جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

معرفی رمان حباب های رنگی

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته معرفی کتب نشر توسط Kabous با نام حباب های رنگی ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 277 بازدید, 2 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته معرفی کتب نشر
نام موضوع حباب های رنگی
نویسنده موضوع Kabous
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط Kabous
موضوع نویسنده

Kabous

سطح
0

بازرس انجمن
بازرس انجمن
Nov
1,176
1,703
مدال‌ها
2
25428a28df5f48bc8fd0400aa14262c9.jpg

موضوع نویسنده

Kabous

سطح
0

بازرس انجمن
بازرس انجمن
Nov
1,176
1,703
مدال‌ها
2
کد کتاب :93822
شابک :978-6227555790
قطع :رقعی
تعداد صفحه :307
سال انتشار شمسی :1401
نوع جلد :شومیز
سری چاپ :1

قیمت : 97,750 تومان

موضوع نویسنده

Kabous

سطح
0

بازرس انجمن
بازرس انجمن
Nov
1,176
1,703
مدال‌ها
2
خلاصه ای از داستان :

با نیم نگاهی به من ، نفس کلافه اش را بیرون داد و سیستم را خاموش کرد. درحال تماشای حرکات عصبی اش با خود فکر کردم «چه ساده ام که خیال کردم می توانم در زندگی او نقشی داشته باشم .آن هم در شرایطی که پس از قریب به یازده سال ، هنوز عزای عشق از دست رفته اش را دارد»آهی از اعماق سی*ن*ه ام خارج شد و تمام امید دقایق قلبم ناامید شد.ترجیح دادم در سکوت کنارش بنشینم و به حرف هایش گوش کنم و ساعاتی بعد، در خانه و اتاق و تنهایی خودم به فانتزی های بچه گانه ام فکر کنم. به همان چند ثانیه ، پس از حرف های اهورا که با چه هیجانی برای به او پیوستن آمده شدم و کلی خیال بافتم همان چند ثانیه ای که یک عمر آرزو را در خود داشت و حالا به فاصله چند دقیقه و دو خیابان هیچ از آثارشان باقی نماند. مانند همان حباب های رنگی که سال ها قبل مقابل چشمانم ترکیدند

بالا پایین