- Aug
- 6,340
- 47,162
- مدالها
- 23
به به ممنون حسین جانوای وای
مهسا تولدت مبارک خواهری 🤩🤩🤩
مشاهده فایلپیوست 80641
مشاهده فایلپیوست 80642
مشاهده فایلپیوست 80643
ساعت رو بچسب بیخیال دسته😂❤️
با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشتهباشید.
اکنون ثبتنام کنید!به به ممنون حسین جانوای وای
مهسا تولدت مبارک خواهری 🤩🤩🤩
مشاهده فایلپیوست 80641
مشاهده فایلپیوست 80642
مشاهده فایلپیوست 80643
ساعت رو بچسب بیخیال دسته😂❤️
مبارک باشه✨
تشکر عزیزانمتولدت مبارک ♡
سانی!:) تو شیرازی من نمیدونستمتولدت مبارک هم شهری میطلبیدی جور میکردم کیکو میومدیم دم خونتون
اینجوری زشت شد که
به هر حال امسال به خوشی باشه مهربون🥰🥺❤️
تشکر پردیسمم:))تولدت مبارک 🦋✨
ممنون گلمتولدت مبارک ارشد (مهربون؟) و ممنون بابت سفید کردن موهام
دویست سال زیاد نیست؟انشالله دویست سال زنده بمونی و زنده بمونم و همیشه همینجوری موهامو سفید کنی😎
الهیخب اول یکم گرمش کنیم. آرزوم رو تو نمایه گفتم ولی حالا میخوام فیلم هندیش کنم.
مهسا امسال از حرفات نتایج درخشانی گرفتم، از طرز فکرت و اینو بدون نه من بلکه همه دوست دارن و تو جزو بهترینهای انجمنی!
انشاللههه خدا از زبونت بشنوهبرات آرزو دارم:
یک سال در آرامش🥂
لحظههای زیبا✨
آینده درخشان 👑
جیب پر پول 💸😂
و هر چیزی که خودت از ته دلت میخوای💜
(ایشالله اکسیر جوونی بهت تزریق کنن نگی دارم پیر میشم) 😐🙄
تولدت مبارک بهترین🥂🌹
ممنون عزیزکمسالروز زمینی شدنت مبارک جانان
ما که پول نداشتیم دماغمان را عمل کنیم و گونه بکاریم، ما که خط لب نداشتیم و مژه مصنوعی نداشتیم، ما که موی بلوند و قد بلند نداشتیم، ما که چشمهایمان رنگی نبود؛ رفتیم و کتاب خواندیم! و با هر کتابی که خواندیم، دیدیم که زیباتر شدیم، آنقدر که هربار که رفتیم در آینه نگاه کردیم، گفتیم: خوب شد خدا ما را آفرید وگرنه جهان چیزی از زیبایی کم داشت. میدانی آن جراح که هرروز ما را زیباتر میکند، اسمش چیست؟ اسمش "کتاب" است! چاقویش درد ندارد، امّا همهاش درمان است. هزینهاش هرقدر هم که باشد به این زیبایی میارزد. من نشانی مطب این پزشک را به همه ی شما می دهم: رمان بوک! بی وقت قبلی داخل شوید! این طبیب مشفق، اینجا نشسته است، منتظر شماست!
*ثبت نام*
سلام مهمان عزیز
برای حمایت از نویسندگان محبوب خود و یا نشر آثارتان به خانواده رمان بوک بپیوندید:
کلیک برای: عضویت در انجمن رمان بوک