جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

نقد آثار کاربران [حتف شوریده‌وار] اثر راضیه کیوان‌نژاد کاربر انجمن رمان‌‌بوک

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته نقد کتاب کاربران توسط Tara Motlagh با نام [حتف شوریده‌وار] اثر راضیه کیوان‌نژاد کاربر انجمن رمان‌‌بوک ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 722 بازدید, 26 پاسخ و 5 بار واکنش داشته است
نام دسته نقد کتاب کاربران
نام موضوع [حتف شوریده‌وار] اثر راضیه کیوان‌نژاد کاربر انجمن رمان‌‌بوک
نویسنده موضوع Tara Motlagh
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط Raaz67

Raaz67

سطح
4

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده ادبی انجمن
نویسنده انجمن
فعال انجمن
Apr
1,395
19,918
مدال‌ها
7
درود.
خب نظرم در مورد اثر جذابتون:
نقد خاصی نیست.
عنوان، مقدمه، خلاصه و در کل بدنه داستان برای من جالب و جذاب بود و بی‌صبرانه منتظر ادامش هستم.
توصیفاتتون قوی تا حد زیادی به اندازه بود.
پیش از هر چیز از حالت معمایی داستان بیشتر خوشم اومد.
موفق باشید و قلمتون ماندگار.
خیلی ممنون برادر مهربونم به من لطف داری، مرسی از همراهیت🌹

Raaz67

سطح
4

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده ادبی انجمن
نویسنده انجمن
فعال انجمن
Apr
1,395
19,918
مدال‌ها
7
سلام عرض شد.
ما که جسارت‌ نمی‌کنیم راضیه جااانم😌
با اینکه دیر به خوندن رمانت پیوستم ولی میتونم بگم از روند داستان و اتفاقات غم‌انگیز و پر هیجان زندگی ارغوان حسابی تحت تاثیر قرار گرفتم اون هم به خاطرتوصیفات فوق‌العاده‌ی تو🫠
موفق باشی خوش قلم❤️
و مشتاقانه منتظر ماجراهای بعدی رمان جذابت هستم😍❤️🙌🏻
مرسی فاطمه جانم، به من لطف داری، اختیار داری گوشم با شماست برای نقد مثبت و منفی😘.مرسی از همراهیت.

Raaz67

سطح
4

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده ادبی انجمن
نویسنده انجمن
فعال انجمن
Apr
1,395
19,918
مدال‌ها
7
قلم زیبایی داری و خیلی خوب روحمون رو نوازش میدی دختر
نمی‌تونم خودم رو جزوی از خواننده‌های رمانت بدونم؛ اما با خوندن همین سه پارت سیر جذابش به دلم نشست و تصویرسازی‌های بی‌نقصت صحنه‌ها رو عین فیلم از جلوی چشمم رد کرد. به تو میگن یه نویسنده حسابی😁

یه جاهایی ایرادات جزئی هست که دوستانه بهت میگم:
بهتره از تکرار واژه خودداری بشه.(علی‌الخصوص اسامی) اگه تصحیح شن رمانت از این هم بهتر میشه. الان یادم نیست چی بود اما به عنوان مثال، حال خوب رو حاله خوب ننویس
یه جایی شبیه به همین کلمه نوشتی، حضور ذهن ندارم.
و آخری هم پقی زیر خنده زد درسته گلی
دیگه نقصی نبود، قلمت مانا باشه😍
مرسی لیلاجان لطف داری. ممنون از نکته‌ای که گفتی. مرسی از همراهی سه پارتیت😂

Raaz67

سطح
4

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده ادبی انجمن
نویسنده انجمن
فعال انجمن
Apr
1,395
19,918
مدال‌ها
7
سلام خدمت نویسنده خوش قلم راضیه عزیزم.🌹
اول باید بگم من عاشق قلم پر تشبیه شما در توصیفات و جزئیات هستم و همین جذابیت زیادی برای خوندن ادامه رمان در من ایجاد می‌کنه. شخصیت‌ها به خوبی قابل باور و ادراک هستند و ادم به راحتی باهاشون همراه میشه.
عالی هستین گلم. دست مریزاد.🧿
خیلی ممنون سانازجان به من لطف داری ممنون از همراهیت🌹

Raaz67

سطح
4

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده ادبی انجمن
نویسنده انجمن
فعال انجمن
Apr
1,395
19,918
مدال‌ها
7
سلام راضیه جان رمانت به نظیره بود. من زمانی رمانت شروع کردم به خواندن که نصف زمانت گذشته بود ولی با توجه به قلم خیلی خوبی که داره تونستم بفهممش.
قلمت خیلی عالی و گنگ نیست و داستانت تکراری نیست و آدم نمی‌تونه بفهمه در آینده چه اتفاق‌ها برای شخصیت‌های رمانت می‌افته. این دلایل باعث شده که خواننده خواه ناخواه به رمانت جذب بشه و دنبالش کنه.
قلمت پایدار نویسنده خوش قلم انجمن🌺🌺🌺
سلام عزیزم خوشحالم که دوست داری. ممنون به من لطف داری ❤مرسی از همراهیت🌹

