- Jul
- 951
- 13,372
- مدالها
- 2
به خدا نگو که مشکلاتت چقدر بزرگن! به مشکلاتت بگو که خدای من از شما خیلی بزرگتره!
با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشتهباشید.
اکنون ثبتنام کنید!نمیدونم من تو زندگیم معجزهای ندیدم که حالا منتظر تغییری باشم گلهای هم از خدا ندارم این سرنوشتم بود و کسی مقصرش نیستبه خدا نگو که مشکلاتت چقدر بزرگن! به مشکلاتت بگو که خدای من از شما خیلی بزرگتره!
معجزه گاهی وقتها توی چیزهای کوچیکیه که به چشم خیلیا نمیاد اصلاً کسی تا حالا فکر کرده خوابیدن و دوباره بیدار شدن، همین نفس کشیدن یا به وجود اومدن یه جنین توی بطن یه آدم خودش یه معجزهاس؟! اینها معجزهاییه که اونقدر اتفاق افتادن تا برای ما عادی شدن.نمیدونم من تو زندگیم معجزهای ندیدم که حالا منتظر تغییری باشم گلهای هم از خدا ندارم این سرنوشتم بود و کسی مقصرش نیست
حق با توعه عزیزم اما وقتی درد از یه حدی بگذره دیگه جسم و روحت هم یاری نمیکنه که تو بخوای عین یه آدم سالم به زندگیت ادامه بدیمعجزه گاهی وقتها توی چیزهای کوچیکیه که به چشم خیلیا نمیاد اصلاً کسی تا حالا فکر کرده خوابیدن و دوباره بیدار شدن، همین نفس کشیدن یا به وجود اومدن یه جنین توی بطن یه آدم خودش یه معجزهاس؟! اینها معجزهاییه که اونقدر اتفاق افتادن تا برای ما عادی شدن.
باید عادت کنیم چون دنیا همینه یه حدیث از حضرت علی (ع) هست که میفرمایندچقدر به دروغ گفتم حالم خوبه
چقدر به دروغ وانمود کردم هیچ مشکلی ندارم تا کی و کجا میشه دردت مخفی کنی!
حق با توعه عزیزم اما وقتی درد از یه حدی بگذره دیگه جسم و روحت هم یاری نمیکنه که تو بخوای عین یه آدم سالم به زندگیت ادامه بدی
ما که پول نداشتیم دماغمان را عمل کنیم و گونه بکاریم، ما که خط لب نداشتیم و مژه مصنوعی نداشتیم، ما که موی بلوند و قد بلند نداشتیم، ما که چشمهایمان رنگی نبود؛ رفتیم و کتاب خواندیم! و با هر کتابی که خواندیم، دیدیم که زیباتر شدیم، آنقدر که هربار که رفتیم در آینه نگاه کردیم، گفتیم: خوب شد خدا ما را آفرید وگرنه جهان چیزی از زیبایی کم داشت. میدانی آن جراح که هرروز ما را زیباتر میکند، اسمش چیست؟ اسمش "کتاب" است! چاقویش درد ندارد، امّا همهاش درمان است. هزینهاش هرقدر هم که باشد به این زیبایی میارزد. من نشانی مطب این پزشک را به همه ی شما می دهم: رمان بوک! بی وقت قبلی داخل شوید! این طبیب مشفق، اینجا نشسته است، منتظر شماست!
*ثبت نام*
سلام مهمان عزیز
برای حمایت از نویسندگان محبوب خود و یا نشر آثارتان به خانواده رمان بوک بپیوندید:
کلیک برای: عضویت در انجمن رمان بوک