جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

نقد آثار کاربران [جراحت دیپلماتیک] اثر «فاطمه‌ثنا کریمی کاربر انجمن رمان‌بوک»

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته نقد کتاب کاربران توسط Sanai_paiiz با نام [جراحت دیپلماتیک] اثر «فاطمه‌ثنا کریمی کاربر انجمن رمان‌بوک» ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 491 بازدید, 5 پاسخ و 2 بار واکنش داشته است
نام دسته نقد کتاب کاربران
نام موضوع [جراحت دیپلماتیک] اثر «فاطمه‌ثنا کریمی کاربر انجمن رمان‌بوک»
نویسنده موضوع Sanai_paiiz
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط ساناز هموطن
موضوع نویسنده

Sanai_paiiz

سطح
5

<|ارشد بخش کتاب|>
پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
ویراستار انجمن
ناظر کتاب
ناظر تایید
مولف تیم روزنامه
فعال انجمن
Jul
1,800
11,291
مدال‌ها
9
عنوان: جراحت دیپلماتیک
نویسنده: فاطمه‌ثنا "F.S.Ka"
ژانر: عاشقانه، تراژدی، سیاسی
عضو گپ نظارت (10)S.O.W

خلاصه:
روزهایی که باید در اوج نوجوانی می‌گذراندم را در مسیر انتخاب‌های سیاسی گذراندم؛ روزهایی را که باید صرف استرس و اضطراب‌های زودگذر دبیرستان می‌کردم را صرف هضم کردن خ*یانت تو کردم؛ حالا درست زمان شروع جوانی‌ام دیپلماسی بار دیگر من و تو را در کنار هم‌ می‌خواهد، باید هربار مقابل دوربین‌های خبرنگاران بایستم و از شروع زندگی با عشقی دروغین بگویم که در منجلابش غرق می‌شوم.

لینک:
نوشته در موضوع '[جراحت دیپلماتیک] اثر«فاطمه‌ثنا کریمی کاربر انجمن رمان بوک»' در حال تایپ - [جراحت دیپلماتیک] اثر«فاطمه‌ثنا کریمی کاربر انجمن رمان بوک»

آسایش

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Sep
300
2,552
مدال‌ها
2
سلام فاطمه ثنا جونم
رمانت خیلی خوبه هم ایده جالبی داره و خودت هم قلمت جوری بوده که بتونی مردم جذاب رمانت بکنی
داخل رمانت غلط‌ها نگارشی و کلمه‌ی دیده نمیشه و این سطح رمانت خیلی بالا بره
فقط یه سوال من گیج شدم مهسا حسام دوست داشته یا الکسان رو نه که توی پارت اولت گفتی حسام گفتم حتماً حسام بوده ولی با دیدن الکسان حالش بد میشده شاید الکسان بوده😳🙂

موضوع نویسنده

Sanai_paiiz

سطح
5

<|ارشد بخش کتاب|>
پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
ویراستار انجمن
ناظر کتاب
ناظر تایید
مولف تیم روزنامه
فعال انجمن
Jul
1,800
11,291
مدال‌ها
9
سلام فاطمه ثنا جونم
رمانت خیلی خوبه هم ایده جالبی داره و خودت هم قلمت جوری بوده که بتونی مردم جذاب رمانت بکنی
داخل رمانت غلط‌ها نگارشی و کلمه‌ی دیده نمیشه و این سطح رمانت خیلی بالا بره
فقط یه سوال من گیج شدم مهسا حسام دوست داشته یا الکسان رو نه که توی پارت اولت گفتی حسام گفتم حتماً حسام بوده ولی با دیدن الکسان حالش بد میشده شاید الکسان بوده😳🙂
سلام عزیزمم
بابت نظرت ممنونم💙🫂
میخواستم بهت بگمااا ولی بمون تا بفهمی😂🧡

دردانه

سطح
2

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jun
2,219
42,197
مدال‌ها
3
سلام
اول اینکه مجبور شدم بیام
وقتی اول صبح میایی میبینی خِرتو چسبیدن مگه راه فراری هم داری؟

دوم اینکه از کارت خوشم اومد
گرچه دوباره یه دخترو پیدا کردی تا جایی که جا داره بدبختش کنی و میدونم حالاحالاها هم حالشو خوب نمیکنی(اصلا بلدی حال خوب بدی بهشون؟) اما...
اما رمانت لذت بخشه یه جورایی روابط هنوز واضح نشده اما نذاشته خللی به کار قوی‌ای که نوشتی وارد بشه اونقدر خپبه که اگه تیغ زیر گلوم نذاشته بودی هم باز میخوندم

درپایان داستانت منو نگه داشته پس اون تیغ رو یه کم فاصله بده یهو دستت هرز میپره، من جونمو دوست دارم عزززززیزم

ترنم مبینا

سطح
3

کاربر ویژه
کاربر ویژه انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jan
1,495
5,566
مدال‌ها
5
سلام ثنا جونم احوالت؟

دروغ چرا من رمانای قبلیتو نخوندم و این اولیش بود.
از نظر من که خیلی خوبه. توصیفاتت، حس و حالی که شخصیتت داره رو خوب منتقل میکنی.
اینکه نمیدونیم مهسا حسام و دوست داره یا الکس باعث کنجکاویم شده تا ادامه رمانو بخونم.
هرچند اگر نخوام بخونمم مجبورم چون به هر حال ناظرتم🙃

منتقد کتاب انجمن
منتقد کتاب انجمن
ناظر آزمایشی
کاربر ممتاز
Jul
738
16,989
مدال‌ها
3
سلام فاطمه عزیزم.
اثر شما مثل باقی اثرها بسیار جذاب و خوندنی برای خواننده پیش میره. تجارب بالای شما در اثرهای دیگه بر این رمان تاثیر گذاشته و پختگی جالبی در رمان شما دیده میشه. همه توصیفات شخصیت سازی.ها و گنگی روند داستان همگی خواننده رو پیگیر و مشتاق خوندن اثر زیبای شما می‌کنه. برای شما نویسنده خوش قلم و گرانقدر آرزوی موفقیت‌های چشمگیر دارم.🥀🧿

بالا پایین