🎉
سلام به گلِ یاسم🌸🥰سلام به ماه تو اسمون و زیبا ترین آفریده خداوند بخشنده البته این بگم که برای من ماه نیست و عروسک خودمه😎
یکی از بهترین روز های که این عروسک افریده شد تا باعث خوشحالی بقیه و خنده روی لبای بقیه باشه
روزی که خدا این دختر زیبا رو افرید با اینکه پر غم پر شکست اما باز نقاب بزنه باعث شادی بقیه باشه تا کسی غمگین نباشه تا غم بقیه رو غم خودش بدونه تا بشه همدم
دختری از جنس شیشه که با کوچیک ترین غم میشکنه اما باز خورده شیشه هارو جمع میکنه تا بشه رها تا بشه دختری شاد و سرزنده
میدونم الان عصبانی هستی چون دیر گفتم ولی بدون حواسم بود حتی سانی شاهد که دیشب فهمیدم اما خب ...
اصلا ول کن اینا رو بزار برات دعا کنم
خب برات دعا میکنم تو این روز خوب که خنده همیشه از ته دلت باش
جمله هات پایان ناپذیر
غمت از جنس نمک
شادیت ابدی
و غمت از عشق باشه
دعا میکنم عزیز ترین کسات پیشت باشن (خودت میدونی کی میگم😉)
دعا میکنم تو رشته مورد نظرت بهترین باشی
برات مهترین هادو می خوام فاطمه🥰😇
از طرف نادیه😎✌
سلام ب داش ویتی مهربون و جذابممم🤩✨ای جد! تولد داریم که، اون هم تولد کی؟ 😺
رهایی که مثل اسمت رهایی، یک دختر مهربون و خوش قلب و از همه مهمتر خوشخنده که دل همه رو بردی. 😽
عزیزدلم امیدوارم تمام خاطرات ناخوشایند گذشته رو فراموش کرده باشی و با امید و لبی خندون برای به دست اوردن خواستههات تلاش کنی. 😸
تنت همیشه سلامت، لبات همیشه خندون، حال دلت همیشه عالی و همیشه موفّق و خوشبخت باشی. 😻
رهای انجمن تولدت مبارک باشه. 🤍
سلام ب مامان کوچولوی مهربون و جذاااااب🌸🤩بح بح😍
تولد داریم🥳🤯🤔
تولد چه جیگریه🧐😻
رهای من تولدت مبارک💟
از خدا بهترین هارو برات میخوام.🙏🏻😘
امیدوارم تو تک تک مراحل زندگیت شاد و موفق و خوشحال باشی😚☺
از خدا فقط برات خوشی میخوام🪴🌈
زیر سایهی خانوادت🌞🌜👨👩👧👦
مشاهده فایلپیوست 56674
تو زیباترین و بهترینی.💋🌻
هر چی ارزوی خوبه مال تو باشه عزیز دلم.🙏🏻🧿
تولدت پرتکرار عزیزم🎊🎉🎊🎉
برسی به همه ی چیزایی که میخوای🎁🎀
میبوسمت از راه دور🎈✨🎆
مشاهده فایلپیوست 56675
🎉🎊🎉🎊🎉🎊🎉🎊🎉🎊🎉🎊🎉🎊🎉🎊🎉
ما که پول نداشتیم دماغامان را عمل کنیم و گونه بکاریم، ما که خط لب نداشتیم و مژه مصنوعی نداشتیم، ما که موی بلوند و قد بلند نداشتیم، ما که چشمهایمان رنگی نبود؛ رفتیم و کتاب خواندیم! و با هر کتابی که خواندیم، دیدیم که زیباتر شدیم، آنقدر که هربار که رفتیم در آینه نگاه کردیم، گفتیم: خوب شد خدا ما را آفرید وگرنه جهان چیزی از زیبایی کم داشت. میدانی آن جراح که هرروز ما را زیباتر میکند، اسمش چیست؟ اسمش "کتاب" است! چاقویش درد ندارد، امّا همهاش درمان است. هزینهاش هرقدر هم که باشد به این زیبایی میارزد. من نشانی مطب این پزشک را به همه ی شما می دهم: رمان بوک! بی وقت قبلی داخل شوید! این طبیب مشفق، اینجا نشسته است، منتظر شماست!
*ثبت نام*
سلام مهمان عزیز
برای حمایت از نویسندگان محبوب خود و یا نشر آثارتان به خانواده رمان بوک بپیوندید:
کلیک برای: عضویت در انجمن رمان بوک