با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشتهباشید.
اکنون ثبتنام کنید!با بنده و @شاهدخت خصوصی بزنید.درخواست منتقد ادبیات
اعلام آمادگی برای ناظر رمانمشاهده فایلپیوست 202503
﷽
کاربران رمان بوک را به حائز مقام شدن دعوت میکنیم، چرا؟
- آموزشات تخصصی در رابطه به هر حیطه به صورت کامل یا پلهپله در اختیار کاربر قرار میگیرد.
- همکاری با ما علاوه بر ثبت سابقه برای شما کمک به نویسندگان نیز محسوب میشود.
- در صورت پیشرفت، امکان ارتقا مقام وجود دارد.
- علاوه بر پیشرفت سطح قلم یا استفاده از آموزشات برای امور شخصی، در انجمن لایک، امتیاز و ارتقا سطح کاربری را به دنبال خواهید داشت!
میزان پاداش ماهانه، رنگهای قابل درخواست و ظرفیت به شرح زیر است:
مقام ظرفیت پاداش ماهانه ناظر رمان
پنج نفر 100 لایک ناظر ادبیات هشت نفر 100 لایک منتقد کتاب ده نفر 200 لایک منتقد ادبیات دوازده نفر 190 لایک گرافیست پنج نفر 50 لایک گوینده ده نفر 50 لایک ویراستار هشت نفر 70 لایک کپیست هشت نفر 60 لایک تدوینگر پنج نفر 40 لایکبه محض جذب نیرو ظرفیت در جدول بالا ویرایش میشود.
به ازای هر سه نفر را که به گرفتن رنگ و شرکت در فراخوان دعوت کنید 20 امتیاز جایزه و در صورتی که نه نفر را دعوت کنید 60 امتیاز جایزه و مدال رفیق انجمن را دریافت خواهید کرد. فرد دعوت شده باید در کنار اعلام آمادگی خود جمله { توسط کاربر @____ دعوت شدم} بنویسند.
شرایط گرفتن مقام در انجمن رمان بوک:
- نداشتن رنک و رنگ در انجمن همکار
- مسئولیت پذیری
- وفاداری، صداقت، خوش رفتاری و ماندگاری
- امانت داری جهت حفظ و عدم درز صحبت رد و بدل شده در خصوصی به عموم!
مشتاقان و حامیهای رمان بوک جهت دریافت رنگ، پیامی مثل پیام زیر، زیر همین پست ارسال کنند:
(اعلام امادگی برای مقام .... ) و در صورت وجود { توسط کاربر @____ دعوت شدم}
در کوتاهترین زمان ممکن آموزشات در اختیارتان قرار میگیرد.
جهت پرسش هر گونه سوال و رفع ابهام خود به نمایه @MHP مراجعه کنید.
< معاونت رمان بوک >
ببخشید من بلد نیستم چجوری باید خصوصی بزنم تازه وارد سایت شدمبا بنده، @ترنم مبینا و @DELARAM خصوصی بزنید
ما که پول نداشتیم دماغامان را عمل کنیم و گونه بکاریم، ما که خط لب نداشتیم و مژه مصنوعی نداشتیم، ما که موی بلوند و قد بلند نداشتیم، ما که چشمهایمان رنگی نبود؛ رفتیم و کتاب خواندیم! و با هر کتابی که خواندیم، دیدیم که زیباتر شدیم، آنقدر که هربار که رفتیم در آینه نگاه کردیم، گفتیم: خوب شد خدا ما را آفرید وگرنه جهان چیزی از زیبایی کم داشت. میدانی آن جراح که هرروز ما را زیباتر میکند، اسمش چیست؟ اسمش "کتاب" است! چاقویش درد ندارد، امّا همهاش درمان است. هزینهاش هرقدر هم که باشد به این زیبایی میارزد. من نشانی مطب این پزشک را به همه ی شما می دهم: رمان بوک! بی وقت قبلی داخل شوید! این طبیب مشفق، اینجا نشسته است، منتظر شماست!
*ثبت نام*
سلام مهمان عزیز
برای حمایت از نویسندگان محبوب خود و یا نشر آثارتان به خانواده رمان بوک بپیوندید:
کلیک برای: عضویت در انجمن رمان بوک