جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

انگلیسی جملات خبری

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته یادگیری زبان ها توسط DOonYa با نام جملات خبری ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 363 بازدید, 18 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته یادگیری زبان ها
نام موضوع جملات خبری
نویسنده موضوع DOonYa
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط DOonYa
موضوع نویسنده

DOonYa

سطح
3

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Feb
5,842
8,893
مدال‌ها
5

خبردادن در زبان انگلیسی: خبرهای ناگوار

جملاتی که در ادامه می بینید بهترین شیوه اعلام خبرهای ناخوش هستند:

موضوع نویسنده

DOonYa

سطح
3

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Feb
5,842
8,893
مدال‌ها
5
I really feel bad to have to say this, but we are downsizing due to financial crisis. You are one of the people we unfortunately have to say good-bye to. I am really sorry.

واقعا احساس بدی دارم که این را بگویم اما مجبور هستیم به علت بحران مالی تعداد کارکنان را کاش دهی. متاسفانه تو یکی از افرادی هستی که باید با آن ها خداحافظی کنیم. واقعا متاسفم.

موضوع نویسنده

DOonYa

سطح
3

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Feb
5,842
8,893
مدال‌ها
5
I really don’t know how to say this, but I think it would be for best if we ended our friendship.

واقعا نمی دانم چه طور این را بگو ولی فکر می کنم بهتر است که به دوستی مان خاتمه دهیم.

موضوع نویسنده

DOonYa

سطح
3

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Feb
5,842
8,893
مدال‌ها
5
I’m sorry I’ve got a bit of bad news to tell you. I accidentally broke your favorite plate. I really didn’t mean to.

متاسفم خبر کوچولوی بدی برایت دارم. خیلی اتفاقی بشقاب مورد علاقه ات را شکستم. از عمد نبود.

موضوع نویسنده

DOonYa

سطح
3

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Feb
5,842
8,893
مدال‌ها
5
give bad news

موضوع نویسنده

DOonYa

سطح
3

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Feb
5,842
8,893
مدال‌ها
5
جمله پایین در مقایسه با بقیه لحن رسمی تری دارد:

I’m afraid I’ve got some bad news for you. We can’t offer you a raise in your salary.

متاسفانه خبرهای بدی برایت دارم. ما نمی توانیم حقوق تو را بالا ببریم.

موضوع نویسنده

DOonYa

سطح
3

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Feb
5,842
8,893
مدال‌ها
5

راه های واکنش دادن به خبرهای بد

وقتی شخصی درباره اتفاق ناگواری که برای او رخ داده به شما می گوید، جملات زیر بهترین راه واکنش نشان دادن و اعلام تاسف از سوی شماست:

موضوع نویسنده

DOonYa

سطح
3

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Feb
5,842
8,893
مدال‌ها
5
I’m sorry to hear that. Are you alright? Is anyone hurt?

خیلی از شنیدنش ناراحت شدم. الان خوبی؟ صدمه ندیدی؟

I can’t believe it! Are you OK?

نمی توانم باور کنم. حالت خوبه؟

موضوع نویسنده

DOonYa

سطح
3

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Feb
5,842
8,893
مدال‌ها
5
I’m really sorry to hear such terrible new. Is there any way I could help?

از شنیدن چنین خبر وحشتناکی خیلی متاسف شدم. کاری هست که بتوانم برایت انجام بدهم؟

بالا پایین