جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

خبری حواشی هنرمندان ایرانی و خارجی

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته سینما و تئاتر توسط ~ArMaN~ با نام حواشی هنرمندان ایرانی و خارجی ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 1,991 بازدید, 109 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته سینما و تئاتر
نام موضوع حواشی هنرمندان ایرانی و خارجی
نویسنده موضوع ~ArMaN~
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط ~ArMaN~
موضوع نویسنده

~ArMaN~

سطح
0

<<همیار سرپرست بخش عمومی >>
پرسنل مدیریت
همیار سرپرست عمومی
کاربر ویژه انجمن
Aug
889
1,799
مدال‌ها
2
🎬احمد بهرامی با «شهر خاموش» بهترین کارگردان جشنواره تالین شد

🔹جشنواره فیلم شب‌های سیاه تالین آخرین ساعات شنبه شب ۵ آذر (۲۶ نوامبر) در حالی بهترین های رویداد امسال خود را معرفی کرد که جایزه باارزش بهترین کارگردانی فستیوال به احمد بهرامی برای فیلم «شهر خاموش» رسید. تهیه کنندگی این فیلم را رضا محقق برعهده دارد.

🔹«شهر خاموش» دومین اثر بلند سینمایی احمد بهرامی پس از فیلم «دشت خاموش» است که موفق به کسب جایزه افق‌های ونیز شده بود. این دو فیلم اشتراکاتی در سبک ساخت دارند که به عنوان شیوه فیلمسازی بهرامی شناخته می‌شوند.

🔹باران کوثری، علی باقری، بابک کریمی، بهزاد دورانی، محسن مهری دروی، کریم و حبیب شراهی برادران دوقلو از دیگر بازیگران «شهر خاموش» هستند که جلوی دوربین مسعود امینی‌تیرانی رفته‌اند. پخش بین‌المللی فیلم «شهر خاموش» برعهده علی قاسمی است.

موضوع نویسنده

~ArMaN~

سطح
0

پرسنل مدیریت
همیار سرپرست عمومی
کاربر ویژه انجمن
Aug
889
1,799
مدال‌ها
2
🎬چهار جایزه جشنواره آمریکایی برای «بی‌صدا حلزون»/ هانیه توسلی بهترین بازیگر زن شد

🔹فیلم «بی صدا حلزون» به کارگردانی بهرنگ دزفولی زاده در پانزدهمین دوره جشنواره فیلم های ایرانی سان فرانسیسکو به نمایش درآمد و توانست جوایز بهترین کارگردانی، بهترین بازیگر نقش اول زن (هانیه توسلی) بهترین مدیر فیلمبرداری (محمدرضا جهان پناه) و بهترین فیلم را دریافت کند.

🔹این جشنواره به عنوان اولین جشنواره مستقل سینمای ایران خارج از کشور، امسال ۱۷ و ۱۸ سپتامبر (۲۶ و ۲۷ شهریور) در آمریکا برگزار شد.

🔹«بی صدا حلزون» با بازی هانیه توسلی، مهران احمدی، پدرام شریفی و محسن کیایی و (بازیگر کودک) مجتبی شکری، نیمه نخست امسال در سینماهای کشور روی پرده رفت.

🔹دزفولی زاده در این فیلم به معضلات ناشنوایان در روایتی عاشقانه پرداخته است.

موضوع نویسنده

~ArMaN~

سطح
0

پرسنل مدیریت
همیار سرپرست عمومی
کاربر ویژه انجمن
Aug
889
1,799
مدال‌ها
2
♦️واکنش «مازیار لرستانی» به شایعات در فضای‌مجازی

بازیگر سینما:
🔹رفتارِ برخی از همکاران خانم در فضای‌مجازی باعث شده تا سوء تفاهم‌هایی ایجاد شود.
🔹من قویاً هرگونه ازدواج و رابطه‌ای را تکذیب می‌کنم؛ دوستان با این شایعه‌پراکنی‌ها بیشتر به دنبال آن‌اند خودشان را نشان دهند.
🔹او همچنین ضمن گلایه نسبت به انتشار خبرهای زرد و رفتارهای دم‌دستی و سطحی برخی در فضای‌مجازی، برای پیگیری به مراجع ذیربط در پلیس فتا مراجعه کرده است.

