جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

آموزشی تکنیک برای دلنوشته‌های عاشقانه‌ - تراژدی

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آموزش‌های ادبی توسط Negin jamali با نام تکنیک برای دلنوشته‌های عاشقانه‌ - تراژدی ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 213 بازدید, 17 پاسخ و 2 بار واکنش داشته است
نام دسته آموزش‌های ادبی
نام موضوع تکنیک برای دلنوشته‌های عاشقانه‌ - تراژدی
نویسنده موضوع Negin jamali
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط Negin jamali
موضوع نویسنده

Negin jamali

سطح
0

مدیر تالار ادبیات
پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
منتقد ادبیات
ناظر ادبیات
ناظر تایید
فعال انجمن
Feb
3,091
2,382
مدال‌ها
2
۱۳. تضاد عشق و تراژدی: در این تکنیک، احساسات عاشقانه و تراژیک را در یک دلنوشته ترکیب می‌کنید. این تضاد می‌تواند نشان‌دهنده پیچیدگی‌های رابطه باشد و احساسات عمیق‌تری را منتقل کند. مثال:

عشق ما مانند یک دوگانه است؛ در حالی که قلبم از شادی در کنار تو می‌تپد، سایه‌های غم و اندوه نیز همیشه در کنار ما هستند. هر بار که تو را می‌بینم، یاد آن روزهایی که با هم بودیم و حالا تنها یادآوری تلخی از آن است، به سراغم می‌آید.

موضوع نویسنده

Negin jamali

سطح
0

مدیر تالار ادبیات
پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
منتقد ادبیات
ناظر ادبیات
ناظر تایید
فعال انجمن
Feb
3,091
2,382
مدال‌ها
2
۱۴. یادآوری خاطرات خوب و بد:
در این تکنیک، شما خاطرات خوب و بد را به صورت متناوب توصیف می‌کنید. این کار می‌تواند به ایجاد یک حس عمیق از رابطه و تقابل احساسات کمک کند. مثال:

یاد آن روزی که در کنار دریا نشسته بودیم و به امواج نگاه می‌کردیم، لبخندم را به یاد می‌آورم. اما به یاد آن شب تلخ نیز می‌افتم که تو رفتی و تنهایم گذاشتی. عشق ما پر از لحظات شیرین و تلخ بود که هر دو به یادگار مانده‌اند.

موضوع نویسنده

Negin jamali

سطح
0

مدیر تالار ادبیات
پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
منتقد ادبیات
ناظر ادبیات
ناظر تایید
فعال انجمن
Feb
3,091
2,382
مدال‌ها
2
۱۵. استفاده از شعر و نثر:
در این تکنیک، شما شعر و نثر را ترکیب می‌کنید تا احساسات خود را به صورت عمیق‌تری بیان کنید. این کار می‌تواند به ایجاد ریتم و زیبایی در نوشتار کمک کند. مثال:

عشق من، مانند آسمان شب است؛
ستاره‌ها در آن می‌درخشند،
اما گاهی ابرها می‌آیند و آن را می‌پوشانند.
تویی که در قلبم جا داری،
حتی در تاریکی، نور من هستی.

موضوع نویسنده

Negin jamali

سطح
0

مدیر تالار ادبیات
پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
منتقد ادبیات
ناظر ادبیات
ناظر تایید
فعال انجمن
Feb
3,091
2,382
مدال‌ها
2
۱۶. تجسم یک سفر از عشق به فراق:
این تکنیک شامل توصیف سفر احساسی از عشق به فراق است. شما می‌توانید مراحل مختلف این سفر را توصیف کنید و احساسات خود را در هر مرحله بیان کنید. مثال:

در ابتدا، عشق ما مانند یک سفر زیبا بود؛ پر از امید و رویا. اما به تدریج، موانع و چالش‌ها ظاهر شدند. هر قدمی که برداشتیم، ما را از هم دورتر کرد و در انتها، به فراق رسیدیم. اکنون، تنها یاد روزهای خوش گذشته را با خود دارم.

موضوع نویسنده

Negin jamali

سطح
0

مدیر تالار ادبیات
پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
منتقد ادبیات
ناظر ادبیات
ناظر تایید
فعال انجمن
Feb
3,091
2,382
مدال‌ها
2
۱۷. استفاده از نمادهای مشترک
در این تکنیک، شما از نمادهای مشترک عشق و درد استفاده می‌کنید تا احساسات خود را به تصویر بکشید. این نمادها می‌توانند شامل اشیاء، رنگ‌ها یا تصاویر خاص باشند. مثال:

عشق ما مانند یک گل است؛ زیبا و شکننده. هر بار که به یاد تو می‌افتم، یاد آن گل پژمرده نیز در ذهنم می‌آید که نشان‌دهنده درد جدایی‌ام است. این دو نماد، عشق و درد را در دل من به تصویر می‌کشند.

موضوع نویسنده

Negin jamali

سطح
0

مدیر تالار ادبیات
پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
منتقد ادبیات
ناظر ادبیات
ناظر تایید
فعال انجمن
Feb
3,091
2,382
مدال‌ها
2
۱۸. توصیف یک روز عادی با تلخی:
- توضیح: در این تکنیک، شما یک روز عادی را توصیف می‌کنید که در آن تلخی وجود دارد. این کار می‌تواند احساسات عمیق‌تری را منتقل کند و نشان‌دهنده تأثیر جدایی بر زندگی روزمره باشد. مثال:

روزی عادی شروع شد؛ صدای زنگ ساعت به گوشم رسید و من از خواب بیدار شدم. اما در هر گوشه‌ای از خانه، یاد تو وجود داشت. بوی قهوه‌ای که همیشه برایم درست می‌کردی، حالا فقط یادآور تنهایی‌ام بود. روزی عادی با تلخی عمیق در دل.

