جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

فلسفی جملات ناب سقراط

• نویسنده موضوع شاهین وثوقی
  • تاریخ شروع

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته فلسفه و سخن بزرگان توسط شاهین وثوقی با نام جملات ناب سقراط ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 335 بازدید, 10 پاسخ و 5 بار واکنش داشته است
نام دسته فلسفه و سخن بزرگان
نام موضوع جملات ناب سقراط
نویسنده موضوع شاهین وثوقی
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط شاهدخت
ش
موضوع نویسنده

شاهین وثوقی

مهمان
  • من نمی‌توانم به هیچ ک.س چیزی یاد دهم، فقط می‌توانم آن ها را وادار به فکر کردن کنم.
  • مردم هر کدام آرزویی دارند؛ یکی مال می‌خواهد، یکی جمال و دیگری افتخار ولی به نظر من دوست خوب از تمام این‌ها بهتر است.
  • اگر خاموش بنشینی تا دیگران به سخنت آورند، بهتر از آن است که سخن بگویی و خاموشت کنند.
  • مرد کامل آن است که دشمنان از او در امان باشند، نه آنکه دوستان از او بهراسند.

ش
موضوع نویسنده

شاهین وثوقی

مهمان
  • مردی نیک بخت است که از هر کار نادرستی که از او سر بزند، تجربه‌ای تازه به دست آورد.
  • در لذتی که آمیخته به فساد است، خوشحال نباشید و به این فکر کنید که لذت نمی‌ماند و فساد می‌ماند.
  • شیرین‌ترین مرگ‌ها متعلق به کسانی است که کارهای بزرگ از آنان سر زده و آرزوهای بزرگ آنان بر آورده شده است.
  • دانش پاک در دل‌های ناپاک قرار نمی‌گیرد.
  • تنها خوبی موجود در جهان، شناخت و دانش و تنها شر و زشتی، نادانی است.
  • هرگاه تمام بلاها و سختی‌های بشر را در یک جا جمع کنند و در میان مردم تقسیم نمایند؛ بدبخت‌ترین مردم چون سهم خود را ببینند از سهم نخستین خویش راضی شده، لب از شکایت می‌بندند.

شاهدخت

سطح
10

^Yalda.Sh^
ارشد بازنشسته
ناظر کیفی کتاب
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Jun
12,806
40,325
مدال‌ها
25
من دانش و هنری ندارم، تنها هنر من این است كه مانند مادرم فن قابلگی می دانم، با این تفاوت كه مادرم زنها را در وضع حمل مدد می كرد و من، عقلها و ذهنها را مدد می كنم كه زاینده شوند؛ یعنی علمی كه در نهاد ایشان هست پیدا شود و به آن آگاه گردند.

شاهدخت

سطح
10

^Yalda.Sh^
ارشد بازنشسته
ناظر کیفی کتاب
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Jun
12,806
40,325
مدال‌ها
25
من حقیقت را نمی دانم و از راه مباحثه با اشخاص می خواهم آن را كشف كنم و كسب دانش نمایم.

شاهدخت

سطح
10

^Yalda.Sh^
ارشد بازنشسته
ناظر کیفی کتاب
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Jun
12,806
40,325
مدال‌ها
25
فاش نكردن اسرار مردم دلیل كرامت و بلندی همت است.

شاهدخت

سطح
10

^Yalda.Sh^
ارشد بازنشسته
ناظر کیفی کتاب
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Jun
12,806
40,325
مدال‌ها
25
شیرینی یك بار پیروزی به تلخی صدبار شكست می ارزد.

شاهدخت

سطح
10

^Yalda.Sh^
ارشد بازنشسته
ناظر کیفی کتاب
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Jun
12,806
40,325
مدال‌ها
25
هرجا كه بشر را دوست بدارند، فرهنگ را هم دوست خواهند داشت.

شاهدخت

سطح
10

^Yalda.Sh^
ارشد بازنشسته
ناظر کیفی کتاب
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Jun
12,806
40,325
مدال‌ها
25
ازدواج كردن و ازدواج نكردن هر دو موجب پشیمانی است.

شاهدخت

سطح
10

^Yalda.Sh^
ارشد بازنشسته
ناظر کیفی کتاب
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Jun
12,806
40,325
مدال‌ها
25
من داناترین انسان ها هستم، زیرا یك چیز می دانم كه دیگران نمی دانند، و آن این كه هیچ چیز نمی دانم.

بالا پایین