موضوع نویسنده

~ArMaN~

سطح
0

پرسنل مدیریت
همیار سرپرست عمومی
کاربر ویژه انجمن
Aug
889
1,799
مدال‌ها
2
🎬مهران رجبی: هر چقدر دوست دارند سربه‌سرم بگذارند

🔹مهران رجبی که این روزها با حواشی زیادی به‌خاطر حضورش در شبکه‌های مختلف سیما مواجه بوده گفت: من ۳۰ سال است که انقدر گرفتار کار هستم که حتی فرصتی ندارم اما به گونه‌ای نمایش دادند که انگار همین مدت اینگونه شده است.

🔹 برنامه «پیرانه سر» در شبکه سلامت و هم سریال «آزادی مشروط» که از شبکه یک سیما پخش می‌شود، سال گذشته تولید و تصویربرداری شد اما امسال به پخش رسیدند و الان همزمان برنامه «خودمونی» روی آنتن رفته است.

🔹 از این شوخی ها ویدئویی بود که من را جای برخی از مجریان گذاشته بودند و مثلا جای نجم الدین شریعتی اجرا می کنم به همراه خانواده آن را دیدم و کلی هم خندیدیم. یک روز هم گفتند مهران رجبی دارد دارد گرم می‌کند که نیمه دوم وارد میدان شود. من همه اینها را می بینم و عیبی هم ندارد و هر چقدر هم دوست دارند سر به سر من بگذارند اینقدر با جنبه هستم که اندازه ندارد. خودم هم خیلی خندیدم آن ویدئو را دیدم

موضوع نویسنده

~ArMaN~

سطح
0

پرسنل مدیریت
همیار سرپرست عمومی
کاربر ویژه انجمن
Aug
889
1,799
مدال‌ها
2
♦️واکنش «مهران رجبی» به حاشیه‌ها

بازیگر سینما و تلویزیون:
🔹فضا بیشتر دست فضاسازان است، عده‌ای این حواشی را می‌سازند و برخی از مردم هم ناآگاهانه این‌ها را پخش می‌کنند. مهمترین این حواشی هم این بود که من قرار است «دورهمی» را اجرا کنم.
🔹یکی از این شوخی‌ها ویدئویی بود که من را جای برخی از مجریان گذاشته بودند و مثلاً جای نجم‌الدین شریعتی اجرا می‌کنم به همراه خانواده آن را دیدم و کلی هم خندیدیم. یک روز هم گفتند مهران رجبی در حال گرم کردن است که نیمه دوم وارد میدان شود. من همه اینها را می‌بینم و عیبی هم ندارد و هرچه‌قدر هم دوست دارند سر به سر من بگذارند.
🔹باعث تأسف است که ما گوش به فرمان دیگران باشیم که برای ما برنامه‌ریزی کنند. همکاران ما بسیار درجه یک‌اند اما برخی از آنها هم مرعوب فضای مجازی شده‌اند و ما می‌دانیم که این حرکتی که سازمان‌دهندگانش سرویس‌های جاسوسی و امنیتی کشورهای مقابل‌اند، هیچ ابایی ندارد که دختران و پسران ما از دنیا بروند.

موضوع نویسنده

~ArMaN~

سطح
0

پرسنل مدیریت
همیار سرپرست عمومی
کاربر ویژه انجمن
Aug
889
1,799
مدال‌ها
2
#بیوگرافی : نازنین بیاتی بازیگر اهل ایران است. او فعالیت خود را با فیلم دربند آغاز کرد که نامزد دریافت جایزۀ سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول زن از جشنواره فیلم فجر شد. ویکی‌پدیا
تاریخ تولد: ۵ ژانویهٔ ۱۹۹۰ (سن ۳۲ سال)، تهران
مادر: نصراله بیاتی
سال‌های فعالیت: ۱۳۹۰–اکنون
پیشه: بازیگر سینما و تئاتر
خواهر و برادر: ندا بیاتی، نغمه بیاتی

