جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

نقد آثار کاربران [حتف شوریده‌وار] اثر راضیه کیوان‌نژاد کاربر انجمن رمان‌‌بوک

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته نقد کتاب کاربران توسط Tara Motlagh با نام [حتف شوریده‌وار] اثر راضیه کیوان‌نژاد کاربر انجمن رمان‌‌بوک ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 646 بازدید, 26 پاسخ و 5 بار واکنش داشته است
نام دسته نقد کتاب کاربران
نام موضوع [حتف شوریده‌وار] اثر راضیه کیوان‌نژاد کاربر انجمن رمان‌‌بوک
نویسنده موضوع Tara Motlagh
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط Raaz67
موضوع نویسنده

Tara Motlagh

سطح
6

مدیر تالار نقد
پرسنل مدیریت
مدیر تالار نقد
منتقد کتاب انجمن
مخاطب رمان برتر
نویسنده ادبی انجمن
نویسنده انجمن
عضو تیم تعیین سطح کتاب
Dec
7,741
45,650
مدال‌ها
7
Negar_1709656524937.png
حتف شوریده‌وار
نام نویسنده: راضیه کیوان نژاد @Raaz67
ژانر: عاشقانه، تراژدی

خلاصه:
گاهی نسیم عشق، در پهنای دشت سرسبز و زیبای قلبت نفوذ می‌کند و تو را مهمان یک طعم ناب آرام‌بخش، هم‌چون بوی قهوه می‌کند، اما سرنوشت بازی‌هایی را با تو شروع می‌کند که برد و باختش دست تو نیست؛ بازی‌ای هم‌چون مهره‌های سیاه و سفید شطرنج! این حرکت مهره‌های تو هستند که حریفت را می‌سازند. حرکت مهره‌ها تو را در مسیر به جلو هدایت می‌کنند؛ تنها یک حرکت کافیست تا کیش یا مات شوی. این بازیِ سرنوشت، حریف قدر می‌طلبد.

آخرین ویرایش:

atefeh.m

سطح
1

نویسنده افتخاری انجمن
نویسنده افتخاری انجمن
کاربر ویژه انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Dec
835
23,903
مدال‌ها
3
به به رسیدیم به رمان بابالنگ‌دراز. راضیه جان از قلمت هر چی بگم کم گفتم که عالی هستی از هر لحاظ توصیف و شخصیت و...🌺 من که به شدت از طرفدارهای رمانت هستم به شرطی که احمد حذف، شهاب بیاد بالا و این که آخرش خوش باشه😂😂شوخی کردم عالی عالی... موفق باشی گلم. جان من کاری با شهاب و ارغوان نداشته باش😭😭

دردانه

سطح
2

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jun
1,929
35,461
مدال‌ها
3
سلام
اصلا اینکه بخوای بیایی کار راضیه‌جان رو نقد کنی از اون کارهاست
اومدم فقط بگم کارت حرف نداره
هم در توصیفات، هم در داستانگویی و هم در چینش کلمات
مخصوصا اینکه تازه با یه تعلیق روبه رو شدیم که این شهاب کیه؟ من از همین حالت معمایی شخصیت شهاب که هنوز رو نشده لذت بردم
به همین منوال خوب و قوی پیش برو
موفق باشی عزیز😘

امیراحمد

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jun
349
7,195
مدال‌ها
2
درود.
خب نظرم در مورد اثر جذابتون:
نقد خاصی نیست.
عنوان، مقدمه، خلاصه و در کل بدنه داستان برای من جالب و جذاب بود و بی‌صبرانه منتظر ادامش هستم.
توصیفاتتون قوی تا حد زیادی به اندازه بود.
پیش از هر چیز از حالت معمایی داستان بیشتر خوشم اومد.
موفق باشید و قلمتون ماندگار.

