جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

خبری حواشی هنرمندان ایرانی و خارجی

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته سینما و تئاتر توسط ~ArMaN~ با نام حواشی هنرمندان ایرانی و خارجی ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 1,971 بازدید, 109 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته سینما و تئاتر
نام موضوع حواشی هنرمندان ایرانی و خارجی
نویسنده موضوع ~ArMaN~
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط ~ArMaN~
موضوع نویسنده

~ArMaN~

سطح
0

<<همیار سرپرست بخش عمومی >>
پرسنل مدیریت
همیار سرپرست عمومی
کاربر ویژه انجمن
Aug
889
1,799
مدال‌ها
2
🎬 فیلمنامه جدیدم نزدیک به «کپسول» است/ اطلاعی از جزییات اعتبارنامه فارابی ندارم

🔹امیر پذیرفته کارگردان فیلم کوتاه «اندروا» که در سی‌و‌نهمین جشنواره فیلم کوتاه تهران حضور داشت و توانست اعتبارنامه ساخت فیلم اول بلند سینمایی با حمایت بنیاد سینمایی فارابی را دریافت کند، در گفتگو با صبا گفت: همان طور که در متن این اعتبارنامه هم آمده است، این اعتبارنامه منوط به تایید فیلمنامه است که البته در همه جا هم روال به همین صورت خواهد بود.

موضوع نویسنده

~ArMaN~

سطح
0

پرسنل مدیریت
همیار سرپرست عمومی
کاربر ویژه انجمن
Aug
889
1,799
مدال‌ها
2
♦️اکران عمومی فوتبال ایران و آمریکا در فرهنگسرا‌های پایتخت

دبیر جشنواره‌های فرهنگی، هنری و ورزشی شهرداری تهران:
🔹در هر ۲۲ منطقه شهر تهران، فرهنگسرا‌هایی وجود دارد که مردم می‌توانند برای تماشای بازی به آنجا مراجعه کنند.
🔹بعد از بازی، در برج آزادی، برج میلاد، میدان ولیعصر و اراضی عباس آباد جشن برگزار می‌شود و شرکت برای تمامی عموم آزاد است.
🔹در صورت پیروزی ایران در بازی امشب، برج میلاد نور افشانی خواهد شد و این در طول سال بسیار کم اتفاق می‌افتد.

موضوع نویسنده

~ArMaN~

سطح
0

پرسنل مدیریت
همیار سرپرست عمومی
کاربر ویژه انجمن
Aug
889
1,799
مدال‌ها
2
🎬 پخش بازی ایران و آمریکا در سینماهای کل کشور

🔹 حبیب ایل بیگی معاون ارزشیابی و نظارت سازمان سینمایی گفت: به پیشنهاد انجمن سینماداران و تقاضای بخش‌هایی از جامعه، با تمهیدات صورت گرفته برای استفاده حداکثری علاقمندان فوتبال هماهنگ شد فردا شب ظرفیت سینماهای کشور به پخش مسابقه فوتبال جام جهانی قطر و بازی ایران و آمریکا اختصاص یابد.

🔹به گفته ایل بیگی، با توجه به اقبال عمومی به موضوع تماشای دسته جمعی فوتبال در سالن‌های سینما به خصوص جوانان و نوجوانان، همچنین، تجربه خوب این اقدام در سال‌های گذشته، پیش بینی می‌شود که شاهد استقبال گسترده علاقمندان از این اقدام باشیم.

🔹مسابقه فوتبال ایران و آمریکا فردا ۸ آذرماه از ساعت ۲۲/۳۰ آغاز می‌شود.

موضوع نویسنده

~ArMaN~

سطح
0

پرسنل مدیریت
همیار سرپرست عمومی
کاربر ویژه انجمن
Aug
889
1,799
مدال‌ها
2
🎬مهدی فردقادری داور جشنواره فیلم قزاقستان شد

🔹 مهدی فردقادری کارگردان سینمای ایران، به‌عنوان داور جشنواره فیلم‌های اول و دوم قزاقستان انتخاب شد.

