با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشتهباشید.
اکنون ثبتنام کنید!همیشه قبل از اینکه چیزی بگم اول فکر میکنم حتی اگه یه درصد ممکنه طرف مقابل رو ناراحت کنه اون حرف رو نزنم. اما بقیه علاوه بر اینکه هرچی دلشون میخواد میگن، اصلاً براشون مهم نیست طرف مقابل ممکنه زیر اون نقاب خوشحال، چقدر ناراحت باشه و با حرف اون یه جرقه کوچیک باشه و دل طرف مقابل بشکنه.ولی ما مسئولیم در برابر هر کلمهای که به زبون میاریم هر قضاوتی که میکنیم هر دلی رو که ممکنه بشکنیم
برای همین تا میتونم میخندم و سعی میکنم با کسی بحث نکنم😄همیشه قبل از اینکه چیزی بگم اول فکر میکنم حتی اگه یه درصد ممکنه طرف مقابل رو ناراحت کنه اون حرف رو نزنم. اما بقیه علاوه بر اینکه هرچی دلشون میخواد میگن، اصلاً براشون مهم نیست طرف مقابل ممکنه زیر اون نقاب خوشحال، چقدر ناراحت باشه و با حرف اون یه جرقه کوچیک باشه و دل طرف مقابل بشکنه.
من خودم بخوام جواب بدم واقعا میتونم دهن طرف مقابل ببندم اما به قول خود شما ترجیح میدم سکوت کنم یه لبخند بزنم به هر حال باید یه فرقی بین ما و اونا باشههمیشه قبل از اینکه چیزی بگم اول فکر میکنم حتی اگه یه درصد ممکنه طرف مقابل رو ناراحت کنه اون حرف رو نزنم. اما بقیه علاوه بر اینکه هرچی دلشون میخواد میگن، اصلاً براشون مهم نیست طرف مقابل ممکنه زیر اون نقاب خوشحال، چقدر ناراحت باشه و با حرف اون یه جرقه کوچیک باشه و دل طرف مقابل بشکنه.
ما که پول نداشتیم دماغمان را عمل کنیم و گونه بکاریم، ما که خط لب نداشتیم و مژه مصنوعی نداشتیم، ما که موی بلوند و قد بلند نداشتیم، ما که چشمهایمان رنگی نبود؛ رفتیم و کتاب خواندیم! و با هر کتابی که خواندیم، دیدیم که زیباتر شدیم، آنقدر که هربار که رفتیم در آینه نگاه کردیم، گفتیم: خوب شد خدا ما را آفرید وگرنه جهان چیزی از زیبایی کم داشت. میدانی آن جراح که هرروز ما را زیباتر میکند، اسمش چیست؟ اسمش "کتاب" است! چاقویش درد ندارد، امّا همهاش درمان است. هزینهاش هرقدر هم که باشد به این زیبایی میارزد. من نشانی مطب این پزشک را به همه ی شما می دهم: رمان بوک! بی وقت قبلی داخل شوید! این طبیب مشفق، اینجا نشسته است، منتظر شماست!
*ثبت نام*
سلام مهمان عزیز
برای حمایت از نویسندگان محبوب خود و یا نشر آثارتان به خانواده رمان بوک بپیوندید:
کلیک برای: عضویت در انجمن رمان بوک