موضوع نویسنده

Negin jamali

سطح
0

مدیر تالار ادبیات
پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
منتقد ادبیات
ناظر ادبیات
ناظر تایید
فعال انجمن
Feb
3,091
2,382
مدال‌ها
2
گفتگوی خیالی با خود:
در این تکنیک، شما یک گفتگوی خیالی با خودتان درباره عشق و درد می‌نویسید. این کار می‌تواند به شما کمک کند تا احساسات خود را بهتر درک کنید. مثال:

«چرا هنوز به یاد او هستم؟»
"زیرا عشق واقعی هرگز از بین نمی‌رود. حتی در غم و اندوه، یاد او در قلبت باقی می‌ماند."

موضوع نویسنده

Negin jamali

سطح
0

مدیر تالار ادبیات
پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
منتقد ادبیات
ناظر ادبیات
ناظر تایید
فعال انجمن
Feb
3,091
2,382
مدال‌ها
2
گفتگو با قلب یک تکنیک ادبی است که به شما این امکان را می‌دهد تا احساسات عمیق خود را به صورت مستقیم و صمیمی بیان کنید. در این روش، شما به قلب خود (یا به طور کلی به احساسات خود) صحبت می‌کنید و از آن می‌خواهید که احساساتش را درباره عشق و اندوه بیان کند. این روش می‌تواند به شما کمک کند تا احساسات پیچیده‌ای را که ممکن است به سختی قابل بیان باشند، به تصویر بکشید.

• چطور از "گفتگو با قلب" در دلنوشته استفاده کنید:

1. شروع گفتگو: با یک جمله یا سوال آغاز کنید که نشان‌دهنده این است که شما در حال صحبت با قلب‌تان هستید. این می‌تواند یک سوال یا یک اظهار نظر باشد.
- مثال: "قلب عزیزم، چرا هنوز به یاد او هستی؟"

2. بیان احساسات: به قلب خود اجازه دهید تا احساساتش را بیان کند. این قسمت می‌تواند شامل عشق، اندوه، حسرت و هر احساسی باشد که در حال حاضر تجربه می‌کنید.

- مثال: "چون عشق او مانند نوری در تاریکی است که هرگز نمی‌تواند خاموش شود. در هر ضربان، یاد او را حس می‌کنم."

3. توصیف تضادها: از تضادهای موجود در احساسات خود صحبت کنید. مثلاً، می‌توانید بگویید که چگونه عشق و اندوه همزمان در قلب شما وجود دارند.

- مثال: "در حالی که عشقش مرا زنده نگه می‌دارد، اندوه جدایی‌ام مانند سایه‌ای بر سرم سنگینی می‌کند."

4. سوالات و پاسخ‌ها: می‌توانید سوالاتی از قلب خود بپرسید و سپس به آن پاسخ دهید. این کار به ایجاد یک گفتگوی دوطرفه کمک می‌کند.

- مثال: "آیا روزی این درد تمام می‌شود؟"
"نمی‌دانم، اما هر روز که می‌گذرد، یاد او در من عمیق‌تر می‌شود."

5. خاتمه دادن به گفتگو: با یک نکته مثبت یا یک امید به پایان برسانید. این می‌تواند به شما کمک کند تا احساسات خود را به شکلی ساختارمند و مثبت بیان کنید.
- مثال: "اما می‌دانم که عشق واقعی هرگز فراموش نمی‌شود و من همیشه او را در قلبم نگه می‌دارم."

### نمونه‌ای از دلنوشته با استفاده از این تکنیک:

قلب عزیزم، چرا هنوز به یاد او هستی؟

چون عشق او مانند نوری در تاریکی است که هرگز نمی‌تواند خاموش شود. در هر ضربان، یاد او را حس می‌کنم. وقتی به چشمانش نگاه می‌کردم، دنیا برایم زیبا و رنگارنگ بود، اما اکنون، در نبودش، همه چیز خاکستری و بی‌رنگ است.

آیا روزی این درد تمام می‌شود؟
نمی‌دانم، اما هر روز که می‌گذرد، یاد او در من عمیق‌تر می‌شود. گاهی فکر می‌کنم که آیا باید او را فراموش کنم؟ اما قلبم می‌گوید که عشق واقعی هرگز فراموش نمی‌شود.

در حالی که عشقش مرا زنده نگه می‌دارد، اندوه جدایی‌ام مانند سایه‌ای بر سرم سنگینی می‌کند. اما هنوز هم امیدوارم که روزی دوباره بتوانم عشق را در زندگی‌ام احساس کنم.

قلب عزیزم، می‌دانم که این درد بخشی از عشق است و باید یاد بگیرم که با آن زندگی کنم. اما هرگز فراموش نکن که عشق او در قلبم جاودانه است.

استفاده از تکنیک "گفتگو با قلب" می‌تواند به شما کمک کند تا احساسات عمیق و پیچیده‌ای را که در رابطه با عشق و اندوه دارید، به شیوه‌ای صمیمی و قابل درک بیان کنید. این روش می‌تواند دلنوشته‌های شما را عمیق‌تر و تأثیرگذارتر کند.

بالا پایین