🔹نهمین دوره این جشنواره که فیلم‌های اول و دوم بلند فیلمسازان را به‌ نمایش می‌گذارد، آذرماه امسال به مدت پنج روز در آلماتی قزاقستان برگزار خواهد شد و مهدی فردقادری به همراه فرانسیسکو آرتمرا تهیه‌کننده فرانسوی و برنده جایزه کن و جورج اوایلی کارگردان گرجستانی به داوری در این رویداد خواهند پرداخت.

🔹این مجموعه تلویزیونی درباره یک گروه سایبری است که به دنبال هکری بین المللی هستند. پلیس سایبری با اشراف به این فضا با مجرمان برخورد می کند و به داستان مردمی هم که از آنها سواستفاده شده و مورد طمعه افراد خلافکار قرار گرفته اند، می پردازد.

🔹کارگردان «جاودانگی» پیش از این در چندین جشنواره بین‌المللی در ایتالیا، روسیه، جمهوری‌چک، اندونزی و … نیز به‌عنوان داور حضور داشته است.

🔹فردقادری به‌تازگی پروانه نمایش آخرین فیلمش «آزردگان» را دریافت کرده است.

موضوع نویسنده

~ArMaN~

سطح
0

پرسنل مدیریت
همیار سرپرست عمومی
کاربر ویژه انجمن
Aug
889
1,799
مدال‌ها
2
🎬 پروانه ساخت «نپتون» صادر شد

🔹پروانه ساخت فیلم بلند داستانی سینمایی «نپتون» به تهیه کنندگی مهدی ودادی، نویسندگی مرجان رئیس الساداتی و کارگردانی محمدابراهیم غفاریان زوارزاده در تاریخ ۶ آذر صادر شد و تا تاریخ ۸ اسفند ۱۴۰۱ اعتبار دارد.

🔹مهدی ودادی تهیه کنندگی آثاری چون فیلم سینمایی «لختگی» و فیلم نیمه بلند «من ولوتا هستم» را برعهده داشته است.

موضوع نویسنده

~ArMaN~

سطح
0

پرسنل مدیریت
همیار سرپرست عمومی
کاربر ویژه انجمن
Aug
889
1,799
مدال‌ها
2
🎬تالیف «کسوف» به پایان رسیده است/ تبدیل آثار نظامی گنجوی به حجم

🔹منیژه آرمین هنرمند مجسمه‌ساز و نویسنده در گفتگو با #صبا درباره فعالیت‌های اخیر خود گفت: ما همچنان کار می‌کنیم و فعالیت هنری را تعطیل نکرده‌ایم. درواقع دلخوش نیستیم اما کار می‌کنیم.

🔹درحال حاضر مشغول یک پروژه عظیم هستیم که اگر اسپانسر قبول کند، اجرایی می‌شود. این پروژه درباره تبدیل مفاهیم و نیایش‌های آثار نظامی گنجوی به اثر حجمی است. این پروژه اکنون در مرحله طراحی اولیه است.

🔹پروژه آثار نظامی گنجوی کار عظیمی است و طبیعتا هزینه زیادی نیاز دارد البته این روزها هزینه خلق اثر هنری مخصوصا حجم سفالی وحشتناک گران شده است.

🔹من یک کتاب به نام «کسوف» در دست تالیف داشتم که کار آن به تازگی تمام شده است. این کتاب چهارمین جلد از مجموعه کتاب‌های چهار دوره تاریخی معاصر است که کار پرکاری بود و حدود ۶ سال مشغول نوشتن کتاب و جمع آوری اطلاعات آن بودم زیرا دوران خاص و پرآشوبی را مطالعه می‌کردم.