موضوع نویسنده

~ArMaN~

سطح
0

پرسنل مدیریت
همیار سرپرست عمومی
کاربر ویژه انجمن
Aug
889
1,799
مدال‌ها
2
نتفلیکس در تابستان تبلیغات زیادی را برای سریال جدیدش " 1899 " ساخته باران بو اودار و یانیه فریز (خالقین سریال Dark) انجام داده بود که در کانال اشاره کرده بودم

این سریال که فصل اول آن هشت قسمت دارد داستان مرموز یک قایق با سرنشینان مهاجر از اروپا به نیویورک را روایت میکند. هنگامی که آنها به یک کشتی سرگردان برمیخورند سفر آنها به طور غیر منتظره‌ای تغییر میکند و آن چیزی که آنها میابند، مسیر آنها به آرزوهایشان را به معما و سرگردانی‌ کابوس وار بدل میکند و گذشته‌ی هرکدام از مسافران به واسطه زنجیره‌ای از راز ها به هم مرتبط خواهد شد.
بن فراست، آهنگساز سریال Dark، آهنگسازی این سریال را نیز برعهده دارد.
پس از انتظاری چند ماهه قسمتهای چند روز پیش منتشر شده و الان در دسترس هست

#پیشنهاد_سریال

موضوع نویسنده

~ArMaN~

سطح
0

پرسنل مدیریت
همیار سرپرست عمومی
کاربر ویژه انجمن
Aug
889
1,799
مدال‌ها
2
✅معرفی کتاب
⭐️کتاب مرجع بازیگری
اثر مایکل پاول
👈هشت فصل ابتدایی کتاب پیش رو دربردارنده ی تکنیک ها، اصول اساسی و تمریناتی است که به آموزش مهارت های لازمه ی بازیگری همچون انتخاب شجاعانه، دستیابی به احساسات واقعی بر روی صحنه، مشاهده کردن، یکپارچگی کامل با زندگی درونی شخصیت، ایجاد شخصیت، فن صدا (بیان)، بیانگری بدن، ریسک پذیری در اجرا و… می پردازند، چالش های پیش روی بازیگر را معرفی می کنند و توضیحی دقیق و کاربردی از حرفه ی بازیگری ارائه می دهند.
سه فصل آخر کتاب با نگاه به بازیگری به عنوان یک حرفه و کسب و کار، چگونگی موفقیت در این عرصه را با بهره از مهارت بازاریابی و ایجاد فرصت آموزش می دهند، همچنین به بیان واقعیت هایی درباره ی اشتغال و بیکاری در دنیای بازیگری می پردازند.

موضوع نویسنده

~ArMaN~

سطح
0

پرسنل مدیریت
همیار سرپرست عمومی
کاربر ویژه انجمن
Aug
889
1,799
مدال‌ها
2
نام :علی

نام خانوادگی :لهراسبی

متولد :20 فروردین 1355

سبک موسیقی :پاپ

فارغ التحصیل فوق لیسانس رشته الکترونیک از دانشگاه آزاد کرج است، فرزند اول یک خانواده شش نفری است، پدرش بازنشسته نیروی هوایی و مادرش خانه دار بوده است. او دارای سه برادراست.

موضوع نویسنده

~ArMaN~

سطح
0

پرسنل مدیریت
همیار سرپرست عمومی
کاربر ویژه انجمن
Aug
889
1,799
مدال‌ها
2
🎬«دروغ‌های زیبا» مجوز گرفت

🔹پروانه ساخت فیلم «دروغ های زیبا» به نویسندگی، تهیه کنندگی و کارگردانی مرتضی آتش زمزم روز ۳۰ آبان صادر شد و تا تاریخ ۲ اسفند ۱۴۰۱ اعتبار دارد. پرونده این فیلم در تاریخ ۹ آبان در سازمان سینمایی تکمیل شده بود.

🔹مرتضی آتش زمزم کارگردان و تهیه کننده سینما و تلویزیون است و در کارنامه وی آثاری چون «جگر زلیخا»، «مالیخولیا»، «سیمین»، «مرگ سپید»، «بن بست» دیده می شود.

بالا پایین