جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

تبریک تولد SILENCER

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته سالروز متولدین کاربران انجمن رمان بوک توسط مبینای شهر قصه ها با نام تولد SILENCER ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 775 بازدید, 15 پاسخ و 5 بار واکنش داشته است
نام دسته سالروز متولدین کاربران انجمن رمان بوک
نام موضوع تولد SILENCER
نویسنده موضوع مبینای شهر قصه ها
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط گیان
موضوع نویسنده
نویسنده ادبی انجمن
نویسنده ادبی انجمن
Nov
2,470
37,979
مدال‌ها
5
خوب... راستش باید شب تاپیک شادباش میزدم لیکن که من صبحا درخدمت هستم❤
امشب شب تولد یک پسری که شاید فکر کنه تنهااست و کسی کنارش نیست ولی خوب به نظرم خیلی اشتباه میکنه🌹
من خیلی چرب زبونی و قصه بافی بلد نیستم خیلی ساده وشیک و مجلسی خواستم زادروز داداش دیوونمو شادباش بگم چون خیلی برام عزیزه و از همه مهم تر آدمی که بی ریا و بی نقابه و باهمه صادق
خلاصه شاید یکم شفت باشه مثله من ولی فوق العاده مهربونه امیدوارم تک تک لحظات زندگیت پر از شادی باشه و همون چیزایی که دلت میخواد فقط بیشتر به ما سر بزن😂😄😉 حالا بریم سراغ کیک و تم تولد ببینید من چی حاضر کردم theme.birthday20.jpg عکس-کیک-تولد-بچه-گانه-پسرانه.jpg
میدونم شادباش زادروز جذابی نشد ولی خالصانه و از اعماق قلبم برای داداش گلم بود با بهترین آرزوها
@SILENCER

ILLUSION

سطح
8

نویسنده افتخاری
نویسنده افتخاری انجمن
نویسنده ادبی انجمن
ارشد بازنشسته
Mar
3,438
38,890
مدال‌ها
13
تولدت مبارک
صفحه‌ی جدید کتاب زندگیت پر از اتفاقات قشنگ و شادی🪁

BAHAR"

سطح
0

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
1,148
2,907
مدال‌ها
2
تولدت مبارک

• گل
واکنش‌ها[ی پسندها]: SILENCER

sahel_frd

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
Jul
143
1,505
مدال‌ها
2
تبریک..🙃
قشنگ‌ترینا برای روی ماهت🎂🍁

• گل
واکنش‌ها[ی پسندها]: SILENCER

آیناز

سطح
3

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
May
2,430
32,015
مدال‌ها
5
تبریک انشاالله به ارزوهای دور و فراموش شده‌ات برسی و بشه برات خاطره تولدت مبارک

شَکَت؛

سطح
0

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
کاربر رمان‌بوک
May
3,017
29,282
مدال‌ها
2
تولدت مبارک بشر یخچالی ایشالله ۷۰۰ ساله شی پیرم بشی دندوناتم بریزه دیگه هیچی دیگه همین

بالا پایین