جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

متفرقه جی. کی. رولینگ می‌گه...

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته گفتگو متفرقه کتاب توسط حنا نویس با نام جی. کی. رولینگ می‌گه... ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 583 بازدید, 29 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته گفتگو متفرقه کتاب
نام موضوع جی. کی. رولینگ می‌گه...
نویسنده موضوع حنا نویس
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط حنا نویس
موضوع نویسنده

حنا نویس

سطح
1

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Aug
3,908
6,515
مدال‌ها
3
مهم ترین چیز این هست که تا جایی که می تونید بخونید، مثل من. این به شما درک درستی از این که نوشتن چقدر خوبه میده و دایره لغات شما رو افزایش میده.

موضوع نویسنده

حنا نویس

سطح
1

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Aug
3,908
6,515
مدال‌ها
3
اگر کسی دستور العمل من برای خوشبختی رو بخواد، مرحله اول این هست که بفهمید در دنیا چه کاری رو بیشتر از همه دوست دارید انجام بدید و مرحله دوم این هست که کسی رو پیدا کنید که برای انجام اون کار به شما پول بده.

موضوع نویسنده

حنا نویس

سطح
1

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Aug
3,908
6,515
مدال‌ها
3
زندگی بدونِ شکست در چیزی غیر ممکن هست، مگر اینکه اونقدر محتاطانه زندگی کنین که ممکن هست اصلا زندگی نکرده باشین – در این صورت، به طور پیش فرض شکست می خورین.

موضوع نویسنده

حنا نویس

سطح
1

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Aug
3,908
6,515
مدال‌ها
3
ما برای تغییر جهان نیازی به جادو نداریم، ما تمام قدرتی رو که نیاز داریم در درون خودمون حمل می کنیم: ما قدرت این رو داریم که بهتر تصور کنیم.

موضوع نویسنده

حنا نویس

سطح
1

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Aug
3,908
6,515
مدال‌ها
3
شما هرگز واقعا خودتون یا قدرت روابط تون رو نخواهید شناخت، مگر اینکه هر دو توسط ناملایمات آزمایش بشن.

موضوع نویسنده

حنا نویس

سطح
1

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Aug
3,908
6,515
مدال‌ها
3
آیا واقعا “چاق” بد ترین چیزی هست که یک انسان می تونه باشه؟ آیا «چاق» بدتر از «انتقام‌ جو»، «حسود»، «کم عمق»، «بی مصرف»، «کسالت‌ آور» یا «بی‌ رحم» هست؟ به نظر من نه.

موضوع نویسنده

حنا نویس

سطح
1

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Aug
3,908
6,515
مدال‌ها
3
من فکر نمی کنم که اجازه دادن به بچه ها برای خیال پردازی اصلا ضرری داشته باشه. در واقع، من فکر می کنم که باز داشتنِ مردم از خیال پردازی واقعا کار مخربی هست.

موضوع نویسنده

حنا نویس

سطح
1

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Aug
3,908
6,515
مدال‌ها
3
اگر می‌ خواید بدونید یک آدم چجوری هست، به نحوه رفتار اون با افرادِ پایین‌ تر از خودش نگاه کنین، نه رفتارش با همسان‌ های خودش.

موضوع نویسنده

حنا نویس

سطح
1

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Aug
3,908
6,515
مدال‌ها
3
ما به همون اندازه قوی هستیم که متحد هستیم، به همون اندازه ضعیف هستیم که تقسیم شده ایم.

موضوع نویسنده

حنا نویس

سطح
1

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Aug
3,908
6,515
مدال‌ها
3
واقعیت. این یک چیز زیبا و وحشتناک هست، و بنابراین باید با احتیاط زیادی با اون برخورد کرد.

بالا پایین