Leila Moradi

سطح
4

نویسنده افتخاری انجمن
نویسنده افتخاری انجمن
کاربر ویژه انجمن
Dec
613
14,020
مدال‌ها
4

RPR"

سطح
4

مدیر تالار موسیقی
پرسنل مدیریت
مدیر تالار موسیقی
مدیر تالار ترجمه
ویراستار انجمن
گوینده آزمایشی
مترجم انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Jun
3,575
24,351
مدال‌ها
6
سلام گلگلی من
رمان به شدت قشنگیه من که نهایت لذت رو میبرم فقط یکم زود به زود پارت بزار لوفا
اتفاقاتی هست که تقریبا میشه گفت واقعیه و دور از انتظار نیست و فهمش بهتر هست (خلاصه بگم خوشم اومد دیگه عع من نقد مقد بلد نیستم😂)

Raaz67

سطح
4

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده ادبی انجمن
نویسنده انجمن
فعال انجمن
Apr
1,395
19,918
مدال‌ها
7
سلام گلگلی من
رمان به شدت قشنگیه من که نهایت لذت رو میبرم فقط یکم زود به زود پارت بزار لوفا
اتفاقاتی هست که تقریبا میشه گفت واقعیه و دور از انتظار نیست و فهمش بهتر هست (خلاصه بگم خوشم اومد دیگه عع من نقد مقد بلد نیستم😂)
سلام عزیزم مرسی از همراهیت🌹 و نظر لطفته. چشم عزیزم باور کن یکم سرم با نقد و تگ شلوغه برا همین نمیتونم بیشتر از یکی دو پارت بذارم و اگه حال جسمیم رو به راه باشه نمیذارم دیر به دیر بشه. ولی بازم به رو چشم😍

Leila Moradi

سطح
4

نویسنده افتخاری انجمن
نویسنده افتخاری انجمن
کاربر ویژه انجمن
Dec
613
14,020
مدال‌ها
4
راضیه جان رمانت خیلی زیباست و قلمت روح‌نوازه😍
روایت داستانت آدم رو به حال و هوای خانواده‌های اصیل ایرانی می‌بره. عین سریاله. مشکلاتی که باهاشون دست و پنجه نرم می‌کنن و حس خوبی به آدم میده.

سعی کن کمتر از واژه‌ی "با" میون جملاتت استفاده کنی.
مثلاً دارم مثال می‌زنم چون نتونستم این یه تیکه رو حفظ کنم😂 جمله‌ی با کام گرفتن سیگارش دود به هوا برخاست، این با وقتی میون بیاد مخاطب زیاد نمی‌تونه خودش رو توی صحنه تصور کنه
خودت رو جای شخصیت بذار، انگار که خودت سیگار می‌کشی. طبیعتاً از با استفاده نمی‌کنی

قدرت قلمت اون‌قدری بالاست که می‌دونم از پسش برمیای و باید بهم قول بدی توی توصیف غیرمستقیم کمکم کنی😬

Raaz67

سطح
4

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده ادبی انجمن
نویسنده انجمن
فعال انجمن
Apr
1,395
19,918
مدال‌ها
7
راضیه جان رمانت خیلی زیباست و قلمت روح‌نوازه😍
روایت داستانت آدم رو به حال و هوای خانواده‌های اصیل ایرانی می‌بره. عین سریاله. مشکلاتی که باهاشون دست و پنجه نرم می‌کنن و حس خوبی به آدم میده.

سعی کن کمتر از واژه‌ی "با" میون جملاتت استفاده کنی.
مثلاً دارم مثال می‌زنم چون نتونستم این یه تیکه رو حفظ کنم😂 جمله‌ی با کام گرفتن سیگارش دود به هوا برخاست، این با وقتی میون بیاد مخاطب زیاد نمی‌تونه خودش رو توی صحنه تصور کنه
خودت رو جای شخصیت بذار، انگار که خودت سیگار می‌کشی. طبیعتاً از با استفاده نمی‌کنی

قدرت قلمت اون‌قدری بالاست که می‌دونم از پسش برمیای و باید بهم قول بدی توی توصیف غیرمستقیم کمکم کنی😬
گلم از توجه و تذکرت ممنونم اما عزیزم من سبک قلمم اینجوری و تا اونجایی که تونستم کاری کردم که چه توی شخصیت پردازی و چه توی توصیفاتِ دیگه انقدر زنده و روان بنویسم که خواننده تک‌تک لحظات رو حس کنه. دوست نداشتن سبک قلمم رو میپذیرم چون سلیقه‌ایه. ممنون لطف داری هر کمکی ازم بربیاد حتماً🌹

بالا پایین