جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

انگلیسی جملات خبری

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته یادگیری زبان ها توسط DOonYa با نام جملات خبری ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 344 بازدید, 18 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته یادگیری زبان ها
نام موضوع جملات خبری
نویسنده موضوع DOonYa
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط DOonYa
موضوع نویسنده

DOonYa

سطح
3

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Feb
5,842
8,893
مدال‌ها
5

خبردادن در زبان انگلیسی: خبرهای خوش

اولین جمله ای که معرفی می کنیم بیشتر مناسب موقعیت های رسمی است که فردی را در جریان موفقیت او برای انجام فعالیتی حرفه ای قرار می دهید:

I’m really pleased to tell/inform you that you have been accepted to our Master’s program in engineering.

خوش وقت هستم که به اطلاع شما برسانم شما در دوره کارشناسی ارشد مهندسی ما پذیرفته شده اید.

موضوع نویسنده

DOonYa

سطح
3

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Feb
5,842
8,893
مدال‌ها
5
بقیه جمله ها لحن خیلی خودمانی دارد و مناسب وقتی هستند که می خواهید با هیجان خبری را با خانواده و دوستان خود سهیم شوید:

Great news for you! You’ll be going to the trip with your friends. Your father and I decided you deserved to take a break from your studies for a week.

خبرهای خوب برایت دارم! می توانی با دوستانت به سفر بروی. پدرت و من تصمیم گرفتیم که تو شایسته این هستی که از درس های کمی فاصله بگیری.

موضوع نویسنده

DOonYa

سطح
3

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Feb
5,842
8,893
مدال‌ها
5
I’ve got a bit of good news to tell you/ share with you! Mike proposed to me last night. We are to be married quite soon!

یک خبر کوچولوی خوب دارم که به تو بگویم. مایک دیشب از من خاستگاری کرد.

موضوع نویسنده

DOonYa

سطح
3

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Feb
5,842
8,893
مدال‌ها
5
You know what! I’ve got a big of good news for you! I’ve been offered a new job position in France and I’m going to take it!

اگر بدونی چی شده! خبر بزرگی برات دارم! من یک موقعیت شغلی جدید در فرانسه بهم پیشنهاد شده و قصد دارم که قبولش کنم.

موضوع نویسنده

DOonYa

سطح
3

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Feb
5,842
8,893
مدال‌ها
5
I’ve got some wonderful news for you! We can finally move to a bigger house!

خبرهای فوق العاده ای برات دارم. بلاخره می توانیم به خانه بزرگ تری نقل مکان کنیم.

موضوع نویسنده

DOonYa

سطح
3

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Feb
5,842
8,893
مدال‌ها
5
give good news

موضوع نویسنده

DOonYa

سطح
3

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Feb
5,842
8,893
مدال‌ها
5

راه های جواب دادن به یک خبر خوش

در ادامه می توانید لیستی از جملات و عباراتی را ببینید که هنگام واکنش نشان دادن به یک خبر خوب رایج هستند:

موضوع نویسنده

DOonYa

سطح
3

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Feb
5,842
8,893
مدال‌ها
5
Great new!