موضوع نویسنده

~ArMaN~

سطح
0

پرسنل مدیریت
همیار سرپرست عمومی
کاربر ویژه انجمن
Aug
889
1,799
مدال‌ها
2
#بیوگرافی : بهنام تشکر بازیگر، صداپیشه و دوبلور ایرانی است. تشکر حرفه بازیگری را از سال ۱۳۷۵ و ابتدا در تئاتر شروع کرد. بیشتر شهرت او به دلیل ایفای نقش «نیما افشار» در مجموعه تلویزیونی ساختمان پزشکان است اما با حضور در مجموعه‌هایی مانند دزد و پلیس و دودکش به اوج شهرت خود دست پیدا کرد. ویکی‌پدیا
تاریخ تولد: ۲۴ ژانویهٔ ۱۹۷۷ (سن ۴۵ سال)، بندر انزلی
قد: ۱٫۸۷ متر
ملیت: ایرانی
همسر: آیدا یزدانی
فرزند: کاوه تشکر
خواهر و برادر: بهرام تشکر، بهروز تشکر، اَمیر تاشاکور

موضوع نویسنده

~ArMaN~

سطح
0

پرسنل مدیریت
همیار سرپرست عمومی
کاربر ویژه انجمن
Aug
889
1,799
مدال‌ها
2
♦️علی دایی: با تهدیدها به کجا می‌رسید؟

علی دایی در این پیام اینستاگرامی نوشت:
درود به مردم شریف ایران
به امید آزادی بی‌قید و شرط زندانیان این‌روزها
در این ماه‌ها و روزهای اخیر شاهد تهدیدات بی‌شماری علیه خودم و خانواده‌ام از سوی برخی نهادها، رسانه‌ها و افراد ناشناس بوده‌ام که خودشان را پروفسور، فیلسوف و جامعه‌شناس می‌دانند که با نسبت‌دادن سخنان نادرست به برخی از بزرگان ازجمله آیت‌الله بهجت و سوءاستفاده از نام ایشان سعی در تخریب من دارند.
نقل قول از ایشان می‌کنند که به من توصیه کرده‌اند در فضای مجازی نباشم. نمی‌دانم این حرف از کجا آمده است. در زمان حیات ایشان اصلا فضای مجازی به‌صورت امروز وجود نداشت.
من از آن بزرگوار درس انسانیت، شرافت، وطن‌پرستی و آزادگی گرفته‌ام. با این عوام‌فریبی‌ها و تهدیدها به کجا می‌رسید؟

موضوع نویسنده

~ArMaN~

سطح
0

پرسنل مدیریت
همیار سرپرست عمومی
کاربر ویژه انجمن
Aug
889
1,799
مدال‌ها
2
♦️جمشید مشایخی: قرار بود من نقش فرمان در «قیصر» را بازی کنم

زنده یاد جمشید مشایخی، بازیگر فیلم سینمایی «گاو»:
🔹️بعد از پایان فیلم سینمایی گاو، مسعود کیمیایی از من دعوت کرد تا در فیلم قیصر حضور داشته باشم.
🔹️ابتدا قرار بود نقش فرمان را من و نقش خان دایی را محمدعلی کشاورز بازی کند که او نیامد و زمانیکه قبول کردم و رفتم سر صحنه فیلمبرداری متوجه شدم مسعود کیمیایی نقش را عوض کرد یعنی نقش فرمان را به ناصر ملک مطیعی و خان دایی را به من داد و این شروع کار من در سینمای حرفه ای بود.

موضوع نویسنده

~ArMaN~

سطح
0

پرسنل مدیریت
همیار سرپرست عمومی
کاربر ویژه انجمن
Aug
889
1,799
مدال‌ها
2
🎬صدور پروانه نمایش «رخشید» و «ته اسفالت»

🔹پروانه نمایش فیلم بلند غیرسینمایی «رخشید» به نویسندگی، تهیه کنندگی و کارگردانی امیر توده روستا و فیلم نیمه بلند «ته اسفالت» به تهیه کنندگی امین خدام و نویسندگی و کارگردانی رضا اصغری نسب در تاریخ ۶ آذر صادر شد و تا تاریخ ۷ آذر ۱۴۰۳ اعتبار دارد.

بالا پایین