Fati-Ai

سطح
1

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Dec
710
12,728
مدال‌ها
4
سلام عرض شد.
ما که جسارت‌ نمی‌کنیم راضیه جااانم😌
با اینکه دیر به خوندن رمانت پیوستم ولی میتونم بگم از روند داستان و اتفاقات غم‌انگیز و پر هیجان زندگی ارغوان حسابی تحت تاثیر قرار گرفتم اون هم به خاطرتوصیفات فوق‌العاده‌ی تو🫠
موفق باشی خوش قلم❤️
و مشتاقانه منتظر ماجراهای بعدی رمان جذابت هستم😍❤️🙌🏻

آسایش

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Sep
300
2,548
مدال‌ها
2
سلام راضیه جان رمانت به نظیره بود. من زمانی رمانت شروع کردم به خواندن که نصف زمانت گذشته بود ولی با توجه به قلم خیلی خوبی که داره تونستم بفهممش.
قلمت خیلی عالی و گنگ نیست و داستانت تکراری نیست و آدم نمی‌تونه بفهمه در آینده چه اتفاق‌ها برای شخصیت‌های رمانت می‌افته. این دلایل باعث شده که خواننده خواه ناخواه به رمانت جذب بشه و دنبالش کنه.
قلمت پایدار نویسنده خوش قلم انجمن🌺🌺🌺

Leila Moradi

سطح
4

نویسنده افتخاری انجمن
نویسنده افتخاری انجمن
کاربر ویژه انجمن
Dec
530
13,004
مدال‌ها
4
قلم زیبایی داری و خیلی خوب روحمون رو نوازش میدی دختر
نمی‌تونم خودم رو جزوی از خواننده‌های رمانت بدونم؛ اما با خوندن همین سه پارت سیر جذابش به دلم نشست و تصویرسازی‌های بی‌نقصت صحنه‌ها رو عین فیلم از جلوی چشمم رد کرد. به تو میگن یه نویسنده حسابی😁

یه جاهایی ایرادات جزئی هست که دوستانه بهت میگم:
بهتره از تکرار واژه خودداری بشه.(علی‌الخصوص اسامی) اگه تصحیح شن رمانت از این هم بهتر میشه. الان یادم نیست چی بود اما به عنوان مثال، حال خوب رو حاله خوب ننویس
یه جایی شبیه به همین کلمه نوشتی، حضور ذهن ندارم.
و آخری هم پقی زیر خنده زد درسته گلی
دیگه نقصی نبود، قلمت مانا باشه😍

آخرین ویرایش:
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jul
663
13,432
مدال‌ها
2
سلام خدمت نویسنده خوش قلم راضیه عزیزم.🌹
اول باید بگم من عاشق قلم پر تشبیه شما در توصیفات و جزئیات هستم و همین جذابیت زیادی برای خوندن ادامه رمان در من ایجاد می‌کنه. شخصیت‌ها به خوبی قابل باور و ادراک هستند و ادم به راحتی باهاشون همراه میشه.
عالی هستین گلم. دست مریزاد.🧿

Raaz67

سطح
4

منتقد ارشد کتاب
منتقد ارشد کتاب
کاربر ویژه انجمن
نویسنده ادبی انجمن
نویسنده انجمن
فعال انجمن
عضو تیم تعیین سطح کتاب
Apr
1,369
19,091
مدال‌ها
7
به به رسیدیم به رمان بابالنگ‌دراز. راضیه جان از قلمت هر چی بگم کم گفتم که عالی هستی از هر لحاظ توصیف و شخصیت و...🌺 من که به شدت از طرفدارهای رمانت هستم به شرطی که احمد حذف، شهاب بیاد بالا و این که آخرش خوش باشه😂😂شوخی کردم عالی عالی... موفق باشی گلم. جان من کاری با شهاب و ارغوان نداشته باش😭😭
مرسی عاطفه جانم لطف داری ممنون از همراهیت قشنگم. چشم والا تقدیر اینا دست من نیست من فقط مینویسم😂

• تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: mojgan

Raaz67

سطح
4

منتقد ارشد کتاب
منتقد ارشد کتاب
کاربر ویژه انجمن
نویسنده ادبی انجمن
نویسنده انجمن
فعال انجمن
عضو تیم تعیین سطح کتاب
Apr
1,369
19,091
مدال‌ها
7
سلام
اصلا اینکه بخوای بیایی کار راضیه‌جان رو نقد کنی از اون کارهاست
اومدم فقط بگم کارت حرف نداره
هم در توصیفات، هم در داستانگویی و هم در چینش کلمات
مخصوصا اینکه تازه با یه تعلیق روبه رو شدیم که این شهاب کیه؟ من از همین حالت معمایی شخصیت شهاب که هنوز رو نشده لذت بردم
به همین منوال خوب و قوی پیش برو
موفق باشی عزیز😘
مرسی دردانه جانم به من لطف داری. چشم توام همین طور، ممنون از همراهیت عزیزم😘

بالا پایین