جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

متفرقه حرف دلت را بگو:)

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته متفرقه توسط .AikA. با نام حرف دلت را بگو:) ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 10,011 بازدید, 687 پاسخ و 4 بار واکنش داشته است
نام دسته متفرقه
نام موضوع حرف دلت را بگو:)
نویسنده موضوع .AikA.
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط آراد

za0_0ra

سطح
0

همیار سرپرست ادبیات
پرسنل مدیریت
همیار سرپرست ادبیات
منتقد ادبیات
ناظر کتاب
ویراستار آزمایشی
ناظر تایید
گوینده آزمایشی
Nov
2,030
8,028
مدال‌ها
2
زندگی همیشه فتح قله‌ها نیست،
زندگی گاهی بیرون آمدن از دره‌هاست.

Sevda goli

سطح
0

ناظر تایید
ناظر تایید
فعال انجمن
Feb
21
104
مدال‌ها
2
دلم می‌خواهد بنویسم، از فرار، از رهایی، از جایی که دیگر خبری از این همه هیاهو و سختی نباشد. جایی که بتوانم چشم‌هایم را ببندم و فقط نفس بکشم، بدون اینکه نگران فردا باشم.

می‌خواهم از این شهر شلوغ، از این آدم‌های پر دغدغه، از این زندگی پر از تکرار فرار کنم. بروم به جایی دور، جایی که آسمانش پر از ستاره باشد و شب‌هایش پر از سکوت. جایی که بتوانم صدای موج دریا را بشنوم، بوی خاک باران‌خورده را حس کنم، و طعم آرامش را بچشم.

می‌خواهم بروم به جنگل‌های انبوه، جایی که درختان سر به فلک کشیده، نگهبانان سکوت باشند. می‌خواهم در میان شاخ و برگ‌ها قدم بزنم، صدای خش‌خش برگ‌ها را زیر پایم بشنوم، و عطر نمناک خاک را استشمام کنم.

می‌خواهم بروم به کوه‌های بلند، جایی که ابرها زیر پایم باشند و قله‌ها، هم‌صحبتان تنهایی‌ام. می‌خواهم بر فراز قله‌ها بایستم، به افق‌های دوردست خیره شوم، و احساس کنم که چقدر کوچک و رها هستم.

می‌خواهم بروم به جایی که هیچ‌ک.س نباشد، فقط من باشم و طبیعت. می‌خواهم با طبیعت یکی شوم، در آغوشش آرام بگیرم، و تمام غصه‌هایم را به او بسپارم.

می‌دانم که فرار، راه‌حل مشکلات نیست. می‌دانم که باید با مشکلات روبرو شد و آن‌ها را حل کرد. اما گاهی اوقات، فقط گاهی اوقات، نیاز داریم که از همه چیز دور شویم، کمی نفس بکشیم، و دوباره با انرژی تازه به زندگی برگردیم.

این دل‌نوشته، فقط یک خیال است، یک آرزو، یک فرار موقت. اما همین خیال، همین آرزو، همین فرار موقت، می‌تواند به من کمک کند که کمی آرام شوم، کمی امیدوار شوم، و کمی بیشتر برای زندگی تلاش کنم.

موضوع نویسنده

.AikA.

سطح
0

مدیر تالار بیوگرافی
پرسنل مدیریت
مدیر تالار بیوگرافی
مدیر تالار زبان
ناظر تایید
Jun
2,446
10,066
مدال‌ها
2
«گاهی اوقات یک چیزِ کوچک یا اتفاقی
ناچیز جرقه‌‌ای می‌شود تا آدم تمامِ دردهای
زندگی‌ اش را یک جا گریه کند.»

- هاروکی موراکامی

موضوع نویسنده

.AikA.

سطح
0

مدیر تالار بیوگرافی
پرسنل مدیریت
مدیر تالار بیوگرافی
مدیر تالار زبان
ناظر تایید
Jun
2,446
10,066
مدال‌ها
2
این روزایی که دارم میگذرونم شده جز سخت‌ترین روزای زندگیم:)

بالا پایین